Lev – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Lev – Novosibirsk 3:5 (kon.)
konec
Lev Praha
3:5 (1:1, 0:1, 2:3)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 01.11.2012, 19:00 • Tipsport Aréna • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Lev snižuje! Od modré střílel Vrána, puk se před brankou několikrát odrážel, až se ho zmocnil JAKUB KLEPIŠ, který propálil vše, co mu stálo v cestě a snižuje. Bude to mít ještě jiný než kosmetický účel? Asistence: Petr Vrána.
     
    56:05
    Sibir právě vstřelil branku!

    Hosté vyšachovali domácí obranu. Za beky Lva přihrával Nikulin, a následně si Štěpánka bekhendovou kličkou vychutnal ALEXEJ KOPEJKIN. Hra domácích je rozložená, a znovu se to projevuje. Asistence: Alexander Nikulin.
     
    53:40
    Sibir právě vstřelil branku!

    Sibir zvyšuje po přinejmenším sporné situaci. JONAS ENLUND za Štěpánkovou brankou zřejmě nedovoleně srazil jednoho z domácích hráčů, poté objel branku a zakončil podél tyče, přičemž domácí gólman se téměř ani nesnažil zakročit. Bez asistence.
     
    50:37
    Sibir právě vstřelil branku!

    ARTIOM VOROŠILOV proměňuje trestné střílení! Přesně mířenou střelou nad Štěpánkův pravý beton rozvlnil síť a vrací vedení na stranu Novosibirsku.
     
    42:52
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Škoula nastřeloval puk od modré, před brankou se hráči Lva postarali o pořádný závar, z něhož se povedlo vytěžit MARCELU HOSSOVI, který propálil klubko hráčů před sebou a srovnává skóre. Lev dává svůj druhý gól z dost podobné situace, jako vstřelil první. Asistence: Tomáš Surový, Martin Škoula.
     
    25:18
    Sibir právě vstřelil branku!

    A hosté znovu vedou! Kopejkin dlouho na levém mantinelu přemýšlel, co s pukem, nakonec poslal puk přes šířku hřiště na NIKITU ZAJCEVA, který vyslal puk do odkryté horní poloviny klece. Štěpánek se po přesunu nestačil zmobilizovat a svou lapačkou máchl jen tak nazdařbůh. Asistence: Alexej Kopejkin.
     
    11:17
    Lev Praha právě vstřelil branku!

    Lev vyrovnává! Chára střílel "z voleje od modré", před brankou doráželo několik hráčů Lva, nakonec se na hranici brankoviště zmocnil puku JAKUB KLEPIŠ, který puk poslal přes klubko hráčů pod Glassem. Využitá přesilovka domácích. Asistence: Ondřej Němec, Zdeno Chára.
     
    06:06
    Sibir právě vstřelil branku!

    Zdálo se, že Lev se v pohodě ubrání, ale obrana domácích selhala, puku se zmocnil Nikulin, který na jížděl v akci 2 na 1 směrem ke Štěpánkovi, puk předal MAXIMU KRIVONOŽKINOVI, který zakončoval do zcela odkryté branky. Asistence: Alexandr Nikulin

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 12. Klepiš (Němec, Chára), 43. Hossa (Surový, Škoula), 60. Klepiš (Vrána) - 7. Krivonožkin (Nikulin), 26. Zajcev (Kopejkin), 51. Vorošilov, 54. Enlund, 57. Kopejkin (Nikulin)


    Lev Praha: Štěpánek – Oystrick, Němec, Škoula, Porseland, Chára, Krejčík, Mikuš – Christensen, Vrána, Klepiš – Surový, Mikúš, Hossa – Bartečko, Novotný, Řepík – Sekáč, Svoboda, Birner – Cingel
    HC Sibir Novosibirsk: Glass – Zajcev, Kulda, Kudroč, Konstantin, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič, Šumakov – Glazačev, Lehtera, Enlund – Kopejkin, Nikulin, Krivonožkin – Vorošilo, Malyšev, Sannikov – Gračjov, Nikitenko, Veličkin

    Rozhodčí: Zacharov, Čerenkov - Raming, Misyjur

    Diváci: 5461
    bahis siteleri