Zlín – Zvolen 5:2 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Martin 8:1 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Kladno – Nižněkamsk 5:4 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Kolín – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Litvínov – Füchse 4:1 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 5:3 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 2:3 (po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
5:4 (2:0, 2:1, 1:3)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 30.08.2012, 17:30 • Městský zimní stadion • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Podobně jako loni přivítá Městský zimní stadion v Kladně v přípravě věhlasného soupeře. Jím bude ruský Neftěchimik Nižněkamsk, hrající KHL! Už v minulém roce zavítala do města, kde vyrostly legendy okolo Jaromíra Jágra, ruská Ufa. A kladenští fanoušci věděli, o koho jde, proto se tehdy atmosféra rovnala zápasům Extraligy. Doufejme, že domácí příznivci vytvoří podobnou kulisu oběma týmům i tentokrát.
     
    Rytíři slibují, že do utkání dají všechno, aby uspěli. Kouč Zdeněk Vojta prohlásil, že jeho hráči ze sebe vydají sto procent, aby se s fanoušky v posledním domácím přáteláku rozloučili, jak nejlépe umí. Jeho svěřenci už se mimochodem s týmem z KHL letos střetli, proti nováčkovi Lvu Praha podlehli až po nájezdech.
     
    Domácí avizovali, že proti Nižněkamsku určitě nasadí do brány Jana Cháberu. Bohužel se nebodu moci představit Kuchler ani Lukáč, kteří nejsou zdravotně v pořádku, druhého jmenovaného by tak měl nahradit Dalecký. Hosté by měli do sestavy zařadit čerstvé posily z České republiky, reprezentanty Petra Koukala a Jana Koláře.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Macholda, Drtina, Růžička, Černošek, Procházka, Piskáček, Kameš, Mocek – Bicek, Patera, Hlaváč – Hovorka, Dragoun, Látal – Valský, Melka, Eberle – Kuchejda, Dalecký, Obdržálek.
    Trenér: Vojta

    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) – Bělov, Selujanov, Plechanov, Grot, Rozin, Blochin, Kulikov, Rybnickij – Kolář, Koukal, Osala – J. Alševskij, Chochrjakov, S. Alševskij – Subbotin, Polygalov, Vorobjev – Komaristyj, Bortnikov, Jefremov.
    Trenér: Golubovič

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondášek - Pav. Řešátko, Kučera (všichni CZE).
     
    Že přijel tým až z dalekého Tatarstánu, je vidět už při pohledu z novinářské tribuny. Na těch fanouškovských je vměsnána asi pětistovka diváků, dokonce po ledě krouží i maskot v rytířské helmě a brnění.
     
    A rozhodčí jsou již na ledě. Krouží společně s maskotem podél mantinelů. Zanedlouho by měli naskočit i ti, kteří nás nejvíce zajímají.
     
    A oba týmy jsou již připraveny na ledě. Kapitáni si podávají ruku s rozhodčími a pak už nastane úvodní vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    A Kolář hned po deseti vteřinách hry dostal krásnou kolmici do jízdy. Bohužel, nezpracoval puk, jinak by byl ve skvělé pozici.
     
    01:23
    Zatím se hraje v tréninkovém tempu. Teď bylo před Cháberou hodně rušno, nakonec ale Chochrjakov puk do branky nedotlačil.
     
    02:21
    Melka teď udělal velkou hrubku, špatně přihrál a Subbotin se řítil sám na Cháberu! Jenže vzal šanci ležérně a nastřelil jen kladenského brankáře.
     
    02:23
    A kladenská časomíra se zastavila! Ale jako by si toho nikdo nevšiml. A to se přitom odehrála zhruba minuta a půl.
     
    02:48
    Patera byl před brankou, výborně mu pozici připravil Hlaváč. Ale nakonec puk po přihrávce skončil jen na tribuně.
     
    03:45
    Teď mělo Kladno velkou kliku! Cháberovi se puk promítal kolem brankové čáry, ten ale nakonec zázračným způsobem vyrazil pryč! Nižněkamsk, i když hraje na půl plynu, je proti nervóznímu soupeři lepším týmem.
     
