Jihlava – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 16.10.2012, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    37:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Nyní se už stav zápasu mění. Jako první se k odraženému puku před brankou Budějovic dostal JAN MANDÁT a zvyšuje vedení domácích už na rozdíl tří branek. Bez asistence.
     
    32:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Po nepřehledné situaci před bránou Mountfieldu se k puku dostal JIŘÍ BAMBULA a opět zvyšuje vedení domácích na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    08:51
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté snižují stav zápasu. Branka jako by z oka vypadla prvnímu golu domácích. Dva budějovičtí hráči jeli na jednoho domácího obránce, Michálek nahrál ALEŠI KRÁTOŠKOVI , který snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Michálek, Pašek.
     
    06:34
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jeden z hráčů Budějovic ztratil v obranném pásmu hokejku. Než si ji stačil sjet pro náhradní, tak domácí zakombinovali a JAN MANDÁT navyšuje vedení domácích. Asistence: Jícha, Čermák.
     
    01:18
    Dukla právě vstřelila branku!

    V přečíslení ujeli dva hráči Dukly, Ján Mahút přihrál mezi kruhy SIMONU BERANOVI a ten první střelou prostřeluje českobudějovického golmana.

    Vojtěch Vopat

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Beran (Mahút), 7. Mandát (Jícha, Čermák), 33. Bambula, 38. Mandát - 9. Krátoška (Michálek, Pašek)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Mandát M., Čermák, Brussmann, Půža, Košař, Port, Žuček, Kochánek - Anděl, Jícha, Mandát J. - Severa, Mahút, Beran - Dvořák, Bambula, Vykouk, Hotař
    Banes Motor České Budějovice: Sova (Trecl) - Malovec, Břečka, Kadlec, Piegl, Matoušek, Žáček, Vavřík, Kutiš - Panáček, Krátoška, Prokeš - Smejkal, Vácha, Suchánek - Koupal, Michálek, Samohejl - Ruda, Brož, Pašek

    Rozhodčí: Blecha - Jeletz, Rampír
    bahis siteleri