Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Most – Jihlava 3:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 06.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, vítejte u dalšího on-line přenosu z první hokejové ligy. Dnes do havlíčkobrodské Kotliny zamíří SK Horácká Slavia Třebíč, a Rebely tak čeká v pořadí již druhé derby během čtyř dnů. Ve středu zvítězili na ledě krajského rivala z Jihlavy 3:2, čímž si upevnili vedení v lize. To Horáci porazili Beroun 3:0 a potvrdili, že mají jednu z nejlepších obran v lize. Po osmi odehraných kolech jim v tabulce patří páté místo. Na Havlíčkův Brod ztrácí 6 bodů.

    Třebíč by si měla dát pozor zejména na třetí lajnu Rebelů, kterou táhne Ladislav Rytnauer (16 kan. bodů) společně s Milanem Kostourkem (15) a Martinem Ondráčkem (14). Na druhé straně statistikám vévodí David Dolníček (6) a Jakub Čuřík (5). Třebíčští se však poprvé budou muset obejít bez Rostislava Marosze, jenž zamířil na Slovensko.
    Velkou roli jistě budou hrát mladí brankáři Daniel Dolejš a Marek Čiliak.

    Utkání začíná v 17.00 hod. Čekání si můžete zkrátit přiblížením několika následujících zajímavostí:

    • 15 zápasů bez porážky v normální hrací době
    Když 7. srpna prohráli Havlíčkobrodští druhé přípravné utkání na ledě Benátek nad Jizerou vysoko 1:6, asi málokdo čekal, že to bude poslední porážka minimálně na další dva kalendářní měsíce. V následujících sedmi přípravných a osmi ligových zápasech nedokázal žádný tým porazit Rebely po šedesáti minutách. Jedním z týmu byla i Třebíč, která na konci srpna na vlastním ledu prohrála těsně 2:3. Remízu se podařilo uhrát pouze Šumperku a dvakrát Hradci Králové, který ve druhém ligovém kole v Kotlině zvítězil po nájezdech. Celkové skóre z uplynulých 15 duelů činí úctyhodných 73:35.

    • Havlíčkobrodský útok a Třebíčská obrana
    Útok Horácké Slavie produktivitou příliš nehýří, je dokonce druhý nejhorší v lize. Zato obrana by si zasloužila jedničku podtrženou. Třebíč totiž obdržela prozatím pouze 14 gólů, což jí v tomto ohledu řadí v první lize na druhé místo. To Rebelové válí zejména v útoku – 34 vstřelených branek je pro změnu řadí na pozici nejlépe střílejícího týmu. V Kotlině tak proti sobě bude stát skvělý útok proti skvělé obraně.

    • Gólový průměr na zápas
    S výše uvedenou zajímavostí souvisí i počet gólů na jeden zápas. V zápasech Třebíče padá v průměru pouze 3,75 gólů (nejméně v lize) a v zápasech Havlíčkova Brodu 6,75 gólů. Více branek už je k vidění pouze při hře Písku a Hradce Králové.

    • Souboj mladých brankářských hvězd
    Osmnáctiletý Daniel Dolejš a o čtyři roky starší Marek Čiliak patří bezesporu mezi nejpříjemnější překvapení letošního ročníku a po zásluze i mezi nejlepší gólmany. Čiliak je v ligových statistikách třetí před svým havlíčkobrodským sokem. Jeho úspěšnost zákroků dosahuje k 95,65 % a Dolejš po minulém kole atakuje hranici 94%.

    • Stanislav Neruda a Kamil Pokorný
    Pokud jsou klání mezi Rebely a Horáky pro někoho speciálně pikantní, je to osmatřicetiletý gólman Stanislav Neruda. Dres třebíčského áčka oblékal v letech 1999 až 2004, pak přestoupil k Rebelům, kde působí i letos především jako trenér brankářů. Zajímavá pro něj byla sezona 2010/11, kdy byl zpět zapůjčen do Třebíče a v létě se opět vrátil do Brodu.

