Kolín – Havlíčkův Brod 3:11 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:6 (po s.n.)
konec
SC Marimex Kolín
3:11 (1:3, 0:4, 2:4)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 05.09.2012, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Exhibice. Rebelové už se jenom baví hokejem. Puk se zpoza branky dostal na hůl Miroslava Třetiny, který vyhnal Brázdila z brankoviště a mazaně ještě přihrál úplně volnému ONDŘEJI STEHLÍKOVI. Ten už před prázdnou klecí měl jednoduchou úlohu. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    56:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A přece je tu desátá branka! Akci předcházely ještě nebezpečné pokusy Musila, o chvíli později ale v mezikruží po nahrávce Moravy zacílil zápěstní střelou PETR ŠTĚPÁNEK. A nemýlil se. Puk zapadl přesně pod břevno. Asistence: Marian Morava.
     
    52:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Štěpánek v přečíslení přihrával na druhou vlnu, puk se ale po zásahu Brázdila ocitl před brankou, kde jej vysokým doklepnutím do sítě dopravil PAVEL MUSIL. Asistence: Petr Štěpánek.
     
    50:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    V pokračující klasické přesilovce dává Kolín po nádherné souhře třetí branku. Martin Barták od modré přiťukl před branku PETRU MORKESOVI, který ukázal přehled o hře a z první vymetl prostor u bližší tyče. Asistence: Martin Barták, Tomáš Pácal.
     
    47:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vzápětí na druhé straně ale Havlíčkobrodští navyšují svůj náskok. V samostatném úniku se ocitl LUKÁŠ ENDÁL a bekhendem skóruje. Bez asistence.
     
    45:29
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Poněkud nudnější pasáž hry obohatil brankou ONDŘEJ CERK a sklízí zasloužené ovace. Dokázal se totiž probít přes dva hráče soupeře a i v pádu, kdy byl faulovaný, před Dolejšem dokázal zavěsit přesně pod břevno. Bez asistence.
     
    37:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brankář Brázdil, který před momentem vystřídal Blažka, si zažil krušný křest. Ve vlastním oslabení nabral rychlost Lukáš Endál, přihrál na druhou stranu najíždějícímu MIROSLAVU TŘETINOVI, jenž propasíroval puk mezi betony. Asistence. Lukáš Endál.
     
    34:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté v plném počtu hráčů přidávají další branku. V rohu puk vyšťoural Miroslav Třetina, LUKÁŠ ENDÁL před Blažkem s nabídnutou šancí naložil nejlépe, jak mohl. Střela do protipohybu končí šestým gólem. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    24:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly před Blažkem přidávají Rebelové další branku. Zpoza branky přihrával Třetina na ONDŘEJE STEHLÍKA. Ten z levého kruhu z voleje vymetl vzdálenější šibenici. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    20:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlá branka hostí! Jan Knotek zvláštním způsobem zavezl kotouč až před branku. V pádu mu totiž zapadl někam pod výstroj a vypadl právě před Blažkem. Z toho těžil LUKÁŠ ENDÁL, jehož střelu Blažek vyrazil hodně vysoko. Následné tentýž hráč sklepl kotouč ze vzduchu a umístil jej mezi tyče. Bez asistence.
     
    14:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem Havlíčkův Brod rychle odpovídá. VÁCLAV MEIDL se protáhl kolem mantinelu až do útočné třetiny a z oblasti vrcholu levého kruhu prostřelil Blažka mezi betony. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    14:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí z rychlé akce snižují. Ondřej Cerk na modré zachytil puk, na druhé vlně našel najíždějícího JIŘÍHO KADLECE, jenže nenápadnou, leč skvěle umístěnou a skrytou střelou přes obránce, vymetl prostor u bližší tyče. Asistence: Ondřej Cerk.
     
    05:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tu druhý gól rychle za sebou. Hosté uzavřeli Kozly v jejich obranném pásmu. Střelu Rytnauera z úhlu ještě Blažek pokryl, na následnou dorážku MARTINA ONDRÁČKA z bezprostřední blízkosti byl už ale krátký. Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    04:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka domácí obrany končí brankou. Pýcha si nerozuměl v rozehrávce se spoluhráčem a před brankou se tak k puku dostal úplně volný VÁCLAV MEIDL. Blafákem do forhendu si bez větších problémů poradil s gólmanem a zavěsil přesně pod jeho vyrážečku. Bez asistence.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 15. Kadlec (Cerk), 46. Cerk, 51. Morkes (Barták, Pácal) - 5. Meidl , 6. Ondráček (Rytnauer), 15. Meidl (Ostrčil), 21. Endál, 25. Stehlík (Třetina), 35. Endál (Třetina), 38. Třetina (Endál), 48. Endál, 53. Musil (Štěpánek), 57. Štěpánek (Morava), 58. Stehlík (Třetina)


    SC Marimex Kolín: Blažek ( od 38. Brázdil) - Nedbál, Hanzl, Barták, Pácal, Pýcha, Výborný, Špringl, Kopecký, Richter - Kubát, Šafránek, Malý "C", Herwing, Mejzr "A", Morkes, Cerk, Kadlec "A", Ježek, Zumr, Vágner, Nekvasil
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Neruda) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Novotný, Morava "A", Jelínek - Stehlík, Vondráček, Knotek, Endál, Polodna "C", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Fiedler

    Rozhodčí: Kubeš - Špringl, Tasch
    bahis siteleri