Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Most – Jihlava 3:7 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 06.10.2012, 17:00 • Šumperský zimní stadion • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu gólovou přestřelku. Draci se znovu dostávají do vedení. Ke kotouči se v útočné třetině dostal ALEŠ STANĚK a z mezikruží nachází odkrytý prostor mezi Vošvrdovým pravým betonem a tyčkou. Asistence: Bez asistence.
     
    43:48
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají. Brejkovou situaci 2 na 1 využívá po přesné Králově přihrávce MIROSLAV KOPIC, který střílí puk do zcela odkryté šumperské klece. Asistence: Král.
     
    31:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Do obrovské šance se dostali domácí hokejisté, kteří evidentně nabuzení vyrovnávající brankou, chtějí přidat i další zásah. ADAM ČERVENKA na modré čáře dojel odražený puk , kličkou si poradil s bránícím hráčem a nekompromisně střelou mezi betony dostal puk za Vošvrdovy záda. Asistence: Hulva..
     
    29:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Staklasa si najel před bránu, následně předložil puk Hulvovi, který vyslal nebezpečný projektil, který vyrazil Vošvrda pouze před sebe. Tam již stál připravený DANIEL VRDLOVEC a zasunul puk za benátského gólmana. Domácí tak znovu srovnávají krok. Asistence: Hulva, Stoklasa.
     
    24:34
    Benátky právě vstřelily branku!
    Šumperk již byl v plném počt, když od modré vypusitl nechytatelnou dělovku ONDŘEJ VITÁSEK. Hosté se tak znovu ujímají vedení. Asistence: Bez asistence.
     
    21:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá svoji přesilovou hru. Od modré puk nahodil Sedlák, ještě než kotouč doputoval k bráně byl tečován Hulvou. A nakonec se ocitl na holi PETRA GEWIESEHO, který překonává již ležícího Vošvrdu. Stav je tak srovnán na 1:1. Asistence: Hulva, Sedlák
     
    04:35
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak hosté prokazují vynikající vstup do třetiny. Po vynikající Tomášově přihrávce se před zcela odkrytou šumperskou bránou prosazuje SKALICKÝ DANIEL a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Tomáš Klimt, Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Ondřej Tomšovský

    Branky a nahrávky: 22. Gewiese (Hulva, Sedlák), 30. Vrdlovec (Hulva, Stoklasa), 32. Červenka (Hulva), 45. Staněk - 5. Skalický (Klimt, Skořepa), 25. Vitásek, 44. Kopic (Král)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala - Pastor, Suchý, Holík (C), Gewiese, Vrána, Novotný, Sedlák - Skoumal, Hulva (A), Haas, Cink, Staněk, Holinka, Červenka, Plášek (A), Kindl, Vrdlovec, Stoklasa.
    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda - Říha, Kolmann, Moravec, Jánošík, Jaroměřský, Šimek, Vitásek, Kajínek - Bortňák, Kopic, Vařecha, Jonák, Liška, Král (A), Vlach, Klimt (C), Plodek, Skořepa (A), Jech, Skalický.

    Rozhodčí: Kubičík - Jureček, Rychlý

    Diváci: 1500
    bahis siteleri