    Obě působiště dobře zná i Kamil Pokorný, současný trenér a sportovní manažer SK Horácká Slavia Třebíč. V sezoně 2005/06 stál totiž na lavičce Rebelů při návratu do první ligy. Klub opustil v nadcházejícím ročníku.

    • Dvakrát 7:0
    Hned dvakrát se na havlíčkobrodském zimním stadionu zrodil proti Třebíči výsledek 7:0. Poprvé v sezoně 2007/08, kdy za tento výsledek brali tři body Horáci. O dva roky později jim Rebelové oplatili stejnou mincí. Celkově jsou v derby s Třebíčí úspěšnější, vyhráli celkově 12krát. Soupeř pouze 6krát.

    Počet odehraných zápasů od sezony 2006/07: 18
    Bilance: 10-2-1-5
    Výsledky: 6:3, 2:0, 3:4, 4:3sn, 0:7, 2:0, 4:1, 3:0, 7:5, 7:0, 0:3, 2:0, 4:3p, 0:2, 4:6, 3:4sn, 5:3, 6:1
    Skóre: 62:45
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Soldán, Ostrčil, Protivný, Pavlík, Novotný, Morava, Jelínek - Meidl, Knotek, R. Vondráček - Endál, Třetina, Polodna - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - Stehlík, Štěpánek, Musil - Fiedler

    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Čiliak (Dusík) - Dietz, Dlapa, Zdráhal, R. Kadela, Čejka, Sláma, Sobotka - Čech, Dolníček, Kaut - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Fořt, Káňa, Křivohlávek - E. Kadela, Moučka, Přibyl - Paták

    Rozhodčí: Jeřábek, Humpolíček - Lučan, Svoboda.
     
    Ochozy v Kotlině se poměrně slušně zaplňují. Na svá místa už dorazili i příznivci Horácké Slavie Třebíč.
     
    Hráči už jsou na ledě. Derby Vysočiny za pár okamžiků odstartuje!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Třebíč vyhrává úvodní vhazování a z vlastního obranného pásma zakládá první útok.
     
    00:20
    Zpoza branky se puk dostal na hůl Davida Dolníčka mezi kruhy a hned z toho byla první vážnější příležitost. Pohotovou střelu vyrážel Dolejš betonem.
     
    01:11
    R. Kadela odpověděl na předchozí útok Endála tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu. Dolejš zaklekl a bez problémů drží kotouč ve výstroji.
     
    01:58
    Rebelové zavezli puk do pásma. Musil nejprve minul branku a při přihrávce od Kostourka puk od touše odstaven. Třebíč tak zatím potvrzuje svojí výbornou obranu.
     
    02:41
    Další útočné snažení domácích už ale končí faulem. Dietz (TRE) dostává dvě minuty za hákování.
     
    03:02
    Knotek z rohu našel na druhé tyči úplně volného Vondráčka, který mohl doklepnout do téměř odkryté klece. Razantní pas ale nezpracoval, a tak mu puk pouze sjel po hokejce.
     
    03:47
    Další nebezpečnou kombinace zakončoval z mezikruží Třetinu. V chumlu hráčů jeho střelu někdo přizvedl těsně nad horní tyčku.
     
    04:09
    Puk na střídačce Třebíče. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    04:19
    Hosté vyhazují až k Dolejšovi.
     
    04:34
    Kostourek se vřítil do pásma jako uragán a probil se až před brankáře. V úniku byl tvrdě zastaven, ale vylučovat se nebude.
     
    05:00
    Třebíč je kompletní a navíc si zahraje přesilovku. Morava (HBR) dostává dvě minuty za napadení.
     
    05:13
    Puk za Čiliakovou brankou.
     
    05:35
    Třebíč se ještě nedostala do pásma. Rebelové utvořili na modré čáře obranný val a úspěšně se brání všem nájezdům soupeře.
     
