Hr. Králové – Most 3:5 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.) | Šumperk – Beroun 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Písek 5:4 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
Sobota 22.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Zajímavá situace! Draci si právě nejspíše pojistili tři body, ale hodně podivný gól. JAKUB HULVA střílel na branku Berouna zrovna ve chvíli, kdy hostující gólman odjížděl na střídačku. Ten už se jen stihnul natáhnout na led. Proti Hulvově pokusu byl bezmocný. Bez asistence. 4:2.
     
    58:30
    Nepříjemná situace pro hosty. Minutu a půl před koncem jsou vyloučeni, čímž nejspíše ztrácí své největší poslendí šance. Na dvě minuty za napadení si jde sednout Tomáš Doležal.
     
    54:06
    Veliké štěstí Medvědů! Tomáš Sedlák se od modré napřáhl, vypálil a jeho střela skončila na lapačce Kůdely. Od té se však kotouč ještě odrazil a hodně dlouho poskakoval po brankové čáře!
     
    52:52
    Sednout si na dvě minuty jde berounský Jaroslav Nedvěd. Poté, co Draci nevyužili ponechané výhody, si jde tento hráč odsedět trest za hákování.
     
    51:31
    V obrovské šanci Tomáš Doležal. Ten si obhodil dva šumperské hokejisty a bekhendem zakončoval. K dorážce se nakonec těsně nedostal další z Berounských!
     
    50:15
    Navíc je teď zbrzdí oslabení. Na trestnou lavici si půjde sednout šumperský Michal Hlinka. Ač se sám diví, je vyloučen za sekání.
     
    40:19
    Tak nakonec vyloučení pro domácí Šumperk. Zajímavé. Martin Novotný je vyloučen za krosček.
     
    39:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Moje slova jsou ale vzápětí vyvrácena! Parádní bomba v podání TOMÁŠE SEDLÁKA končí v sítí Kůdely. Všechny branky Šumperka dnes zatím vstřelili obránci. Asistence: Hlinka, Hulva. 3:2.
     
    38:59
    Kapitán Draků Aleš Holík se teď pořádně chytá za hlavu. Jeho parádní pecka skončila ještě po parádnějším zákroku Kůdely v lapačce berounského brankáře!
     
    38:00
    Přesně dvě minuty před koncem druhé části se vylučuje na straně hostů. Tomáš Karpov si i přes nesouhlas s rozhodčím jde odpykat dvě minuty za sekání.
     
    33:50
    Už ho zná. Ale domácí Martin Novotný si v něm počínal nedovoleně. Je tak za svou nedovolenou hru vyloučen na dvě minuty. Provinil se krosčekem.
     
    31:04
    Adam Červenka byl natěsno sám před Kůdelkou, ale brankáře hostů nepřekonal!
     
    30:18
    A budou k tomu mít příležitost. Trest na dvě minuty za sekání dostává Vladislav Kubeš.
     
    29:22
    Beroun právě vstřelil branku!
    Bohužel pro Šumperské Beroun svou početní výhodu využívá. Střela těsně před modrou čarou v podání ALEŠE PADĚLKA skončila až za zády Tomáše Štůraly. Asistence: Pavel Vostřák, Jaroslav Nedvěd. 2:2.
     
    29:04
    Teď si jde pro změnu za katr sednout domácí hráč Aleš Staněk za hákování. Hosté tak budou mít přesilovku 4 na 3.
     
    27:41
    Uvidíme vyloučení na obou stranách braikády. Za Draky si jde na dvě minuty sednout Jiří Suchý za nafilmovaný pád, ze strany Berouna je pak vyloučen David Palaščák za podražení.
     
    26:42
    Aleš Holík ještě dorážel pokus Aleše Staňka, ovšem u tyče v rozhodující chvíli minul puk!
     
    24:20
    Beroun právě vstřelil branku!
    Potvrzuje se pravidlo nedáš - dostaneš. Na druhé straně pořádnou pecku vypálil TOMÁŠ DOLEŽAL . Sice to vypadalo, že Štůrala puk udrží, ale nakonec těsně skončil za brankovou čarou. Asistence: Aleš Padělek, 2:1.
     
    23:54
    Tak teď jsem se oklepal i já! Rána Jakuba Hulvy byla sice nepřesná, ale proletěla hodně blízko naší novinářské kukaně!
     
    22:57
    Na druhé straně nyní v obrovské šanci Michal Hlinka, tomu nechybělo moc, aby puk zasunul po ledě až za bezmocného Kůdelu!
     
    16:55
    Odkrytou branku měl Adam Červenka, ale smolně puk netrefil!
     
    14:55
    Už dnes třetí vyloučení pro Beroun. Na další dvě minuty si za katr jde sednout Jiří Jebavý za podražení.
     
    12:18
    Draci právě vstřelili branku!
    A je to 2:0! Šumperský zimní stadión se opět otřásl v základech, když Draci vstřelili další gól. Dnes je nejspíše den obránců, protože PATRIK VRÁNA dostal nádhernou přihrávku k levé tyči od Adama Červenky. Prvně zmiňovaný pak neměl problém kotouč zavěsit do sítě Kůdely. 2:0. Asistence: Adam Červenka. Denis Kindl.
     
    10:26
    Tomáš Pastor už mohl dát další branku! Těsně před prázdnou svatyní Berouna ale promáchl.
     
    10:02
    Další vyloučení pro Beroun. Radek Meidl si jde odpykat dvě minuty za sekání.
     
    08:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu první dnešní branku. Draci se ještě před polovinou první třetiny dostávají do vedení! Tomáš Brunec poslal přihrávku na úplně volného TOMÁŠ PASTORA, který i z pozice obránce po krásné útočné akci prostřeluje gólmana hostů. Asistence: Brunec. 1:0.
     
    04:03
    Uvidíme první vyloučení. Po situaci za brankou hostujícího kádru je vyloučen berounský hráč Jiří Jebavý, jenže se provinil nedovoleným bráněním.
    Marken.cz

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. Pastor (Brunec), 13. Vrána (Červenka, Kindl), 40. Sedlák (Hlinka, Hulva), 60. Hulva - 25. Doležal (Padělek), 30. Padělek (Vostřák, Nedvěd)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Gewiese, Sedlák, Pastor, Suchý, Vrána, Novotný - Staněk, Vrdlovec, Plášek - Brunec, Hulva, Hlinka - Haas, Kindl, Červenka - Cink, Skoumal, Blinka - od 10. minuty Stoklasa
    Medvědi Beroun 1933: Kůdela (DiRienzo) - Vítek, Karpov, Kubeš, Jebavý, Ruprecht, Plaščák, Vostřák, Videlka, Doležal, Šulc, Trojan, Nedvěd, Hošťálek, Milfait, Malý, Meidl, Hertl, Klhůfek, Padělek

    Rozhodčí: Jeřábek - Jureček, Rychlý

    Diváci: 1200 (neof. údaj)
    bahis siteleri