Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:9 (kon.)
Chomutov – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 1:8 (kon.)
po s.n.
HC Kometa Brno
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 02.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!

    Je hotovo. PSG pošesté v řadě vítězí na ledě soupeře. V osmé sérii nájezdů trefuje šibenici hostující BEDŘICH KÖHLER. Trvaj neměl nárok.
     
    56:29
    Zlín právě vstřelil branku!

    Je znovu vyrovnáno a blížíme se výsledku, který se urodil v prvním vzájemném zápase ve Zlíně. O třetí gól Ševců se postaral JIŘÍ ONDRÁČEK, jenž dostal zpoza brány přesný pas a sám před brněnskou tentokrát nezaváhal. Asistence: Petr Holík, Pavel Kubiš.
     
    47:03
    Kometa právě vstřelila branku!

    A hned se rozjel na bránu, od pravého kruhu přihrál do jízdy na MIROSLAVA HOLCE, který sám před bránou dokázal překonat Horčičku, jenž se nestihl přesunout ke své levé tyči. Po velkém tlaku Zlína ze začátku třetiny se dostávala Kometa pozvolna do hry a paradoxně oslabení ji nakoplo. Chybu hostující obrany nekompromisně trestá borec s číslem "11". Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    23:17
    Zlín právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Hosté dokázali využít zaváhání brněnské obrany a PETR LEŠKA si najel z pravého kruhu. Poté vypálil exkluzivní ránu na Trvaje, která zapadla do šibenice. Krásná střela a začínáme opět od nerozhodného stavu. Asistence: Jaroslav Balaštík a Oldrich Kotvan.
     
    19:37
    Zlín právě vstřelil branku!

    A ději se věci. Trvaj si šel pro kotouč za bránu, jenže se mu povedlo nešťastně rozehrát, puk si vzal na starost Petr Holík, který vtipnou a hlavně účelnou zadovkou přihrál před bránu na PAVLA KUBIŠE. Zlínský forvard neměl vůbec žádný problém dopravit puk do prázdné brány. Tak oba brankáři si vybrali v těchto sekundách slabší chvilku, ale i to k hokeji patří. Asistence: Petr Holík.
     
    18:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Když se to umí, pak je to brnkačka. HYNEK ZOHORNA v plné rychlosti přejel modrou a rovnou vypálil na Horčičku, který měl zřejmě zakrytý výhled a z poměrně velké dálky překvapil zlínského gólmana. Autorovi gólu pomohl i lehký odraz od tyče. Brno tak vede už o dva góly. Asistence: Jakub Koreis.
     
    12:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Skóre se však mění na druhé straně. Hosté mohou litovat nevyužitých šancí a domácí pro změnu mohou děkovat svému reprezentantovi. JAKUB SVOBODA dokázal velice rychle odbavit zlínské beky, prošel kolem nich jak cestovní kufr po pásu na letišti a bekhendem mezi betony překonal padajícího Horčičku. Asistence: Tomáš Divíšek.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 13. Svoboda Jak. (Divíšek), 19. Zohorna (Koreis), 48. Holec (Divíšek) - 20. Kubiš (Holík), 24. Leška (Balaštík, Kotvan), 57. Ondráček (Holík, Kubiš), 65. Köhler


    HC Kometa Brno: Trvaj - Bičánek (C), Švrček, Žižka, Kováčik, Malec, M. Hruška, Valábik, Valach - J. Svoboda, Divíšek, J. Hruška - H. Zohorna, Čermák, Koreis - Erat, Petrovický, Holec - Hořava, Dočekal, Wasserbauer.

    Trenér: Zdeněk Venera.

    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Linhart, Tesařík, Horák, Kotvan, Matějíček - Balaštík, Leška, Köhler - Honejsek, Čajánek (C), Veselý - Ondráček, Holík, Kubiš - Okál, Melenovský, Čech.

    Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Radek Husička, Roman Polák - Jaromír Bryška, Jiří Novák

    Diváci: 7200 vyprodáno
    bahis siteleri