Jihlava – Chomutov 1:5 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 8:4 (kon.) | Motor ČB – HC Kladno 3:1 (kon.)
Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
Slavia – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
8:4 (5:2, 2:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 15.09.2012, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Přeji vám hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou. (14:10:22)
     
    Olomouc nakonec porazila v duelu bohatém na branky Ústecké Lvy 8:4, díky čemuž si připsala další tři body do tabulky. Slovan odjíždí z Hané s prázdnou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Hanáci se ještě snaží o vstřelení devátého gólu, čímž by se přiblížili hranici desítky. Proti je ale samozřejmě Novák, který předvedl solidní zákrok proti domácímu útoku.
     
    56:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    OLDŘICH HEŽA se skvěle proháčkoval za defenzivu obranu, nechal Nováka padnout na kolena, a poté bekhendem pod horní tyčku zkompletoval svůj hattrick! Asistence: David Šťastný.
     
    55:26
    Hokejisté Mory na chvíli zatlačili svého soka v jeho obranném pásmu, ale jejich rány vždy jen nechaly vyniknout hostujícího gólmana.
     
    53:43
    I Slovan už je v pěti.
     
    51:55
    Olomouc je v pěti.
     
    51:43
    Těsně před koncem své přesilové hry mají Lvi po výhodě, na trestnou lavici zamířil za podražení Ondřej Kubáč.
     
    49:55
    A hosté mají šanci se dotáhnout na soupeře na dva góly. Hanáci se trochu při střídání promíchali, až jich na ledě zůstalo šest. Menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Jan Fibrich.
     
    48:51
    Hosté v plném počtu. Mora poprvé v klání neskórovala v přesilovce.
     
    49:06
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tak Slovanu se přece jen daří alespoň trochu zdramatizovat utkání! V ne příliš pohledné poslední části se trefil MILAN JANÁK! Asistence: Jan Jindřich.
     
    48:00
    V jakém duchu se nese třetí třetina, tak v takovém hrají domácí i svou přesilovku. Žádné šance, špatný přechod do útočného pásma.
     
    46:51
    Asi jsem to zakřikl. Tedy ne asi, ale určitě. Milan Janák (UNL) obdržel dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    45:14
    Vzhledem k tomu, jak byly předchozí dvě části brankami nabyté, zvláště pak ta první, tak v té poslední vidíme hlavně hodně osobních soubojů. Žádný ale zatím nepřekročil hokejové zákony, takže hlavní sudí zůstává klidný.
     
    42:12
    Úvod závěrečného dějství se nese v docela poklidném duchu, oba týmy zřejmě tuší, že už je hotovo. Do konce duelu tak zřejmě uvidíme jen nějaké kosmetické úpravy skóre.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 6. Jergl A. (Jergl J.), 6. Heža O. (Šťastný, Škůrek), 8. Rašner (Číp), 12. Lehečka (Jergl A., Číp), 17. Šťastný (Kunce), 26. Heža O. (Škůrek, Šťastný), 27. Ostřanský (Vaculín, Brančík), 57. Heža O. (Šťastný) - 2. Pořický (Hanzl, Smetana), 19. Kubáč (Piewak, Grin), 38. Zdvořáček (Jindřich, Janák), 50. Janák (Jindřich)


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Jergl J. (C), Rašner, Škůrek, Schejbal, Vondra, Brančík, Hradil Z., Kovář – Lehečka, Číp, Jergl A. – Kunce, Heža O., Šťastný – Vaculín, Hes J., Ostřanský – Fibrich, Vrabel, Zítka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (12. Novák) – Zdvořáček, Smetana, Ságer, Grin, Holeček, Vegner, Neumann, Málek – Fojt, Kubáč, Hanzl, Piewak, Štěpánek, Bačák, Pořický (C), Jindřich, Janák.

    Rozhodčí: Jeřábek – Novotný, Šimčík
    bahis siteleri