    04:18
    Na trestnou lavici nyní usedá Vorobjev (NIŽ) za podražení, Kladno si zahraje přesilovku.
     
    04:18
    Zvláštní, stále je problém s časomírou. Až teď, zhruba po patnácti vteřinách, se opět rozjela. To není příliš dobré pro Nižněkamsk, který se nyní brání oslabení.
     
    05:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Selujanov teď nešťastně vsítil vlastní branku. Dobře ale Kladno zahrálo tuhle přesilovku, už předtím měl dobrou pozici Patera i Hlaváč. Branka je nakonec připsána JANU HLAVÁČOVI, který se dotkl puku jako poslední. Bez asistence.
     
    05:33
    Koukal teď obral Kladeňáky o puk a málem z toho byla šance. Neuvěřitelné, takové chyby by domácí v extralize dělat neměli.
     
    06:25
    Grot po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry, ale hodně nepřesně. Kladno následně zahrozilo z brejku, třetí pětka pak donutila Sokolova schovat puk do lapačky.
     
    07:11
    Kladno hezky drželo puk v útočné třetině. Nakonec Sokolova prověřil svou střelou Mocek, jenže ruský gólman na ní skvěle viděl.
     
    07:54
    Snaživý útok Kladna nakonec zastavil Bělov. Ten za brankou obral o puk Dragouna, který nebyl až zas tak důrazný.
     
    08:39
    Valský nasadil k rychlé jízdě kolem pravé strany a bekhendem vypálil. Snažil se i dorážet, ale Sokolov si s touhle šancí věděl rady.
     
    09:18
    Jenom lehké pohlazení od Chochrjakova směrem na Cháberu. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    10:44
    Patera se dostal do souboje s jedním ze soupeřů, ale podklouzl a vjel až do Cháberovy brány. Ta je díky tomu posunutá.
     
    11:01
    Bortnikov nyní použil svoje kila, dostal se do středu hřiště a vypálil. Jenže hodně slabě. Přesto měl Chábera před svým brankovištěm rušno.
     
    11:14
    Vyloučení na straně kladenských, konkrétně se Růžička (KLA) dopustil sekání. Nižněkamsk bude mít svou první přesilovku.
     
    11:54
    Rozhodčí pískají, hra se přesunuje do středního pásma. Zatím si hosté žádnou větší šanci během přesilovky nevytvořili.
     
    12:27
    Chochrjakov je zřejmě nejaktivnějším hráčem na ledě. Nyní se dostával do dobré střelecké pozice, ale z úhlu Cháberu nepřekonal.
     
    12:45
    Vyloučení na straně hostů v podobě S. Alševskije (NIŽ) za podražení, ti tak mají po přesilovce a přes minutu se budou muset bránit oslabení.
     
    13:14
    Domácí v plném počtu.
     
    14:22
    Macholda teď využil skvělé práce Hovorky! Ten udržel puk rukou, i když byl pod velkým tlakem. Nakonec Macholdovu střelu lapil Sokolov.
     
    15:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno těsně po přesilovce střílí branku. Melka přihrál na modrou přímo z buly na LIBORA PROCHÁZKU, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Kladno vyučuje soupeře z produktivity. Asistence: Antonín Melka.
     
    16:29
    Subbotin hezky přihrál do mezikruží na Polygalova a ten z první vystřelil. Chábera je ale zatím v bráně velmi pozorný. I díky němu Kladno děkuje současnému stavu.
     
    16:56
    Sokolov se musel na druhé straně předvést, tentokráte vhazování před jeho brankou.
     
    14:45
    Hosté v plném počtu.
     
    17:22
    Zbytečné. Chochrjakov dělá neplechu před Cháberou, i když ten měl puk už dávno puk v moci. Jsou z toho menší potyčky.
     
    18:27
    Vyloučení. Chábera dokázal ubránit Polygalova (NIŽ), který byl ve skvělé šanci. Jenže ruský forvard pak souboj hodně dohrál. A za napadení usedá na dvě minuty.
     
    18:38
    Kladno se rychle zformovalo do přesilovkového postavení, Hlaváč pak přihrál na Obdržálka, který z první vypálil z vyložené pozice. A Sokolov měl velké problémy.
     
