Hr. Králové – Most 3:5 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.) | Šumperk – Beroun 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Písek 5:4 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
HC Most
Sobota 22.09.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Další vyloučení, a to na obou stranách. Na trestnou lavici putuje Lukáš Klíma, jenž se provinil držením. Na hradecké straně je to Martin Vágner. Hradec však bude hrát přesilovku, hostující hráč dostává o dvě minuty víc.
     
    54:13
    Východočeši dostávají k dispozici další přesilovku. Na trestnou jde Tomáš Rohan. Sudí mu udělil trest 2+10 za zásah do oblasti krku a hlavy.
     
    49:50
    Další možnost pro Hradec. Na trestnou lavici totiž míří Ladislav Gengel, ten dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    46:31
    Východočeši si zahrají přesilovou hru a budou se snažit vyrovnat. Z vlastního pásma vyhodil puk mimo hrací plochu Jakub Havelka, za což dostává dvě minuty.
     
    44:36
    Na hradeckém stadionu to pěkně vře. Rozhodčí posílá Hradec znovu do čtyř a fanouškům se to pochopitelně nelíbí. Luděk Brož dostává dvě minuty za podražení.
     
    42:51
    Bude se vylučovat. Zdeněk Čáp se provinil proti pravidlům a putuje na trestnou lavici. Inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    35:44
    Královští lvi se budou muset bránit ve třech! K trestoměřičům si půjde na dvě minuty popřemýšlet Vladimír Říha. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    35:09
    Tím ale celá situace nekončí. V následně mele před brankou vznikly nedovolené zákroky. Vylučovat se bude po jednom kusu na obou stranách. Za hosty míří na trestnou lavici Vítězslav Nedrda, Hradecké pak oslabí Zdeněk Čáp.
     
    32:37
    A další vyloučení. Nyní na straně mosteckého kádru. Na trestnou lavici bez protestů usedá Zdeněk Tauš, ten podrazil protihráče. Co v početní výhodě svěřenci trenéra Martina Hostáka vymyslí?
     
    29:57
    Hradec se bude muset bránit. Podruhé v dnešním klání míří na trestnou lavici Luděk Brož. Tentokrát dostává menší trest za hákování.
     
    25:12
    Východočeši si zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici již usedá mostecký Jakub Havelka, ten dostává dvě minuty za hákování.
     
    17:15
    Početní výhodu si zahraje i Most. Hradec se bude muset bránit po faulu Patrika Moskala. Ten se provinil sekáním.
     
    14:18
    A Královští lvi budou moci v tlaku pokračovat. Zchladit hlavu na dvě minuty si půjde mostecký Jakub Havelka, jenž dostává menší trest za podražení.
     
    13:00
    Vteřinu před návratem mosteckého hráče se bude opět vylučovat. Znovu na straně mosteckého mužstva. Most totiž špatně střídal, za což dostane dvě minuty.
     
    11:01
    Budou k tomu mít příležitost. Za držení protihráče je totiž za katr poslán Kriss Grundmanis.
     
    05:02
    Luděk Brož putuje na trestnou lavici. Dostává 2 a 2 minuty za vysokou hůl.
     
    00:23
    Ještě se pořádně ani nezačalo hrát a už se vylučuje. Na trestnou lavici putuje hradecký útočník Michal Tvrdík. Dostává dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 10. Haluza (Mikeska), 14. Haluza (Mikeska, Kubica), 27. Roupec (Haluza) - 32. T. Klíma (L. Klíma), 37. Hranáč (Gengel), 44. Gengel (Charousek), 46. Tauš (Čurilla, Gengel), 60. Gengel


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) – Čížek, Vágner, Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Čáp, Klement – Budínský, Tvrdík, Berger – Kubica, Mikeska, Haluza – Půlpán, Brož, Moskal – Luštinec, Macháň, Říha. Trenér: Martin Hosták.
    HC Most: Volke (Benda) – Tomeček, Charousek, Parýzek, Pavlů, Hranáč, Havelka, Přindis, Grundmanis – Tauš, Čurilla, Gengel – Rohan, Bojer, Heřman – Nevyhoštěný, Slavíček, Klíma L. – Nedrda, Klíma T., Vaněk. Trenér: Václav Baďouček.

    Rozhodčí: Úlehla – Guth, Rittich.

    Diváci: 212
    bahis siteleri