Hr. Králové – Most 3:5 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.) | Šumperk – Beroun 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Písek 5:4 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
HC Most
Sobota 22.09.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Most právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Most si z Hradce Králové nejspíše odveze všechny tři body. LADISLAV GENGEL využil špatné kombinace domácích a z půlky hřiště míří do prázdné svatyně Hradeckých. Bez asistence.
     
    45:14
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to je nevídané. Dnešní zápas zřejmě nabídne vše. Most hraje dnes přesilové hry stoprocentně! Marek Čurilla křižnou přihrávkou našel volného ZDEŇKA TAUŠE, jenž z první zamířil do zcela odkryté branky. Jakub Čech stál úplně mimo. Asistence: Marek Čurilla, Ladislav Gengel.
     
    43:05
    Most právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Kamil Charousek nahodil lehce puk na branku, Jakub Čech jej však pouze vyrazil před LADISLAVA GENGELA. Mostecký útočník byl sám na brankovišti a vyrovnává stav utkání! Nepopsatelná radost teď vypukla na mostecké lavičce. Asistence: Kamil Charousek.
     
    36:34
    Most právě vstřelil branku!
    No a rázem už je to pouze o jednu branku! Hosté využívají i další přesilovou hru. Z levé strany střílel JAN HRANÁČ, přičemž puk byl ještě tečován nejspíše jedním z domácích hráčů. Po změně směru tak zamířil do branky, kterou hájí Jakub Čech. Asistence: Ladislav Gengel.
     
    31:16
    Most právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Most svou přesilovou hru nakonec zužitkoval. O gól se postarali dva hráči se stejným jménem. TOMÁŠ KLÍMA se už na to nejspíše nemohl dívat a přízemní ranou propálil Jakuba Čecha. Tomu puk proletěl mezi tyčkou a betonem. Asistence: Lukáš Klíma.
     
    26:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové! Neskutečné, opravdu nevídané! Většina diváků na stadionu snad kurióznější gól ještě nikdy neviděla. DAVID ROUPEC nahazoval puk podél mantinelu, ten se ale odrazil od dolního spoje v rohu mantinelu. Volke už šel za bránu, že kotouč sebere, ten ale nevídaně změnil směr a skončil přímo v brance. I toto je kouzlo malé hradecké haly. Asistence: Petr Haluza.
     
    13:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tuto taktickou chybu Východočeši nemilosrdně trestají! A další krásná akce dvou hradeckých posil. Michal Mikeska hraje s klidem. Nyní si popojel na úroveň branky, odkud našel PETRA HALUZU. Mostecký brankář Volke stál mimo svou branku, a tak druhý jmenovaný hráč dokázal propasírovat černou pryž za čáru. Asistence: Michal Mikeska, Zdeněk Kubica.
     
    09:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí tým přečkal dvě oslabení a dostává se do vedení! Pro Most tak krutá odplata. Michal Mikeska se dostal u rohu k puku, přičemž vykouzlil skvostnou nahrávku na PETRA HALUZU, jenž stál zcela sám, nikým neatakovaný před brankou soupeře. Dostat kotouč za čáru mu nedělalo žádné problémy. Asistence: Michal Mikeska.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 10. Haluza (Mikeska), 14. Haluza (Mikeska, Kubica), 27. Roupec (Haluza) - 32. T. Klíma (L. Klíma), 37. Hranáč (Gengel), 44. Gengel (Charousek), 46. Tauš (Čurilla, Gengel), 60. Gengel


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) – Čížek, Vágner, Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Čáp, Klement – Budínský, Tvrdík, Berger – Kubica, Mikeska, Haluza – Půlpán, Brož, Moskal – Luštinec, Macháň, Říha. Trenér: Martin Hosták.
    HC Most: Volke (Benda) – Tomeček, Charousek, Parýzek, Pavlů, Hranáč, Havelka, Přindis, Grundmanis – Tauš, Čurilla, Gengel – Rohan, Bojer, Heřman – Nevyhoštěný, Slavíček, Klíma L. – Nedrda, Klíma T., Vaněk. Trenér: Václav Baďouček.

    Rozhodčí: Úlehla – Guth, Rittich.

    Diváci: 212
    bahis siteleri