Třinec – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 7:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 1:2 (kon.) | Motor ČB – Liberec 4:1 (kon.)
Slavia – Litvínov 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 21.09.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dávají gól naděje. Svačina posunul na ONDŘEJE ROMANA, který mířil přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    34:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dragoun krásně vyslal do brejku MARTINA LÁTALA, který šel do forhendové kličky a překonal Romana Málka. Asistence: Michal Dragoun, Jan Eberle. Poprvé dnes nemají prsty v brance hráči z NHL.
     
    32:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný kladenský gól! Tomáš Plekanec v oslabení předvedl úchvatné sólo, když vykoupal dva vítkovické obránce a poté předložil puk na JIŘÍHO TLUSTÉHO, který zamířil přesně do růžku. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    29:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale Kladno se branky nakonec dočkalo. A nebyla to zrovna přesilovková akce. Jágr šel střídat, přenechal puk MARKU HOVORKOVI, který tvrdou ranou propálil Málka. Asistence: Jaromír Jágr, Marek Židlický.
     
    08:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROMÍR JÁGR ukázal celé pětce, kudy by měl putovat kotouč a pak si najel před branku, kam mu adresoval kotouč Jiří Tlustý. Zimní stadion se otřásá v základech. Asistence: Tomáš Plekanec, Jiří Tlustý.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 9. Jágr (Tlustý, Plekanec), 30. Hovorka (Jágr, Židlický), 33. Tlustý (Plekanec), 35. Látal (Dragoun, Eberle) - 39. Roman (Svačina)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Černošek, Židlický, Drtina, Majeský, Macholda, Mocek, Piskáček, Kameš - Tlustý, Plekanec, Jágr - Hlaváč, Patera, Hovorka - Eberle, Dragoun, Látal - Kuchler, Melka, Valský.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Barinka, Rehák, Sloboda, Voráček, Sedlák, Štencel - Szturc, Burger, Ujčík - Huna, Hruška, Walker - Svačina, Roman, Klimek - Káňa, Strapáč, Šedivý - Němec.

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler - Jelínek, Pešek

    Diváci: 5385
    bahis siteleri