    19:29
    Minuta z přesilovky je pryč. Až na šanci Obdržálka si Rytíři nic dalšího nevytvořili.
     
    19:43
    Tak nakonec ještě zahrozil Dragoun, který trefil tyčku! To by byla pro hosty už velká rána. Takhle prohrávají jen o dva góly a s tím se dá v pohodě ještě pracovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina vyšla Kladnu na výbornou. I když měl Nižněkamsk o něco více gólových příležitostí, skórovat prostě nedokázal. Chábera si připsal několik úspěšných zákroků, kterými mužstvo hodně podržel. Rytíři vsítili branku se štěstím díky Procházkově dělovce od modré a vlastní trefě Selujanova. Druhá třetina začne zhruba v 18:22.
     
    Hráči jsou již na ledě. Kladno ještě bude dohrávat přesilovku. A stadion je už zaplněný i o pár desítek diváků navíc, ti stále průběžně zavítávají na kladenský zimák, byť za chvilku začne už druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Paterova přihrávka se nakonec přes teč dostala až k Macholdovi, který ale pozorného Sokolova nepřekonal.
     
    20:27
    Hosté v plném počtu.
     
    21:09
    Růžička hezky zachytil puk na modré, po něm to ale Rytíři překombinovali. Pak chvilku ještě drželi puk, ale následně hosté postupují do protiútoku...
     
    21:55
    ...teď byl Chábera pod sprškou střel. Málem se do samostatného úniku dostal Chochrjakov, který ještě poté nebezpečně před kladenským brankářem zacláněl. Nižněkamsk ale stále nenašel na domácího gólmana recept.
     
    22:48
    Třetí pětka nyní pracuje skvěle. Nakonec střela Valského skončila vedle, Melka mu přitom riskantně, ale na druhou stranu perfektně přihrál.
     
    23:28
    Puk mimo na tribuně. Hra se přesunuje do středního pásma. Kladno je zatím soupeři více než rovnocenným soupeřem.
     
    24:39
    Nejprve Hlaváč, po něm i Bicek. Ale Sokolov se zatím drží. Kladno nyní dlouho drží útočné pásmo.
     
    25:31
    Hovorka se snažil najít svou přihrávkou najíždějícího Látala, ale neuspěl. Nakonec se Kladenští přece jenom k šanci dostali a jenom to zahučelo na tribunách po jedné ze střel.
     
    26:40
    Neftěchimik se asi dvě minuty nedokázal vymanit z obranného pásma. Kladno hraje posledních pět minut opravdu velmi dobře.
     
    27:23
    Subbotin se bruslí snažil sklepnout puk ke svým spoluhráčům, ale úplně bez úspěchu. To by totiž spoluhráči museli být v útočné třetině, aby to vyšlo.
     
    28:12
    Oba týmy střídají. Selujanov nyní drží puk za brankou, aby mohl rozehrát. Následně touš končí po jedné z přihrávek na lavičce Nižněkamsku.
     
    28:35
    Ofsajd, do kterého se dostalo Kladno. Hra ve středním pásmu, na ledě první pětka Kladna.
     
    28:36
    Bicek (KLA) je sice o hlavu menší, ale s Osalou (NIŽ) se přesto pustil do konfliktu. Oba jdou za to na trestnou lavici, neměli to k nim daleko. Vyloučeni jsou za krosček.
     
    29:06
    A Kladno bude mít přesilovku čtyři na tři, nejoblíbenější ze všech! Blochin (NIŽ) usedl na trestnou lavici za hákování.
     
    29:45
    Chochrjakov využil toho, že byl Patera pomalejší. A najel do úniku. Ale Chábera jeho střelu skvěle vyrazil!
     
    30:04
    Další vyloučení hostů! To bude dlouhá přesilovka. Tentokráte usedl na trestnou Jefremov (NIŽ), dopustil se přestupku s názvem hákování.
     
    30:36
    Domácí v plném počtu.
     
    31:07
    Růžička pálil od modré, ale nepřesně. Neftěchimik se zatím úspěšně brání, ale je pod velkým tlakem.
     
    31:51
    Rozin v oslabení vyjel do úniku, zkusil střelu z úhlu, ale ta byla hodně nepřesná. Kladno následně z dalšího útoku nic nevytěžilo.
     
