Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:0, 2:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 15.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím, přeji hezký zbytek dne a zase někdy ze Šumperka u online přenosu na počtenou. (19:26:30)
     
    Neskutečné utkání z pohledu domácích, a vlastně i hostů končí! Šumperk zvítězil na svém ledě nad favoritem ligy 3:2.
     
    Přeskakuje se vysoký jalovec, hala doslova běsní! Mladá Boleslav na kolenou a šumperský celek slaví jedno z největších vítězství ve své historii.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    17,3 vteřiny do konce, vhazování u Štůralovy branky, hosté v šesti.
     
    59:43
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:43
    Sudí Mrkva teď situaci nezvládl. Hlinka chytře držel puk u modré obranné čáry ve středním pásmu, pak jej ale nájezdem sundal jeden ze soupeřů a i když Hlinka zůstal na ledě s krvavým šrámem, sudí Mrkva opustil sledování hry a začal zraněnému hráči hlasitě vysvětlovat, ať hraje dál. No, budiž no.
     
    59:10
    Hraje se u Willa.
     
    58:46
    Vrdlovec s Pláškem v úniku po výtečné práci Staňka v obraně, Plášek narazil Vrdlovcovi, ale Will včas sklapl betony. Celý stadion teď dostal infarkt.
     
    58:28
    Výborný stále krouží útočným pásmem, kde ten "dědek" bere energii? A domácí se stále zuby nehty brání, teď Nouza zkoušel štěstí, pak přihrávka zpoza branky, tu raději Štůrala kryl do rukavice.
     
    58:09
    Výborný je na baterky, z ledu už asi nesleze. Zpoza branky narazil Pabiškovi, který nepříjemně číhal u tyče, ale Štůrala horký brambor nakonec ukryl pod rukavici.
     
    57:52
    Hosté zahráli ofsajd, naprosto úmyslný, kdy Nouza hrál puk i když moc dobře věděl, že v pásmu má spoluhráče. Šumperská střídačka jak po tataráčku Franze Straky spílá sudímu, ale úmyslný ofsajd se neposoudil, vhazuje se tak u obranné modré domácích.
     
    57:20
    Puk znovu za Willem, drama vrcholí.
     
    56:48
    Hosté se sami připravili o pásmo, ale nápor Bruslařů se zase stupňuje.
     
    56:29
    Výborný je na buly velice silný, Nouza hned po vyhraném vhazování zkoušel překvapit Štůralu.
     
    56:02
    Vrdlovec v obrovské šanci po skvělé práci Pláška! Bekhendem zcela sám před Willem ale netrefil levý horní růžek branky! Tak tohle by ještě Draky mohlo mrzet!
     
    55:15
    Hosté létají po ledě i ve hře ve čtyřech, domácí si museli při rozehrávce hodně dávat pozor na nějakou fatální chybu.
     
    54:37
    A trošku kostrbatě se Drakům drží kontrolovat hru, až na ten závěr mezihry. Vhazování po hře vysokou holí u domácí branky.
     
    54:07
    Hodně přísné vyloučení Josefa JINDRY, který zastavil unikajícího hráče dle mého čistě, maximálně s drobným zásahem rukou. Ale nakonec vyloučen za podražení a domácí mohou dvě minuty zkoušet držet hru daleko od své branky.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Plášek (Vrdlovec, Staněk), 23. Kindl (Haas, Pastor), 37. Suchý (Pastor, Červenka) - 37. Výborný (Chaloupka, Jindra), 49. Mikulík (Loskot)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Suchý, Sedlák, Tesařík, Pastor, Vrána, Gewiese - Staněk, Vrdlovec, Plášek - Červenka, Kindl, Haas - Blinka, Hlinka, Stoklasa - Cink, Skoumal. Trenér: Radek Kučera.
    BK Mladá Boleslav: Lakosil (37. Will) - Chaloupka, Jindra, Němeček, Kasík, Pojkar, Drábek, Šmach, Beňovič - Nouza, Hrdel, Pabiška - Mikulík, Výborný, Vrbata - Demel, Kafka, Jiránek - Loskot, Lenc, Rys. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba
    bahis siteleri