Nižněkamsk – Mytišči 6:5 (po pr.) | Jaroslavl – Čerepovec 2:0 (kon.) | HC Slovan – Novokuzněck 2:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Metallurg Novokuzněck
Sobota 27.10.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!


    Hosté se dokázali dostat z domácí třetiny a přečíslení dokázal využít NIKITA VYGLAZOV, který zužitkoval výbornou přihrávku Lazareva. Ten na sebe navázal dva domácí bránící hráče a Vyglazov tak zakončil do zcela odkryté brány.... Asistence: Lazarev.
     
    46:01
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!


    Zcela osamocený RANDY ROBITAILLE překonává Januše po přesné střele z pravé strany, brankář Slovanu měl zakrytý výhled a hosté vedou! Asistence: Kagarlickij, Bumagin.
     
    30:26
    Slovan právě vstřelil branku!


    Výborná práce Lubomíra Višňevského, který "potáhl" puk do pásma Metallurgu a předložil puk jako na "zlatém podnose" MICHALU VONDRKOVI, který vyrovnává stav utkání! Asistence: Višňovský.
     
    27:12
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!


    Střelou zápěstím překonává domácího Januše RANDY ROBITAILLE a dostává hosty do vedení! Asistence: Bumagin, Kagarlickij.
     
    25:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!


    DMITRIJ ČERNYCH dokázal využít zmatku v brankovišti domácích a a po střele Megalinského propasoval puk za záda nešťastného Januše. Vyrovnáno! Asistence: Žafjarov, Megalinskij.
     
    10:37
    Slovan právě vstřelil branku!


    Pěkná kombinace domácích hokejistů, po přihrávkách Višňovského a Vondrky se prosazuje MÁRIO BLIŽŇÁK, který střelou zápěstím z místě mezi kruhy pro vhazování poprvé překonává hostujícího gólmana. Asistence: Vondrka, Višnovský.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 11. Bližňák (Vondrka, Višňovský), 31. Vondrka (Višňovský) - 26. Černych (Žafjarov, Megalinskij), 28. Robitaille R. (Bumagin, Kagarlickij), 47. Robitaille R. (Kagarlickij, Bumagin), 60. Vyglazov (Lazarev)


    HC Slovan Bratislava: Januš (Konrad) - Stajnoch, Višňovský, Šatan, Bližňák, Vondrka - Sigalet, Sekera, Miklík, Hudáček, Lipianský - Švarný, Bouemedienne, Šťastný A., Daňo, Ölvecký - Luza, Mikuš, Kukumberg, Dravecký, Kytnár
    Metallurg Novokuzněck: Lazušin (Karejev) - Metljuk, Megalinskij, Kagarlickij, Robitaille, Bumagin - Romanov, Kuklev, Mereskin, Jefimov, Lazarev - Arzamascev, Sopel, Černych, Vyglazov, Žafjarov - Grišin, Simon, Islamov, Turukin, Mitrjakov

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov - Birin, Medvědev

    Diváci: 10055
    bahis siteleri