    06:17
    Endál zachytil rozehrávku a mohl jet dva na jednoho. Byl zastaven, podle rozhodčí čistě, což se ale vůbec nelíbí domácím fanouškům.
     
    06:34
    Rebelové jdou do tří! Meidl (HBR) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    06:59
    Klasickou souhru chtěl Čech přenést skrze brankoviště na druhou tyč. Jenže do rozehrávky zasáhl jeden z domácích obránců a odražený kotouč tak končí pod výstrojí Dolejše.
     
    07:00
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    07:21
    Ve vlastním oslabení prostrčil Vondráček puk na Knotka, který tak mohl útočně zahrozit. V pásmu alespoň šetřil čas.
     
    08:18
    Káňovu střelu z úhlu Dolejš kryje. Vhazuje se po jeho levici.
     
    08:34
    Rebelové jsou kompletní. Třebíči se vůbec přesilové hry nedařily. Domácí naopak předvedl velmi povedenou obrannou činnost.
     
    09:15
    Fořt v situaci dva na dva vzal úlohu na sebe, přes obránce vystřelil do protipohybu a Dolejš předvedl parádní zákrok lapačkou. Špičkou rukavice vytáhl puk mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    09:39
    Eduar Kadela nyní po skrumáži před Dolejšem dokonce zvedal ruce nad hlavu. Ale situaci ukončil hvizd rozhodčího, protože domácí gólman měl puk ve své moci.
     
    10:04
    Pronikající Dietz byl hákován Ondráčkem (HBR). Domácí teď mohou být rádi, že se nenařídilo trestné střílení.
     
    10:21
    Dietzova střela nadělala Dolejšovi pořádné problémy. Nakonec jeho spoluhráči odpálkovali touš přes všechny čáry až za druhou branku.
     
    11:05
    Třebíč skvěle kombinuje a ostřeluje branku ze všech úhlů.
     
    11:24
    Pavlík ovšem vyváží kotouč a šetří drahocenné vteřiny.
     
    12:06
    Rebelům se nepodařilo vyhodil a málem z toho byla pořádná šlamastika. Ostřížkova tvrdá rána od modré trefila naštěstí pro domácí Dolejše do hrudi. Rebelové pokračují v plném počtu.
     
    12:37
    Domácím barvám se nedaří založit pořádný útočný tlak. Pavlík to sice nyní zkoušel tvrdě od modré, trefil však jen před sebou stojícího obránce, který těžce odkulhává na střídačku.
     
    13:20
    Další vyloučení na domácí straně. Protivný (HBR) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:26
    Okamžitě po buly střílel od modré Dlapa. Zápěstí pokud zapadl Dolejšovi do výstroje.
     
    13:33
    Dlapa tentokrát trefil jen Knotka, a puk se tak dostává do středního pásma.
     
    14:05
    Dietzův pokus od modré čáry vyrazil Dolejš jen na hůl Martina Čecha. Ten byl sice tísněn obráncem, přesto dokázal vystřelil bekhendem na odkrytou brankou. Překvapivě minul.
     
    14:45
    David Dolníček zakončoval klasickou přesilovkou souhru zápěstí střelou z oblasti pravého kruhu. Dolejš jenom mávl lapačkou a jistě chytá další pokus soupeře.
     
    15:20
    Rebelové jsou v plném počtu. Tentokrát přečkali velmi nebezpečnou přesilovku soupeře.
     
    15:45
    V rychlém protiútoku hledal Kostourek na druhé straně najíždějícího Moravu. Ten se pouze výstrojí zasekl s jedním z obránců soupeře. Rozhodčí situaci přešli bez vyloučení.
     
    16:14
    Ofsajd zastavuje další útočné snažení Horáků.
     
    16:42
    Přečíslení tři proti dvěma zakončoval Kaut z prostoru mezi kruhy. Dolejš vytáhl střelu ramenem.
     
