Jablonec – Příbram 2:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:2 (1:0)
FK Příbram
Pátek 14.09.2012, 20:15 • Chance aréna • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neskutečný závěr předvedli příbramští fotbalisté. V posledních deseti minutách nesložili zbraně a dokázali se dvakrát prosadit. O druhý přesný zásah se postaral PETER TRAPP, který se nikým nehlídaný prosadil z malého vápna.
     
    82
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak se hosté z Příbrami přeci jen dočkali. Centr z pravé strany se ve vápně snesl až na kopačku TOMÁŠE KRBEČKA, který vykřesal pro hostující tým malou naději.
     
    58
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonecké publikum se může v dnešním utkání radovat podruhé. JAN KOVAŘÍK se prosadil po standardní situaci. Svůj pokus namířil bravůrně přímo do šibenice a tam Hruška už dosáhnout nemohl.
     
    24
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonecký protiútok končí pohotovou brankou. Loučka našel nabíhajícího LUKÁŠE ZOUBELEHO a ten se už z bezprostřední blízkosti nemýlil a posílá svůj tým do vedení.

    Jakub Martínek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 24. Zoubele (Loučka), 58. Kovařík – 82. Krbeček (Pilík P.), 89. Trapp (Střihavka)


    FK Jablonec: Valeš - Eliáš, Beneš, Novák, Jablonský - Zoubele (62. Kopic), Loučka "C", Čížek, Vaněk (59. Piták), Kovařík - Lafata
    FK Příbram: Hruška "C" - Krbeček, Hájovský, Dejmek, P. Pilík (90. Šlapák) - T. Pilík (46. Wágner), Koukal, Mareš (65. Huňa), Trapp, Pleško - Střihavka

    Rozhodčí: Příhoda - Marek, Zeman
    bahis siteleri