Jihlava – Litoměřice 7:0 (kon.) | Třebíč – Most 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Písek 6:1 (kon.) | Hr. Králové – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Kadaň – Šumperk 7:1 (kon.)
Olomouc – Beroun 8:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 10.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    A šance Benátek tak definitivně vyhasla. David Bortňák dostává dvě minuty za krosček.
     
    55:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto. Hradečtí sehráli parádní kombinaci a dovezli puk až do kuchyně. Přečíslení táhl Patrik Moskal, jenž předložil kotouč Jakubu Kaniovi. Ten ještě postrčil na MARTINA ŠAGÁTA, který doklepl puk do zcela odkryté branky. Asistence: Jakub Kania, Patrik Moskal.
     
    51:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi vedou již rozdílem dvou branek. ŠIMON MACHÁŇ se ujal ve středním pásmu kotouče a vydal se dopředu. Střelou přes obránce překvapil Tomáše Vošvrdu, který tuto situaci možná trochu podcenil. Kotouč mu propadl mezi rukou a tělem. Hradecký stadion se raduje. Bez asistence.
     
    50:55
    Další šance hostů! Po střele Skalického dorážel Jan Plodek, ale branku trefit nedokázal!
     
    49:31
    A velká příležitost i na druhé straně. První hradecká pětka dnes hýří aktivitou. Do zakončení ve skrumáži před brankou se propracoval Michal Mikeska, mířil mimo.
     
    48:50
    Zrovna s návratem hradeckého hokejisty na hřiště mohly Benátky nad Jizerou vyrovnat! Lukáš Král se nebojácně protlačil až na střed hrací plochy, odkud z těžké pozice zakončoval. Jakub Čech s obtížemi puk udržel ve své výstroji!
     
    46:48
    Domácí si v posledních minutách vytvořili několik šancí, nyní se budou muset bránit. Na trestnou lavici míří Vít Budínský, který jde pykat za hákování.
     
    45:50
    Že by se konečně začal hrát atraktivní hokej? Po chybě ve střední třetině Benáteckých se do šance dral Tomáš Nosek. Jeho bekhendové zakončení vytěsnil Tomáš Vošvrda.
     
    44:58
    Ovšem měnit skóre se mohlo i na opačné straně hřiště. Velký závar před Jakubem Čechem režíroval Tomáš Lišku. Jemu ani nikomu ze spoluhráčů se nepodařilo dotlačit puk do branky.
     
    44:22
    Zdeněk Kubica měl na hokejce další gól! Luděk Brož vykouzlil parádní přihrávku, kterou našel zcela volného Kubicu, jenž pálil z ideální pozice. Jeho rána však přeletěla klec Vošvrdy!
     
    43:10
    Při návratu hostujícího hráče na ledovou plochu se málem Hradec dostal do dvoubrankového vedení! Haluza šel do přečíslení společně se Švagrovským. Prvně jmenovaný hráč vypálil tvrdou střelu, kterou Vošvrda vyrazil betonem před dojíždějícího Davida Švagrovského. Ten v plné rychlosti nedokázal usměrnit puk za brankovou čáru.
     
    41:10
    Středočeši budou mít k dispozici početní výhodu. Na trestnou lavici vcelku spořádaně odchází Václav Čízek, dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    37:55
    David Štich dostává 2+10 za naražení zezadu. Mimo toho si vysloužil i pískot diváků. Hradec má k dispozici další početní výhodu.
     
    37:30
    V další velké šanci se zjevil znovu Vít Budínský. Po přihrávce Michala Mikesky mohl zakončovat z pravé strany kluziště, na Vošvrdu ale lék nevynalezl.
     
    35:47
    Miroslav Kopic se po přihrávce Borťnáka dostal sám před Čecha. Celá situace ho však nejspíše také překvapila, a tak minul hostující klec.
     
    34:50
    Hradec pořádně zatápěl svému soupeři! Vošvrda měl velké množství práce, nakonec tomuto tlaku s vypětím všech sil hosté odolávají!
     
    34:11
    A už to mohlo být o dvě branky! Po hezké kombinaci se do zakončení dostal Vít Budínský, jenž z vrcholu levého kruhu trefil pouze tyčku Vošvrdovy svatyně!
     
    33:24
    Miroslav Kopic si počkal ve střední třetině na Petra Haluzu a uštědřil mu nemilosrdný hit. Hradecký hráč se těžko zvedá z ledu, nakonec se zdá být v pořádku. Benátecký útočník dostává dvě minuty.
     
    26:10
    Vypadalo to, jakoby si chtěli zahrát hosté šachy. Místo střelby si neustále nahrávali. To se jim málem vymstilo. Východočeši vyrazili do přečíslení. Luděk Brož postupoval sám po levé straně, na opačné mu najížděl Vladimír Říha. Ten se následně dočkal nahrávky, tu však nedokázal usměrnit za zády Tomáše Vošvrdy.
     
    25:12
    Hradečtí se budou muset bránit. K trestoměřičům totiž putuje David Švagrovský, dostává menší trest za hákování.
     
    21:40
    Hradec si zahraje další početní výhodu. Benátky nad Jizerou totiž hrály v šesti. Trest jde odpykat Daniel Miškovský.
     
    17:24
    Zdeněk Čáp vypálil tvrdou ránu od modré čáry, přičemž trefil Jana Bergera. Od bruslí právě zmiňovaného hráče se kotouč odrazil někam do rohu. Branku minul jen o pár centimetrů.
     
    15:20
    Mohla být vyrovnáno! Tomáš Klimt se ničeho nebál a střelou zápěstím mířil těsně mimo růžku Čechovy branky!
     
    14:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi jdou do vedení! Hradečtí rozjeli přečíslení, které skončilo brankou. Už se zdálo, že nebezpečí Středočeši zažehnají, puk se ale dostal na hůl VÍTA BUDÍNSKÉHO. Ten střelou přes obránce zamířil přesně k tyčce hostujícího strážce svatyně. Vošvrda měl pravděpodobně zakrytý výhled, a tak toho mnoho neviděl. Asistence: Petr Haluza, Lukáš Chmelíř.
     
    09:54
    Zrovna s návratem hradeckého hráče na ledovou plochu z trestné lavice se bude znovu vylučovat. Poprvé si přesilovkou kombinaci vyzkouší i Východočeši. Ctibor Jech si půjde zchladit hlavu na dvě minuty, jelikož se provinil sekáním.
     
    08:08
    Benátky dotlačily puk do branky! Gól však neplatí. Josef Skořepa operoval před svatyni Čecha, kde také zakončoval. Hostující hráč však zakončoval nohou, rozhodčí stál blízko a celou situaci vyhodnotil tímto způsobem.
     
    07:54
    Benátky dostávají další přesilovku. Jakuba Kania dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    05:13
    Hosté dostanou možnost přesilové hry. Tomáš Nosek si počínal neomaleně a na útočné modré čáře podrazil protihráče, za což logicky dostává dvě minuty.
     
    03:55
    A Východočeši měl další obrovskou příležitost! Václav Čížek střílel zpoza modré čáry, puk podivně po teči hostujícího hráče změnil směr a doputoval přímo na hůl Martina Šagáta. Ten stál tváří v tvář Vošvrdovi, chtěl jej propálit, to se mu nepodařilo.
     
    03:06
    První hradecká pětka si vypracovala první vážnější šanci. Budínský prostrčil kotouč před branku, kde operoval Petr Haluza. Posledně jmenovaný hokejista zakončoval z první, Vošvrda byl pozorný.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 15. Budínský (Haluza, Chmelíř), 52. Macháň, 56. Šagát (Kania, Moskal)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Chmelíř, Roupec, Čížek, Kania, Karlíček, Hendrich, Čáp, Vágner"C" – Budínský, Mikeska, Haluza – Šagát, Švagrovský, Moskal – Kubica, Brož, V. Říha – Nosek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) – Jaroměřský, Vitásek, Vála "C", Kolmann, Šimek, Moravec, J. Říha, Štich – Vlach, Skořepa, Klimt – Skalický, Plodek, Jonák – Bortňák, Král, Kopic – Jech, Miškovský, Liška. Trenér: Milan Černý.

    Rozhodčí: Doležal – Guth, Rittich

    Diváci: 783
    bahis siteleri