    17:26
    Meidl kombinoval v útočném pásmu, ale příliš si nerozuměl se spoluhráči, a tak musejí Havlíčkobrodští zpět do střední třetiny kluziště.
     
    18:06
    Morava byl na modré tvrdě sražen a jen s obtížemi se zvedá z ledu. Na trestnou míří Čejka (TRE). Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:11
    Třebíč vyhazuje přes všechny čáry.
     
    18:30
    A znovu. Havlíčkovu Brodu se zatím početní převaha příliš nedaří.
     
    19:07
    Další vyhození soupeře nastartovala Ostřížka do samostatného úniku. Ten ale situace vůbec nezvládl. Puk do branky možná nakonec dopravil, ale mezi tři tyče se natlačil i on sám, a proto rozhodčí přerušili hru pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    19:42
    Kostourek na druhé straně z pravého kruhu prověřil Čiliaka. Ten drží touš na hrudi.
     
    19:53
    Horácká Slavia vyhazuje a končí úvodní třetinu dnešního utkání.
     
    Gól jsme v první třetině neviděli. Více ze hry měla Třebíč, a to zejména při přesilových hrách. Velké příležitosti promarnili především Čech s Ostřížkem. Na druhé straně hned v úvodu mohl skórovat při početní převaze Roman Vondráček. Ale všechny šance zůstaly nevyužity, a tak do druhé části půjdeme za bezgólového stavu.
    Druhá část začne přibližně v 17.51 hod.
     
    Hosté se budou na začátku druhé třetiny ještě šest vteřin bránit ve čtyřech hráčích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Hosté v plném počtu.
     
    20:43
    Vondráčkovo nahození před Čiliakem tečoval Endál. Trefil pouze Čiliakův beton.
     
    21:18
    Opět Endál. Tentokrát z těžkého úhlu. Rebelové nyní mocně tlačí.
     
    21:37
    Marek Čiliak se roztáhl na brankové čáře a podržel svůj tým! Doráželi Třetina i Endál, ale brankář Třebíče byl neomylný.
     
    22:18
    Kostourek byl v samostatném úniku zastaven na hranici pravidel. Nájezd se nepíská!
     
    22:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hned z protiútoku jdou hosté do vedení. VILÉM BURIAN po rychlém útoku napřáhl na vrcholu kruhu a prostřelil Dolejše mezi ramenem a lapačkou. Asistence: Tomáš Vondráček, David Ostřížek.
     
    24:07
    Havlíčkův Brod se snaží o rychlou odpověď a je nyní jasně lepším týmem, který zakládá celou řadu útoků. Třebíč se musí bránit.
     
    24:40
    Zpoza branky Endál našel Polodnu, který to zkusil z první. Jeho pokus byl tečován a proletěl těsně vedle tyče.
     
    25:22
    Kostourek rychle najel do pásma a tvrdým pokusem od mantinelu pořádně zaměstnal Čiliakovu lapačku.
     
    25:38
    Hosté pod náporem raději vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    25:50
    Zmatky před Čiliakem, které museli řešit obránci Třebíče pádem do střel. Z dobré pozice tak překazili střelecký pokus Martinu Ondráčkovi.
     
    26:22
    Další icing hostí.
     
    26:45
    Pavlík v obranném pásmu ztratil kotouč, z čehož mohl těžit Křivohlávek. Jeho zpětná přihrávka ovšem nenašla nikoho z jeho spoluhráčů a končí tak až ve středním pásmu.
     
    27:30
    Meidl za brankou vybojoval kotouč, přihrál Romanu Vondráčkovi, kterého z první vychytal skvěle Čiliak. Ještě se snažil dorážek Knotek, ale bezúspěšně.
     
    27:56
    Eduar Kadela (TRE) inkasuje menší trest za vysokou hůl.
     
    28:20
    Tvrdý Pavlíkův pokus od modré byl sražen do plexi za brankou.
     
    29:33
    Zmatky před brankou Třebíče. Nejprve na brankovišti dorážel Ondráček, o chvíli později Novotný. Hosté měli veliké štěstí, protože pokusy byly mířeny jen do gólmana resp. těsně nad.
     
