Pardubice – Sparta 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 3:5 (kon.) | Vítkovice – Piešťany 4:2 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 8:0 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.) | Přerov – Havířov 0:4 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 5:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 1:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:5 (0:3, 1:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 07.09.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je to tady! Marek Ďaloga povedenou nahrávkou nabídl gólový puk KRISTOPHERU BEECHOVI. Kanaďan v pardubických službách nepohrdl. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    48:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAN SEMORÁD perfektně zakončil akci dvou na jednoho. Do gólového zakončení jej přesnou přihrávku vyslal Lukáš Nahodil. Asistence: Lukáš Nahodil a Jan Buchtele.
     
    36:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná akce PETRA TONA! Sparťanský kanonýr najel do akce, objel branku, odkud si vytáhl gólmana Salfického a vrátil Pražanům klidný náskok. Asistence: Michal Broš a Ivan Rachůnek.
     
    28:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši využívají svou první přesilovou hru. Po Píšově střele se z prostoru mezi kruhy přesně trefil MARTIN ŠAGÁT. Asistence: Aleš Píša.
     
    26:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o čtyři branky! ANGEL KRSTEV dostal kotouč do jízdy a střelou přes beka propálil brankáře Salfického. Asistence: Sacha Treille.
     
    19:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané najeli rychle do pásma, po Tenkrátově nahrávce se podruhé v dnešním utkání prosazuje DOMINIK PACOVSKÝ. Asistence: Petr Tenkrát a Ari Vallin.
     
    12:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu rychlý kontr Sparty, který končí pukem v Růžičkově síti! Druhou branku Sparty vstřelil DOMINIK PACOVSKÝ. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    5:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané poměrně rychle využívají nabídnutou výhodu. Po Hanzlíkově střele od modré dorazil kotouč do branky MICHAL BROŠ. Asistence: Jan Hanzlík a Petr Ton.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 28. Šagát (Píša), 49. Semorád (Nahodil, Buchtele), 51. Beech (Ďaloga) - 6. Broš (Hanzlík, Ton), 13. Pacovský (Hlinka), 20. Pacovský (Tenkrát, Vallin), 27. Krstev (S. Treille), 37. Ton (Broš, I. Rachůnek)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Píša, Kočí, Sičák, Vašíček, Benák, Kolář, Ďaloga – Šagát, Cetkovský, Somík – Brendl, Beech, Somík – Semorád, Nahodil, Buchtele – Stoklasa, Nosek, Drtina.
    HC Sparta Praha: Schwarz (Sedláček) – Hanzlík, Milam, Vallin, Philipp, Krstev, Gawryletz, Sobotka – Broš, Rachůnek, Ton - Hlinka, Tenkrát, Pacovský – S. Treille, Jánský, Foster – Lapšanský, Luňák,

    Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Kis

    Diváci: 450
    bahis siteleri