Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 3:4 (po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 6:3 (kon.)
po s.n.
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:2, 0:0, 2:1)
Dynamo Moskva
Pátek 14.09.2012, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Straka nedal a nájezd RICHARDA GYNGEHO se stává vítězným!
     
    49:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Po chybě Jerjomenka, který pouští slabou střelu ALEXANDRA JUKSEJEVA mezi betony je vyrovnáno! Bes asistence.
     
    49:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí v posledních pár minutách mírně ožili a nese to gólové ovoce. K vyraženému kotouči se dostal VASILIJ STRELCOV, který ač tísněn obráncem dostál svého příjmení nasměrovat puk do sítě. Asistence Denis Makarov.
     
    43:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlovka! Po vyhraném buly Novák okamžitě servíroval nejvytíženějšímu hráči zápasu, kterým je DOMINK GRAŇÁK a ten nekompromisně vypálil do horního růžku nad Holtovou lapačkou. Asistence: Filip Novák.
     
    15:17
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle přesilovky využívají. Jekatěrinburským, ale i Českým fanouškům dělá radost KAMIL PIROŠ, který dostal od Konstantina Makorova ukázkovou přihrávku a bez přípravy ji poslal do polodkryté klece! Asistence: Konstantin Makarov Fjodor Malychin.
     
    13:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přechodu do útočného pásma se ke střele z první ze střední vzdálenosti po Anisinově přihrávce dostal ROMAN DERLJUK, který nedal Holtovi šanci. Asistence: Michail Anisin.
     
    03:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po faulu na KONSTANTINA KASJANČUKA bylo nařízené trestné střílení, které zmíněný útočník zakončil mezi Holtovy betony.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 16. Piroš (Makarov K., Malychin), 50. Strelcov V. (Makarov D.), 50. Jeksejev - 4. Kasjančuk, 14. Derljuk (Anisin), 44. Graňák (Novák), 65. Gynge


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Holt (Lobanov) – Mezei, Jukasejev – Špirko, Simakov, Straka – Gusev, Sazonov – Piroš, Makarov K., Malychin – Stěpanov, Makarov D. – Strelcov A., Strelcov V., Čisťakov – Menšikov, Zakirov – Zavaruchin, Gimatov, Usťancev
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov A.) – Novák, Graňák – Gorovikov, Anisin, Kasjančuk – Jäläsvaara, Solovjov – Cvětkov, Gynge, Kokarev – Derljuk, Mironov – Volkov K., Šafigulin, Mosaljov – Sojn, Barancev – Tolleko, Goldenkov, Lukin

    Rozhodčí: Bondar, Safiullov - Petrov, Fatějev
    bahis siteleri