    32:21
    Dragoun (KLA) si pomohl faulem, konkrétně držením. A usedá na dvě minuty. To je pro Rytíře velká škoda.
     
    32:36
    Hosté v plném počtu.
     
    32:56
    Melka se dostal do úniku, škoda, že dostal tak prudkou přihrávku. Bruslí jí totiž nezpracoval dobře. Ale od kladenských příznivců si i tak vysloužil potlesk.
     
    33:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A další vlastenec, dal si ho Mocek. Skoro stejný gól, jako si dal v první třetině Selujanov. Poslední, kdo se dotkl puku, byl JAN KOLÁŘ. A využitá přesilovka na straně hostů. Bez asistence.
     
    33:59
    Chábera má puk v moci, ale stejně do něj hokejkou píchl jeden z hostujících hráčů. Málem z toho byla další potyčka mezi hráči.
     
    34:29
    Vorobjev nepříjemně dotíral před Cháberou. Zase. Rusové dělají Rytířům takové menší "naschvály." Proč? Vždyť je to přátelák.
     
    34:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak teď Kladno doslova a dopísmene dotlačilo puk do branky. JAKUB VLASKÝ byl před Sokolovem nikým nehlídaný a ten díky předchozí situaci byl na lopatkách. Valskému tak stačilo jen hokejkou přizvednout puk a přes Sokolova ho vsítit do brány. Asistence: Jan Eberle.
     
    35:35
    Drtina přihrával před branku, tam si najížděl jeden ze spoluhráčů, hostující beci ale situaci nakonec vyřešili.
     
    36:25
    Dragoun z rohu kluziště nečekaně vystřelil, ale Sokolov měl beton na správném místě. Ruského gólmana zkrátka nepřekvapil.
     
    37:23
    Další vyloučení Neftěchimiku. Za nedovolené bránění jde na trestnou lavici Rozin (NIŽ).
     
    37:47
    Hovorka předvedl hezkou sólo akci, nebojácně se vydal do útoku a pak z pravé strany vystřelil. Sokolov ale zasahovat nakonec nemusel.
     
    38:20
    Patera se dostal po nahození k puku, ale byl důrazně bráněn. I když Sokolov ležel na zádech, nedokázala kladenská ikona dostat puk za něj.
     
    38:44
    Macholda (KLA) hákoval a je za to vyloučen. Pochopitelně, toho si rozhodčí nemohli nevšimnout.
     
    38:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Kladno skóruje těsně po svém vyloučení! Černošek po vhazování nahrál MARTINU LÁTALOVI, který nechytatelným bekhendem nedal Sokolovovi žádnou šanci. Skvěle, a Kladno si žádá pověstného búra. Asistence: Marek Černošek, David Růžička.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Výtečná třetina kladenských borců. Neftěchimik hraje nervózně a poslední tečka, kterou nyní udělal Látal, poslala jeho psychiku ještě více na dno. Rytíři se perou proti celku z KHL velmi statečně, rozdíl mezi oběma týmy není, alespoň dnes na ledě, vůbec žádný. Vždyť hosté dali branku díky vlastenci Mocka! poslední dějství začne zhruba v 19:06.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Kladno špatně vyhodilo puk, Blochin měl hodně času, aby si střelu od modré připravil. Ale v bráně zasáhl výborný Chábera.
     
    40:46
    Vyloučení. Kladno jde do oslabení, na trestnou lavici usedá Kuchejda (KLA) za vysokou hůl.
     
    40:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak teď už Chábera kapituloval, i když na první pokus předvedl fantastický zákrok. STANISLAV ALŠEVSKIJ nakonec ve skrumáži dotlačil puk do branky těsně po vyloučení Obdržálka. Asistence: Jaroslav Alševskij.
     
    40:44
    Domácí v plném počtu.
     
    42:14
    Dragoun nevěděl, co by s pukem, a tak ho poslal svícnem přímo do lapačky Sokolova. Ten bez problému v klidu rozehrál dále.
     
    42:57
    Selujanov chtěl přihrát dopředu, ale s razancí to přehnal. A tak je z toho icing, vhazování před Sokolovem.
     
