Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Most – Jihlava 3:7 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 06.10.2012, 15:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kde nic, tu nic. Z této nenápadné situace nakonec Hradec vykřesal naději. LUKÁŠ FINSTERLE dokázal udržet puk v útočném pásmu a poslal na Moskala, který z rohu poslal před bránu na osamělého spoluhráče, jenž sklepl puk k tyči. Asistence: Patrik Moskal.
     
    31:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DEMEL využil chyby v obraně hostí, když u jeho spoluhráčů přišli na modré o puk, a uháněl sám na brankáře Čecha, kterého ukázkově vykoupal a položil. Pak už mu jen poslal puk pod víko. Asistence: Jiří Rys, Martin Koudelka.
     
    22:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tomu se říká odpověď na nepříznivý stav. DAVID ŠVAGROVSKÝ zachytil přihrávku na modré a ujel nepozorným domácím bekům. Romana Willa si vychutnal a kličkou zakončil pod jeho lapačku. Asistence: Jakub Luštinec.
     
    21:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID VÝBORNÝ si počkal, až bude ležící brankář Čech naprosto bezmocný, a poslal mu puk přímo pod víko. Asistence: Roman Němeček.
     
    05:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Aktivita směrem obředu přináší ovoce. Pokus MARTINA KOUDELKY se o někoho v chumlu zadrhl, ale puk změnil směr a pak se dokutálel podél Čechova betonu až za brankovou čáru. Asistence: Václav Drábek, Jiří Rys.
     
    01:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další pokus však již gólem skončil. Souhru Pabišky s Kafkou parádně usměrnil do sítě Čechovy brány ROMAN NĚMEČEK. Asistence: Petr Kafka, Lukáš Pabiška.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 2. Němeček (Kafka, Pabiška), 6. Koudelka (Drábek, Rys), 22. Výborný (Němeček), 32. Demel (Rys, Koudelka) - 23. Švagrovský (Luštinec), 58. Finsterle (Moskal)


    BK Mladá Boleslav: Will (Lakosil) - Němeček, Pojkar, Kasík, Chaloupka, Jindra, Drábek, Šmach - Koudelka, Rys, Vrbata, Kafka, Mikulík, Nouza, Hrdel, Pabiška, Výborný, Demel, Lenc, Loskot
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) - Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Čáp, Vágner - Luštinec, Švagrovský, Moskal - Šagát, Říha, Kubica - Budínský, Haluza, Valášek - Finsterle, Macháň, Půlpán

    Rozhodčí: Jílek - Chochola, Komárek

    Diváci: 1970
    bahis siteleri