Everton – Newcastle 2:2 (kon.)
konec
Everton FC
2:2 (1:0)
Newcastle United
Pondělí 17.09.2012, 21:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Tak to je šílený závěr dnešního zápasu. Dlouhý nákop prodloužil Ameobi hlavou do běhu DEMBOVI BA, který zblízka prostřelil vybíhajícího Howarda - 2:2!
     
    88
    Everton právě vstřelil branku!
    V Goodison Parku propuká ohromná radost, domácí se totiž dočkali druhé branky! Skvělý Pienaar nahrál VICTOROVI ANICHEBEMU, který se obtočil kolem obránce a přesnou střelou ke vzdálenější tyči posílá Everton opět do vedení - 2:1!
     
    49
    Newcastle právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Střídající DEMBA BA dostal přihrávku od Cabayeho do běhu a přesnou střelou po zemi překonal Howarda - 1:1!
     
    15
    Everton právě vstřelil branku!
    Nápor domácích končí vedoucí brankou. LEIGTON BAINES si narazil s Pienaarem, který mu vrátil patičkou do běhu, a levý bek Evertonu prudkou křižnou střelou po zemi posílá domácí celek do vedení - 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 15. Baines, 88. Anichebe - 49. Ba, 90. Ba

    Karty:   6. Neville (EVE), 79. Pienaar (EVE), 85. Fellaini (EVE) - 30. Anita (NEW), 37. Perch (NEW), 86. Shola Ameobi (NEW)


    Everton FC: Howard - Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Osman, Pienaar, Fellaini - Mirallas (83. Naismith), Jelavič (44. Anichebe)
    Newcastle United: Harper - Perch, S. Taylor, Williamson, Santon - Ben Arfa, Cabaye (90+3. Bigirimana), Anita, Gutierrez, Marveaux (46. Ba) - Cissé (80. Shola Ameobi)

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri