Jihlava – Litoměřice 7:0 (kon.) | Třebíč – Most 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Písek 6:1 (kon.) | Hr. Králové – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Kadaň – Šumperk 7:1 (kon.)
Olomouc – Beroun 8:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 10.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto. Hradečtí sehráli parádní kombinaci a dovezli puk až do kuchyně. Přečíslení táhl Patrik Moskal, jenž předložil kotouč Jakubu Kaniovi. Ten ještě postrčil na MARTINA ŠAGÁTA, který doklepl puk do zcela odkryté branky. Asistence: Jakub Kania, Patrik Moskal.
     
    51:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi vedou již rozdílem dvou branek. ŠIMON MACHÁŇ se ujal ve středním pásmu kotouče a vydal se dopředu. Střelou přes obránce překvapil Tomáše Vošvrdu, který tuto situaci možná trochu podcenil. Kotouč mu propadl mezi rukou a tělem. Hradecký stadion se raduje. Bez asistence.
     
    14:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi jdou do vedení! Hradečtí rozjeli přečíslení, které skončilo brankou. Už se zdálo, že nebezpečí Středočeši zažehnají, puk se ale dostal na hůl VÍTA BUDÍNSKÉHO. Ten střelou přes obránce zamířil přesně k tyčce hostujícího strážce svatyně. Vošvrda měl pravděpodobně zakrytý výhled, a tak toho mnoho neviděl. Asistence: Petr Haluza, Lukáš Chmelíř.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 15. Budínský (Haluza, Chmelíř), 52. Macháň, 56. Šagát (Kania, Moskal)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Chmelíř, Roupec, Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Čáp, Vágner"C" – Budínský, Mikeska, Haluza – Šagát, Švagrovský, Moskal – Kubica, Brož, V. Říha – Nosek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) – Jaroměřský, Vitásek, Vála "C", Kolmann, Šimek, Moravec, J. Říha, Štich – Vlach, Skořepa, Klimt – Skalický, Plodek, Jonák – Bortňák, Král, Kopic – Jech, Miškovský, Liška. Trenér: Milan Černý.

    Rozhodčí: Doležal – Guth, Rittich

    Diváci: 783
    bahis siteleri