JYP – Linköping 3:5 (kon.) | Jokerit – Frölunda 7:1 (kon.) | Zug – Ingolstadt 5:4 (po pr.)
Zürich – Mannheim 3:2 (kon.)
konec
ZSC Lions
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Adler Mannheim
Pátek 07.09.2012, 20:00 • KEK, Küsnacht • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučí David Motloch a u dalších on-line přenosů na počtenou. (22:21:49)
     
    Jak už bylo řečeno dříve, v tomto zápase snad kromě čestného se rozloučení s turnajem, o nic nešlo. Zápas lépe zvládl tým ZSC Lions, který sice hlavně v závěru utkání vypadal takřka na prášky a čekalo se, kdy soupeř udeří vítěznou branku, ale stal se pravý opak.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Marco Maurer (ZSC) inkasuje dvě minuty za držení protihráče a Mannheim má tak jedinečnou šanci ještě srovnat! Má už však žalostně málo času.
     
    54:59
    Hra se i nadále kouskuje a není se takřka na nic dívat. Teda kromě branek, které padly.
     
    53:48
    Sifers (Mannheim) inkasuje dvě minuty za zdržování hry. To je pro Adler velice nepříjemné a otupí to jeho tlak.
     
    52:00
    Lions právě vstřelili branku!
    Misky vah se opět převažují na stranu Lions! Prosazuje se CHRIS BALTISBERGER. Asistence: Morris Trachsler, Thibaut Monnet.
     
    46:47
    Mannheim právě vstřelil branku! Máme srovnáno! CHRISTOPH ULLMANN dostal nádhernou přihrávku od ADAMA MITCHELLA a střelec branky už neměl problém zavěsit. Asistence: Adam Mitchell, Kenneth Magowan.
     
    45:59
    Mannheim právě vstřelil branku! Sotva jsme začali kritizovat pasivitu německého týmu, padla branka! FLORIAN KETTEMER našel úžasnou přihrávkou volného MATTHIASE PLACHTU, a ten prostřelil brankáře Lukase Flüelera. Asistence: Florian Kettemer.
     
    43:17
    Hra zatím jen plyne a nic zajímavého diváci neviděli. Přitom by to měl být Mannheim, který by se měl prezentovat útočnou hrou a zakládat akce podobné hokeji na který jsme zvyklí a který dnes moc nevidíme.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:30
    Lions právě vstřelili branku!
    Závěr druhé třetiny v režii Zugu! Prosazuje se ANDRES AMBÜHL a to prosím pěkně v oslabení! Asistence: Jeff Tambellini.
     
    38:30
    Marco Maurer (Lions) rovněž dostává dvě minuty!
     
    36:48
    Mark Bastl a Michale Glumac odchází do šatny a už se do zápasu nevrátí! Na ledě jsme nyní viděli velkou potyčku a zápas se začíná vymykat z rukou. Dvě minuty ještě inkasuje Bastl (ZSC) za sekání.
     
    36:00
    Doposud byli mírně lepším týmem na ledě Lvi z Curychu, ale nyní přebírá iniciativu zápasu Adler Mannheim.
     
    33:50
    Matt Lashoff (ZSC) inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    30:51
    Marcus Kink (Mannheim) vyloučen na dvě minuty za držení hokejky.
     
    30:31
    Ačkoliv Lions měli k dispozici pět minut dlouhou přesilovku, neuspěli v ní. Hlavním důvodem je skvělá obranná činnost Adleru Mannheim.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 18. Roman Wick (Lukas Flüeler), 39. Andres Ambühl (Jeff Tambellini ), 52. Chris Baltisberger (Morris Trachsler, Thibaut Monnet) - 46. Matthias Plachta (Florian Kettemer), 47. Christoph Ullmann (Adam Mitchell, Kenneth Magowan)


    ZSC Lions: Lukas Flüeler (Tim Wolf) - Ronalds Kenins, Reto Schäppi, Patrik Bärtschi, Marco Maurer, John Gobbi - Roman Wick, Ryan Shannon, Chris Baltisberger, Matt Lashoff, Andri Stoffel - Jeff Tambellini, Andres Ambühl, Gilbert Brulé, Patrick Geering, Severin Blindenbacher - Thibaut Monnet, Morris Trachsler, Mark Bastl, Luca Camperchioli
    Adler Mannheim: Dennis Endras (Felix Brückmann) - Ken Magowan, Christoph Ullmann, Adam Mitchell, Steve Wagner, Doug Janik - Marcus Kink, Craig MacDonald, Mike Glumac, Nikolai Goc, Denis Reu - Ronny Arendt, Yanick Lehoux, Frank Mauer, Florian Kettemer, Jaime Sifers - Yannic Seidenberg, Marc El-Sayed, Matthias Plachta, Corey Mapes, Dominik Bittner
    bahis siteleri