    42:59
    Kuchejda vyhrál buly, poté střelu Látala lapil do lapačky Sokolov.
     
    43:11
    Vyloučení. Kladno hraje přesilovku díky faulu Koukala (NIŽ), který se dopustil podražení.
     
    43:39
    Teď byli Rytíři blízko brance! Paterovu střelu následně nedotlačil Hlaváč, po něm ani po nahození od Macholdy se puk v brance neobjevil.
     
    44:43
    Nižněkamsk vyhazuje, po prvním nádechu se nakonec z přesilovky nic nevytěžilo.
     
    45:11
    Hosté v plném počtu.
     
    45:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Kolář si po pěkném brejku vytvořil dobrou pozici, jeho přihrávka následně doletěla k obrovitému OSKAROVI OSALAOVI, který překonal nevýrazného Cháberu. Ten si tenhle gól za rámeček nedá. Asistence: Jan Kolář.
     
    46:40
    Kladno jde oslabení. Látal (KLA) se dopustil přestupku proti hokejovým pravidlům - nedovolené bránění.
     
    47:07
    Macholda málem v oslabení využil chyby v obraně! Nakonec vystřelil, ale vedle Sokolovovy branky. To byla ale gólovka.
     
    47:21
    Bicek na zemi, srazil se tam s jedním ze soupeřů. Vypadalo to nebezpečně, ale domácí forvard si to zavinil sám. Nakonec v pohodě odchází na lavičku.
     
    48:00
    Čtyřicet vteřin do konce oslabení, hosté si žádnou větší šanci zatím nevytvořili. Ubrání se Kladno?
     
    48:27
    Další vyloučení Rytířů. Dragoun (KLA) hrál vysokou holí a to se nesmí. Kladno by se mělo přestat oslabovat, nebo by toho nakopnutý soupeř mohl využít.
     
    48:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Eberle v oslabení vyhodil na najíždějícího MARTINA LÁTALA, kterého hnal celý stadion dopředu. A střelou švihem z levé strany skvěle překonal Sokolova. Fanoušci si búra užívají, jak se patří! Asistence: Jan Eberle.
     
    49:47
    Kladno vyhazuje, snad tohle oslabení přežije. Opět vede o dvě branky a to je pro Rytíře již určitě jistější náskok.
     
    50:20
    Tutovka Koláře! Chábera zase nevěděl, jak že jeho střelu vyrazil. Puk sjel brankovištěm a mimo nebezpečí.
     
    50:27
    Domácí v plném počtu.
     
    51:10
    Dnešní utkání sleduje 1160 diváků.
     
    51:33
    Chochrjakov teď hodně naložil dorážejícímu Melkovi. Ten se málem dostal k puku, který by jinak skončil na sto procent v síti.
     
    52:28
    Neftěchimik v ofsajdu. Z téhle situace pochopitelně gól dát nemůže. Atmosféra na stadionu je nyní skvělá, kladenští borci si mohou užívat potlesku od všech fanoušků.
     
    52:50
    Subbotin se ocitl v dobré pozici. Kladenští ho nedůrazně bránili. A mohlo z toho být snížení, ne že ne.
     
    53:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    První pětka Nižněkamsku znovu zaúřadovala. A hosté jsou zpátky v zápase. Nejprve padla tyčka, poté se ale skvěle zorientoval OSKAR OSALA, který přes nohy Macholdy skóruje. Asistence: Petr Koukal.
     
    53:47
    Bitka jako v NHL! Růžička ale neměl šanci proti urostlému Osalovi. Sbalit fidlátka a na trestnou. Každopádně pro Růžičku palec nahoru za odvážnost.
     
    53:47
    Osala (NIŽ) míří do šatny. Stejně jako Růžička (KLA). Oba byly vyloučeni na pět minut plus do konce zápasu za hrubost.
     
    54:29
    Chochrjakovova střela od modré, Cháberův beton zasáhl. Bude to ještě tuhá bitva, Kladno si pochopitelně nechce nechat výhru sebrat.
     
    55:19
    Dalecký se snažil najít Drtinu mezi kruhy, tam ho ale ozbrojil jeden z ruských obránců. Přitom to byl brejk tři na dva.
     
