Zlín – Zvolen 5:2 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Martin 8:1 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Kladno – Nižněkamsk 5:4 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Kolín – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Litvínov – Füchse 4:1 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 5:3 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 2:3 (po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
5:4 (2:0, 2:1, 1:3)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 30.08.2012, 17:30 • Městský zimní stadion • Přípravné zápasy
Partner:
     
    39:23
    Hosté v plném počtu.
     
    To je ode mě dnes vše, pro inofrmaci dodám, že v posledním přátelském utkání před sezónou nastoupí Kladno v Karlových Varech. Příjemný zbytek večera. (19:45:07)
     
    Byl to dramatický souboj. Neftěchimik Nižněkamsk v posledním dějství pořádně zabral, vsítil tři branky, ale vyrovnání se nakonec nedočkal, protože inkasoval zbytečně i v oslabení. Rytíři pozitivní výsledek i přes dramatický závěr nakonec udrželi. Diváků na stadionu nebylo tolik jako před rokem proti Ufě, i tak ale oběma týmům vytvořila pěkná tisícovka hezkou a příjemnou kulisu.

    Skvělý výkon dnes odvedl domácí Látal, autor dvou branek. Na druhé straně hodně hrozil Chochrjakov, který měl asi nejvíce střeleckých pokusů směrem na Cháberu, branky se ale nakonec nedočkal. Naopak dvakrát skóroval Osala hrající v první pětce s Kolářem a Koukalem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Hlaváč mohl zasadit definitivní úder! V brance nikdo, ale kladenský útočník trefil boční síť. Velká škoda!
     
    59:30
    Hra čtyři na čtyři, Sokolov už není v prostoru brány! Neftěchimik se v závěru bude snažit i ve vyrovnaném počtu s výsledkem ještě něco udělat. Vhazovat se přitom bude před Cháberou.
     
    59:21
    Vyloučení. Dalecký (KLA) ve snaze zabránit hostům v šanci fauloval. Hosté si berou time-out.
     
    59:07
    Blochin využil svoje kila, střílel bekhendem po zemi. V brance byl ale pozorný Chábera. Přesto se bude ještě vylučovat...
     
    58:52
    Dalecký nebezpečně dotíral před Sokolovem, následně na ledě opět menší potyčky. Time-out, chvilku si oba týmy mohou odpočinout.
     
    58:22
    Kolář (NIŽ) sejmul Obdržálka, do konce zápasu si vysedí dvě minuty za vysokou hůl. Obdržálek jako by měl vyražené některé zuby. A Rytíři mají na závěr utkání přesilovku pět na tři. Tohle by už měli udržet.
     
    58:05
    Tohle je pro Kladno dobré. Sekání se dopustil Plechanov (NIŽ). A domácí budou dohrávat zápas v početní výhodě.
     
    57:53
    Hosté v plném počtu.
     
    56:41
    Skvělá přesilovka Kladna. Sokolov nevěděl, kam dát dříve svou výstroj. Hlaváč ani Obdržálek puk do branky nedotlačili. Přitom měli tak skvělé pozice!
     
    56:12
    Hlaváč hledal Obdržálka, ten byl možná trošičku podražen. Skvěle ale zasáhl i Sokolov.
     
    55:53
    Vyloučení. Blochin (NIŽ) si počínal nedovoleně, konkrétně se dopustil sekání. Dneska se trestná lavice netrhne, jako by měla den otevřených dveří.
     
    55:19
    Dalecký se snažil najít Drtinu mezi kruhy, tam ho ale ozbrojil jeden z ruských obránců. Přitom to byl brejk tři na dva.
     
    54:29
    Chochrjakovova střela od modré, Cháberův beton zasáhl. Bude to ještě tuhá bitva, Kladno si pochopitelně nechce nechat výhru sebrat.
     
    53:47
    Osala (NIŽ) míří do šatny. Stejně jako Růžička (KLA). Oba byly vyloučeni na pět minut plus do konce zápasu za hrubost.
     
    53:47
    Bitka jako v NHL! Růžička ale neměl šanci proti urostlému Osalovi. Sbalit fidlátka a na trestnou. Každopádně pro Růžičku palec nahoru za odvážnost.
     
    53:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    První pětka Nižněkamsku znovu zaúřadovala. A hosté jsou zpátky v zápase. Nejprve padla tyčka, poté se ale skvěle zorientoval OSKAR OSALA, který přes nohy Macholdy skóruje. Asistence: Petr Koukal.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 6. Hlaváč, 15. Procházka (Melka), 35. Valský (Eberle), 39. Látal (Černošek, Růžička), 49. Látal (Eberle) - 34. Kolář, 41. S. Alševskij (J. Alševskij), 46. Osala (Kolář), 54. Osala (Koukal)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Macholda, Drtina, Růžička, Černošek, Procházka, Piskáček, Kameš, Mocek – Bicek, Patera, Hlaváč – Hovorka, Dragoun, Látal – Valský, Melka, Eberle – Kuchejda, Dalecký, Obdržálek.
    Trenér: Vojta

    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) – Bělov, Selujanov, Plechanov, Grot, Rozin, Blochin, Kulikov, Rybnickij – Kolář, Koukal, Osala – J. Alševskij, Chochrjakov, S. Alševskij – Subbotin, Polygalov, Vorobjev – Komaristyj, Bortnikov, Jefremov.
    Trenér: Golubovič

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondášek - Pav. Řešátko, Kučera (všichni CZE)

    Diváci: 1160
    bahis siteleri