    29:53
    Špatná rozehrávka Rebelů končí na icingu.
     
    29:56
    Hosté v plném počtu.
     
    30:37
    Po další souhře z bezprostřední blízkosti střílel Ostrčil, ale ani on netrefil zařízení!
     
    30:47
    Další vyloučení Třebíče. Na trestnou míří Fořt (TRE) za držení protihráče a na ledě to začíná vřít.
     
    31:11
    Třebíč dostává puk z pásma. Akci předcházela přesná teč Polodny před brankou, jíž ovšem Čiliak vytáhl betony.
     
    31:43
    Pavlík od modré orazítkoval zadní mantinel. Střela proletěla těsně kolem vzdálenější tyče!
     
    32:29
    Souhra Havlíčkova Brodu končí na holi Knotka. Prudká přihrávka mu sjela po holi a končí v ochranné síti. Rebelové jsou vykázáni do středního pásma.
     
    32:47
    Hosté v plném počtu.
     
    32:57
    Dolejš přikryl kotouč před dotírajícími spoluhráči. Vhazovat se bude po jeho pravici. Rozhodčí ještě museli rozhánět následnou potyčku.
     
    33:06
    V rychlém protiútoku domácích vjel Rytnauer do ofsajdu.
     
    34:11
    Hosté se po delší době usadili v pásmu a pořádně před domácí brankou zatopili. Situace vyústila v podražení Stehlíka (HBR).
     
    34:15
    Okamžitou střelu Buriana po buly Dolejš reflexivně vykopl betonem. Vhazování se bude opakovat.
     
    34:21
    Vondráček zavel kotouč až za Čiliakovu branku.
     
    34:47
    Puk znovu za svatyní Třebíče. Rebelové se zatím dobře brání.
     
    35:30
    Kaut se probil přes modrou čáru a zkusil překvapit Dolejše střelou skrze dva obránce. Domácí gólman ovšem s přehledem uklidil puk do lapačky.
     
    36:01
    Další vyhození. Třebíč se v přesilovce prakticky ani nedostala do pásma.
     
    36:11
    Domácí v plném počtu.
     
    37:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ale ve hře pět proti pěti navyšují hosté svoje vedení! Velkou obrannou hrubku potrestal DAVID OSTŘÍŽEK. Na modré zachytil vyhození Rebelů, natlačil se až před Dolejše a trefil se mezi betony. Bez asistence.
     
    37:52
    Ostrčil hodně razantně napřáhl na modré. Po letícím puku se ještě natahovalo několik hokejek, nic to ale nezměnilo na tom, že Čiliak touš drží v lapačce.
     
    38:07
    Nepovedená rozehrávka Havlíčkova Brodu končí pouze na zakázaném uvolnění.
     
    38:32
    Další icing. Tentokráte na druhé straně.
     
    39:11
    Štěpánkovu střelu z úhlu před Čiliakem zablokoval obětavým pádem Kadela. Rebelové se snaží o gól do kabin, ale už to pravděpodobně nestihnou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině měli mnohem více ze hry domácí, ale paradoxně prohrávají. A to hned o dvě branky. Nejprve Vilém Burian potrestal klasický hokejový úkaz "nedáš - dostaneš" a i přes místy až drtivý tlak Rebelů v závěru třetiny ještě zvýšil David Ostřížek. Ten pro změnu využil chyby v obraně Havlíčkova Brodu.
    Domácí tak mají ve třetí části, která začne přibližně v 18.41 hod. co dohánět a co napravovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Kaut se v mezikruží dostal k odraženému puku a na chvíli se před ním ocitla možnost vypálit na branku, byl ale včas odstaven od puku.
     
    40:39
    Na druhé straně se do úprku dostal Kostourek. Byl tísněn a proto volil jednoduchý bekhendový pokus mezi betony. Čiliak je stačil zaklapnout!
     