    55:53
    Vyloučení. Blochin (NIŽ) si počínal nedovoleně, konkrétně se dopustil sekání. Dneska se trestná lavice netrhne, jako by měla den otevřených dveří.
     
    56:12
    Hlaváč hledal Obdržálka, ten byl možná trošičku podražen. Skvěle ale zasáhl i Sokolov.
     
    56:41
    Skvělá přesilovka Kladna. Sokolov nevěděl, kam dát dříve svou výstroj. Hlaváč ani Obdržálek puk do branky nedotlačili. Přitom měli tak skvělé pozice!
     
    57:53
    Hosté v plném počtu.
     
    58:05
    Tohle je pro Kladno dobré. Sekání se dopustil Plechanov (NIŽ). A domácí budou dohrávat zápas v početní výhodě.
     
    58:22
    Kolář (NIŽ) sejmul Obdržálka, do konce zápasu si vysedí dvě minuty za vysokou hůl. Obdržálek jako by měl vyražené některé zuby. A Rytíři mají na závěr utkání přesilovku pět na tři. Tohle by už měli udržet.
     
    58:52
    Dalecký nebezpečně dotíral před Sokolovem, následně na ledě opět menší potyčky. Time-out, chvilku si oba týmy mohou odpočinout.
     
    59:07
    Blochin využil svoje kila, střílel bekhendem po zemi. V brance byl ale pozorný Chábera. Přesto se bude ještě vylučovat...
     
    59:21
    Vyloučení. Dalecký (KLA) ve snaze zabránit hostům v šanci fauloval. Hosté si berou time-out.
     
    59:30
    Hra čtyři na čtyři, Sokolov už není v prostoru brány! Neftěchimik se v závěru bude snažit i ve vyrovnaném počtu s výsledkem ještě něco udělat. Vhazovat se přitom bude před Cháberou.
     
    59:41
    Hlaváč mohl zasadit definitivní úder! V brance nikdo, ale kladenský útočník trefil boční síť. Velká škoda!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Byl to dramatický souboj. Neftěchimik Nižněkamsk v posledním dějství pořádně zabral, vsítil tři branky, ale vyrovnání se nakonec nedočkal, protože inkasoval zbytečně i v oslabení. Rytíři pozitivní výsledek i přes dramatický závěr nakonec udrželi. Diváků na stadionu nebylo tolik jako před rokem proti Ufě, i tak ale oběma týmům vytvořila pěkná tisícovka hezkou a příjemnou kulisu.

    Skvělý výkon dnes odvedl domácí Látal, autor dvou branek. Na druhé straně hodně hrozil Chochrjakov, který měl asi nejvíce střeleckých pokusů směrem na Cháberu, branky se ale nakonec nedočkal. Naopak dvakrát skóroval Osala hrající v první pětce s Kolářem a Koukalem.
     
    To je ode mě dnes vše, pro inofrmaci dodám, že v posledním přátelském utkání před sezónou nastoupí Kladno v Karlových Varech. Příjemný zbytek večera. (19:45:07)
     
    39:23
    Hosté v plném počtu.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 6. Hlaváč, 15. Procházka (Melka), 35. Valský (Eberle), 39. Látal (Černošek, Růžička), 49. Látal (Eberle) - 34. Kolář, 41. S. Alševskij (J. Alševskij), 46. Osala (Kolář), 54. Osala (Koukal)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Macholda, Drtina, Růžička, Černošek, Procházka, Piskáček, Kameš, Mocek – Bicek, Patera, Hlaváč – Hovorka, Dragoun, Látal – Valský, Melka, Eberle – Kuchejda, Dalecký, Obdržálek.
    Trenér: Vojta

    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) – Bělov, Selujanov, Plechanov, Grot, Rozin, Blochin, Kulikov, Rybnickij – Kolář, Koukal, Osala – J. Alševskij, Chochrjakov, S. Alševskij – Subbotin, Polygalov, Vorobjev – Komaristyj, Bortnikov, Jefremov.
    Trenér: Golubovič

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondášek - Pav. Řešátko, Kučera (všichni CZE)

    Diváci: 1160
    bahis siteleri