Třinec – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 7:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 1:2 (kon.) | Motor ČB – Liberec 4:1 (kon.)
Slavia – Litvínov 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 21.09.2012, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Gulaš měl velkou šanci, když se k němu odrazil nahozený puk, ale byl tak blízko tyče, že už jej nezvládl usměrnit do branky!
     
    54:52
    A bude to přesilovka 5 na 3 pro Plzeň! Beech (PCE) bude sedět na trestné za podražení.
     
    53:20
    Kováře nedovoleně zastavil Kočí.
     
    53:20
    Kovář si parádně projel celé hřiště, prokličkoval se až před branku a byl zastaven až nedovoleným způsobem! Parádní akce plzeňského hráče!
     
    52:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A je to opět jen o gól! Domácí tak dlouho svírali svého soupeře, že to snad ani jinak skončit nemohlo. Kovář dával puk k brance na Vlasáka, který přihrávkou souběžnou s brankovou čarou našel volného MARTINA STRAKU a ten už se nemýlil!
    Asistence: Vlasák, Kovář.
     
    51:14
    Domácí mají šanci snížit při přesilové hře. Pykat na trestné lavici bude Píša (PCE).
     
    50:38
    Růžička měl velké problémy! Neporadil si ani s jednou střelou z dálky a Pitule před ním nebezpečně dorážel, ale nemířil přesně!
     
    47:44
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A je to o dvě branky! Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů a opět se jim povedlo skórovat po rychlém protiútoku. Tentokrát byl na konci akce ROBERT KOUSAL, který jen nastavil hůl do Brendlovy přihrávky a přehodil chránič Adama Svobody!
    Asistence: Brendl, Benák.
     
    42:21
    Balej mohl srovnat! Řízný útočník tělem odstavil soupeř od puku a bekhendem zkusil překvapit Růžičku a to se mu povedlo, puk ale nakonec zamířil těsně vedle!
     
    35:06
    Domácí zkusili pokračovat v přesilové hře - bylo jich na ledě totiž šest a k tomu brankář Svoboda. Následovat může logicky jen menší trest, který odsedí Pletka (PLZ).
     
    33:19
    Skvělá souhra domácího týmu který končí zásahem Růžičky! Vlasák předl puk Kovářovi a ten jej zpoza branky nasměroval ihned na Kratěnu, který ze středu mířil jen do gólmana Pardubic.
     
    32:26
    Škodovka může srovnat, má k tomu přesilovou hru. Na trestné lavici sedí hříšník Kolář (PCE).
     
    29:23
    Přečíslení tři na dva měli k dispozici domácí, ale nakonec z něj gól nevytěžili! Puk se dostal z pravé strany na hokejku Martina Straky na středu, ten ale nevystřelil a nakonec už nemohl ani nahrávat a jeho pokus ze strany mířil hodně nad.
     
    28:22
    Ve slibné příležitosti se objevil Dvořák, který nakonec přečíslení řešil střelou a Růžička si vůbec nebyl jistý, zda mu puk pod rukou nepropadl do branky a tak se raději celý svalil na záda!
     
    25:55
    Tutovou šanci spálil Tomáš Vlasák! Straka jej našel přihrávkou z jednoho kruhu do druhého, ale nejproduktivnější hráč Plzně puk vůbec netrefil podle představ!
     
    24:45
    Domácí už v plném počtu vyrazili do útoku a Zohorna (PCE) je musel zastavovat nedovoleně, za což odchází na trestnou lavici.
     
    22:34
    Jakub Jeřábek (PLZ) je druhým vyloučeným na straně Plzně.
     
    14:41
    Marušák (PLZ) byl před brankou až moc důrazný a hosté si také zahrají přesilovou hru.
     
    14:00
    Na druhé straně zahrozil Šagát, který se dostal před plzeňského beka a zkoušel z nájezdu oklamat Svobodu, ten ale nohou přikryl puk u tyčky!
     
    13:15
    Hodně horko bylo před Svobodou a puk jen těsně minul tyč jeho branky, s následnou Ďalogovou střelou si ale plzeňský gólman poradil.
     
    10:35
    ...a Václav Pletka z prostoru mezi kruhy trefil tyč!
     
    09:53
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Tak to je šok pro domácí! Hosté předvedli parádní akci, Šagát převzal puk na modré a přihrál jej přes šířku hřiště na rozjetého ZOHORNU, který parádně umístěnou střelou nedal Svobodovi vůbec žádnou šanci!
    Asistence: Šagát, Sičák.
     
    07:59
    Marušák poslal ostrý projektil před branku a puk po teči obránce Pardubic málem zamířil do branky!
     
    05:15
    Cetkovský (PCE) prvním vyloučeným utkání.
     
    04:12
    Zohorna v první šanci zápasu! Na pravé straně vybojoval puk a při přečíslení dvou na jednoho zkusil střelu na vzdálenější tyč, ale minul!
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 53. Straka (Kovář, Vlasák) - 10. Zohorna (Šagát, Sičák), 48. Kousal (Brendl, Benák)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St.Pierre, Hanzlík, Marušák, Slovák, Růžička, Boháč - Heřman, Balej, Kratěna, Vlasák, Straka, Lev, Kovář, Hollweg, Pitule, Dvořák, Havlíček, Gulaš, Pletka
    HC Dynamo Pardubice: Růžička - Vašíček, Ďaloga, Sičák, Kočí, Benák, Píša, Kolář - Drtina, Bartek, Beech, Starý, Semorád, Šagát, Buchtele, Brendl, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík

    Rozhodčí: Souček, Pešína - Bláha, Svoboda

    Diváci: 5306
    bahis siteleri