    41:33
    Puk v hledišti - vhazuje se před Čiliakem.
     
    42:15
    Rebelové tlačí na pilu a uzavřeli Třebíč před její vlastní brankou. Hosté na to odpovídají vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    42:22
    Po buly se držením hole provinil Fořt (TRE). Domácí tak mají jedinečnou možnost dostat se na dostřel.
     
    42:29
    Horáci okamžitě vyhazují.
     
    42:54
    Knotek si zpoza branky vyjel až před Čiliaka a chtěl puk propasírovat pod jeho rukou. Gólman Třebíče je i dnes ovšem výborný.
     
    43:20
    Ostrčil si sjel do mezikruží a tvrdým pokusem protáhl Čiliaka. Od jeho betonu se puk odrazil a dorážet ještě mohl Vondráček. Obránci soupeře mu ale nedovolili vystřelit.
     
    44:25
    Hosté už jsou v plném počtu. Poslední dva pokusy měl na svědomí Porotivný. Ani jeden se ale až k Čiliakovi nedostal.
     
    44:35
    Fořt se po návratu z trestné dostal do úniku. Jeho spoluhráči po střele na zadní tyč už zvedali ruce nad hlavu, jenže puk se odrazil právě od této tyče. Zprvu to totiž vypadalo, že se odrazil z vnitřní části branky.
     
    Dnešní derby Vysočiny v Kotlině sleduje 1721 diváků.
     
    45:35
    Tomáš Vondráček v útočné třetině obešel dva hráče Brodu a zkusil střelu z otočky. Dolejš lapil letící puk do lapačky.
     
    46:12
    Na druhé straně prakticky totožný zákrok předvádí Čiliak po střelu Knotka. Rebelům se začíná krátit čas. Nyní mají výhodu vhazování před brankou soupeře.
     
    46:25
    Další snažení Havlíčkova Brodu končí hvizd rozhodčího, protože domácí hráči se dostali do postavení mimo hru.
     
    46:32
    Třebíč se nikam příliš nežene. Nyní raději vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    46:55
    Endál motal v rohu hlavy obráncům Horácké Slavie Třebíč, čímž si došel pro faul. Čejka (TRE) dostává trest za držení protihráče.
     
    47:43
    Rebelové zdárně kombinují a zkouší to ze všech možných úhlů. Zahrozil zejména Rytnauer, jehož střelu z vrcholu kruhů Čiliak srazil betonem.
     
    48:13
    Ondráček se natlačil až před branku. Čiliak si připisuje další zákrok a Rytnauer (HBR) s Dlapou (TRE) dvě minuty za menší šarvátku. Oba dostávají trest za hrubost. Pokračuje se v počtu pět proti čtyřem.
     
    48:56
    Knotek vyjel zpoza branky a těžkou střelu z úhlu Čiliak vytáhl ramenem.
     
    49:00
    Třebíč je v plném počtu a zahraje se přesilovou hru. Soldán (HBR) se provinil sekáním.
     
    49:28
    Roman Kadela od modré pořádně protáhl levý beton Daniela Dolejše. Dorážkou ještě mohl zahrozit Tomáš Vondráček, včas byl ale odstaven od puku.
     
    50:07
    Rebelové vyhazují.
     
    50:30
    Dolejšovi po střele od modré vypadl puk z lapačky a hrozil, že někdo z Horáků dorazí touš za ležícího brankáře. Jenže rozhodčí vykazují Třebíč do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    51:00
    Domácí v plném počtu.
     
    52:09
    Havlíčkovu Brodu se vůbec nedaří projít do útočné třetiny. Obrana Třebíče je velmi pozorná a pokořit jí bude i dnes hodně tvrdý oříšek.
     
    53:05
    Sledujeme rozkouskovanou hru plnou nepřesností a zákroků na hranici faulů na obou stranách.
     
