Lev – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Lev – Novosibirsk 3:5 (kon.)
konec
Lev Praha
3:5 (1:1, 0:1, 2:3)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 01.11.2012, 19:00 • Tipsport Aréna • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Na trestnou míří za hrubost Chára a Karavejev, který odpyká trest za svého brankáře Glasse, který se také provinil hrubostí.
     
    56:18
    Lehtera je vyloučen za krosček, přesilovka pro Lva.
     
    52:51
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Chára je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    51:45
    Lev má šanci vyrovnat. Přesilovku si zahraje po faulu novosibirského Alexejeva (nedovolené bránění).
     
    39:42
    Po Řepíkově střele puk přikryl Glass, Birner se následně přimotal do menší potyčky a vysloužil si dvouminutový trest za hrubost.
     
    30:05
    Emoce dnes z ledu létají na všechny strany. Po další z mnoha šarvátek si jde na trestnou sednout pražský hokejista Surový za hrubost a hostující Vorošilo za vražení na hrazení.
     
    25:59
    Bude se hrát ve čtyřech. ... při pádu prokázal svůj herecký (ne)um a jde si odsedět dvě minuty, na druhé straně na trestnou míří Jakub Klepiš za hrubost.
     
    23:35
    Přesilovka pro Sibir. Oystrick je za vražení na hrazení poslán na trestnou.
     
    12:22
    Gračjov se opět předvádí míří na trestnou. Dostal deset minut. Vzájemný konflikt vyústil ve trest i pro jednoho Cháru, který si půjde odpočinout na dvě minuty. Přesilovk bude hrát Sibir.
     
    10:56
    Karavejev dostal 2+2 minuty za hrubost, Řepík jen dvě minuty za stejný prohřešek. - přesilovka pro Lva.
     
    07:34
    Lev si zahraje přesilovku. Gračijov půjde pykat za faul loktem.
     
    05:05
    Rozhodčí nepochopitelně posílají na trestnou domácího Řepíka, který byl ve skutečnosti hákován novosibirským Gračijovem. Sudí měli však jiný názor a Řepík jde na trestnou za držení.

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 12. Klepiš (Němec, Chára), 43. Hossa (Surový, Škoula), 60. Klepiš (Vrána) - 7. Krivonožkin (Nikulin), 26. Zajcev (Kopejkin), 51. Vorošilov, 54. Enlund, 57. Kopejkin (Nikulin)


    Lev Praha: Štěpánek – Oystrick, Němec, Škoula, Porseland, Chára, Krejčík, Mikuš – Christensen, Vrána, Klepiš – Surový, Mikúš, Hossa – Bartečko, Novotný, Řepík – Sekáč, Svoboda, Birner – Cingel
    HC Sibir Novosibirsk: Glass – Zajcev, Kulda, Kudroč, Konstantin, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič, Šumakov – Glazačev, Lehtera, Enlund – Kopejkin, Nikulin, Krivonožkin – Vorošilo, Malyšev, Sannikov – Gračjov, Nikitenko, Veličkin

    Rozhodčí: Zacharov, Čerenkov - Raming, Misyjur

    Diváci: 5461
    bahis siteleri