Liverpool – Arsenal 0:2 (kon.) | Newcastle – Aston Villa 1:1 (kon.) | Southampton – Manchester Utd. 2:3 (kon.)
konec
Southampton FC
2:3 (1:1)
Manchester United
Neděle 02.09.2012, 17:00 • St. Mary Stadium, Fulham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Manchester United právě vstřelil branku!
    ROBIN VAN PERSIE střílí třetí gól a zaznamenává svůj první hattrick v dresu Manchesteru United. Nani nacentroval míč na bližší tyč, kam si výborně naběhl osamocený ROBIN VAN PERSIE a přesnou trefou hlavou poslal svůj tým do vedení.
     
    87
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rafael nacentroval míč do pokutového území, kde hlavou zakončil Ferdinand, ale orazítkoval pouze Daviesovu tyč. Odražený míč se dostal přesně do těch míst, kde se nacházel ROBIN VAN PERSIE, jenž pohotovou ránou srovnává skóre na 2:2.
     
    55
    Southampton právě vstřelil branku!
    Do pokutového území si výborně naběhl MORGAN SCHNEIDERLIN, který se dokázal uvolnit a zakončit hlavou na zadní tyč. Přesný centr na jeho hlavu poslal Lambert.
     
    23
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se uvolnil Valencia, který poslal do pokutového území nadýchaný centr. Na zadní tyč si skvěle naběhl ROBIN VAN PERSIE, kde si zpracoval míč na prsa a přesnou ránou srovnal skóre na 1:1.
     
    16
    Southampton právě vstřelil branku!
    Puncheon poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde přesně hlavou zakončil RICKIE LAMBERT, který poslal svůj tým do vedení. Lindegaard se natahoval zbytečně.

    Lucie Rapantová

    Branky: 16. Lambert, 55. Schneiderlin - 23. van Persie, 87. van Persie, 90+2. van Persie

    Karty:   68. Hooiveld (SOT)


    Southampton FC: Davies - Clyne, Fonte, Hooiveld, Fox - Davis, Schneiderlin, Ward-Prowse, Puncheon (74. Mayuka), Lallana (79. Rodriguez) - Lambert (75. Do Prado).
    Manchester United: Lindegaard - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Cleverley (61. Scholes), Kagawa (61. Nani)- Valencia, van Persie, Welbeck (72. Hernández).

    Rozhodčí: Mike Dean
    bahis siteleri