    54:47
    Domácí zakládají další útok od vlastní branky. Stále se jim vůbec nedaří vypracovat si jakýkoliv tlak.
     
    55:10
    Ovšem nyní se Ondráček dostal do samostatného úniku a střelou do protipohybu na vzdálenější tyč těsně minul růžek Čiliakovy branky.
     
    55:54
    Třebíč na zvýšenou aktivitu domácích reaguje zakázaným uvolněním.
     
    55:54
    SK Horácká Slavia Třebíč si vyžádala oddechový čas
     
    55:54
    Kotlina i za nepříznivého stavu sborově tleská a žene domácí borce kupředu. Ti mají pouze čtyři minuty na to, aby se stavem 0:2 něco udělali.
     
    56:16
    Vondráček zkoušel otočku kolem branky a našel jen připravený beton hostujícího gólmany. Následně se do sebe do ostřejší konfrontace pustili Dlapa (TRE) a Meidl (HBR). Dostávají dvouminutové tresty za hrubost resp. sekání.
     
    56:30
    Třebíč dostává puk za polovinu kluziště.
     
    56:51
    Ostřížek sprintoval za vyhozeným kotoučem marně. Icing Horácké Slavie Třebíč.
     
    56:51
    Dolejš odjíždí na střídačku. Rebelové to zkouší v pěti proti čtyřem bez brankáře.
     
    56:54
    Třebíč okamžitě vyhazuje do středního pásma.
     
    57:39
    Tečovaná střela od modré prošla až do mezikruží na hůl Pavlíka, který to zkusil z první z otočky, avšak jen doprostřed branky na hruď Čiliaka.
     
    58:01
    Ostrčil od modré těsně minul horní tyčku.. Rebelové i nadále pokračují v drtivém tlaku.
     
    58:28
    Hosté vyhazují.
     
    58:53
    Zakázané uvolnění Třebíče. Rebelové teď mají asi poslední možnost. Dolejš stále zůstává pochopitelně na střídačce.
     
    58:53
    HC Rebel Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    59:00
    Puk je v brance, ale rozhodčí rozpažují! Následně se do pořádného pěstního souboje pustil Meidl se Zdráhalem. Druhý jmenovaný poslal Rebela k ledu. Oba samozřejmě míří do kabin.
     
    59:00
    Kapitáni obou mužstev diskutují s rozhodčími. Zejména Polodna bude asi požadovat vysvětlení.
     
    59:00
    Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    59:20
    Rebelové mají puk ve své moci v útočném pásmu.
     
    59:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ale ne na dlouho! Třebíč získala kotouč, Burian vyslal DAVIDA OSTŘÍŽKA, který touš bez problému zavezl do klece. Je rozhodnuto. Asistence: Vilém Burian, David Dolníček.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Devět kol trvalo, než Rebely někdo připravil o všechny body. Povedlo se to až Třebíči, která v Kotlině udržela další čisté konto a potvrzuje, že je v obranné činnosti vůbec nejlepší v lize. Rebelové se po dnešním utkání propadnou pravděpodobně v tabulce až na třetí místo.
    Domácí fanoušci přesto ve velmi hojném počtu děkují domácím hráčům. Šťastnější jsou přesto hosté, kteří začali se zaslouženými oslavami.
    Já Vám děkuji za pozornost. (19:24:32)
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 23. Burian (T. Vondráček, Ostřížek), 38. Ostřížek, 60. Ostřížek (Burian, Dolníček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Soldán, Ostrčil, Protivný, Pavlík, Novotný, Morava, Jelínek - Meidl, Knotek, R. Vondráček - Endál, Třetina, Polodna - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - Stehlík, Štěpánek, Musil - Fiedler
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Dietz, Dlapa, Zdráhal, R. Kadela, Čejka, Sláma, Sobotka - Čech, Dolníček, Kaut - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Fořt, Káňa, Křivohlávek - E. Kadela, Moučka, Přibyl - Paták

    Rozhodčí: Jeřábek, Humpolíček - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri