Opava – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 3:2 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Karviná (Baník) – Přerov 1:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Nymburk 9:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 6:3 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Milevsko – Klášterec nO 2:4 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 6:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 0:2 (kon.)
Pelhřimov – Chotěboř 4:10 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (1:3, 1:0, 4:0)
HK Nový Jičín
Sobota 06.10.2012, 17:302. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vsetín vstřelil branku!
    V poslední vteřině utkáni podtrhuje domácí vítězství MAREK DUBEC, který se od poloviny hřiště trefil do prázdné brány. Bez asistence.
     
    57:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín přesilovku bleskově využívá. Střelu od modré vyrazil šrámek pouze před ONDŘEJE HRUŠKU a ten z otočky zasunul touš do sítě. Bez asistence.
     
    56:47
    Vsetín vstřelil branku!
    Nakonec se ale neubránil. Daniel Vaněk se protáhl do útočného pásma mezi dvěma hráči, nabil RENÉMU KAJABOVI a ten dokázal střelou z první zavěsil dřív, než se Šrámek stihl přemístit k opačné tyči. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    45:46
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v pěti, inkasované brance ale zabránit nedokázali. Střelu Marka Dubce ještě Šrámek vyraziul, dorážka ONDŘEJE HRUŠKY ale zaplula pod víko svatyně hostů. Asistence: Marek Dubec, Juraj Tichý.
     
    28:07
    Vsetín vstřelil branku!
    Tvrrou ránu Lukáš Vrby od modré Šrámek dokázal vyrazit ramenem, nejlépe se ale zorientoval PETR HRUŠKA a díky svému důrazu protlačil puk do sítě. Asistence: Lukáš Vrba.
     
    17:21
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ze snižující branky se domácí radovali opravdu "dlouho". Vhazování v útočném pásmu vyhrál Pavel Zedník přímo na hůl ADAMA UHLÁRA, který neotálel a pohotovou střelou z první pokořil Hromadu. Asistence: Pavel Zedník
     
    18:10
    Vsetín vstřelil branku!
    Přeci jen se ale Vsetínu podařilo vstřelit kontaktní branku. ADAM MIKŠOVSKÝ dostal nabito od Ondřeje Hrušky a prefil přesnou ranou na vyrážečku. Asistence: Ondřej Hruška.
     
    04:52
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A navíc přišla další hrubice ve vlastním pásmu a znovu je to MARTIN KABELÁČ, kdo skóroval. Tentokrát tvrdou ranou našel skulinu mezi Hromadovými betony. Asistence: Martin Andrýsek.
     
    02:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí hrubě chybovali v rozehrávce a Nový Jičín hned svou první příležitost přetavili v gól. Napoprvé ještě MARTIN KABELÁČ Hromadu nepřetlačil, u vyraženého puku byl ale nejrychleji znovu útočník hostů a dorážku po ledě umístil do sítě domácí klece. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 19. Mikšovský (Hruška O.), 29. Hruška P. (Vrba), 46. Hruška O. (Dubec, Tichý), 57. Kajaba (Vaněk), 58. Hruška. O, 60. Dubec - 3. Kabeláč, 5. Kabeláč (Andrýsek), 18. Uhlár (Zedník)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Tesařík, Vrba, Vodák, Tichý, Mečiar, Žabčík, Okuliar - Zúbek, Vaněk, Hruška P. - Dubec, Hruška O., Mikšovský - Kubo, Podešva, Brezáni - Kajaba, Holík
    HK Nový Jičín: Šrámek (Gebauer) - Andrýsek, Kabeláč, Brynecký, Hruška J., Skaloš, Vašut, Chvostek, Tomášek, Škumát, Macháček, Mičulka, Ivan, Horák, Gulda, Zedník, Uhlár.

    Rozhodčí: Held - Dučák, Vožda
    bahis siteleri