Miskolc – Nové Zámky 7:3 (kon.) | Nové Zámky – Csíkszereda 5:0 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
HSC Csíkszereda
sk Pondělí 19.11.2012, 17:00MOL liga
Partner:
     
    46:16
    HC Nové Zámky dali gól!
    Teraz nastala veľmi kuriózna situácia, po nahodenom puku išiel jeden z obrancov hostí za svojou bránkou, snažil sa vyhodiť, ale trafil iba svojho brankára Kožucha do chrbta a od neho skončil puk v bránke. Gól je pripísaný RASTISLAVOVI BARČÁKOVI. Asistencia: Ondrej Štefanka.
     
    41:42
    HC Nové Zámky dali gól!
    Po ideálne vyhratom buly sa od modrej čiary trafil JURAJ JOANIDIS. Asistencia: Ľuboš Dobrý.
     
    13:04
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky dali svoj tretí gól! Po kolotoči v útočnom pásme si pekne zbehol obranca ERIK LEHOCKÝ a z prvej prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Asistencie: Rastislav Barčák, Matúš Púchovský.
     
    09:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Po peknom signále Nové Zámky odskakujú svojmu súperovi na rozdiel 2 gólov. Čisté buly sa podarilo vyhrať Štefankovi a obranca Sucharda krásnym lobom ponad všetkých hráčov vysunul BRANISLAVA VARGU pre ktorého už nebol problém zakončiť. Asistencie: Miroslav Štefanka, Andrej Sucharda.
     
    06:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    A sú to práve domáci ktorý otvorili skóre v tomto stretnutí! Po chybe hosťujúcej obrany sa rútili dvaja na jedného novozámocký hráči a ONDREJ ŠTEFANKA dorážkou otvára skóre. Asistncie: Rastislav Barčák, Erik Lehocký.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 7. Štefanka O. (Barčák, Lehocký), 10. Varga (Sucharda, Štefanka M.), 14. Lehocký (Barčák, Púchovský), 42. Joanidis (Dobrý), 47. Barčák (Štefanka O.)


    HC MIKRON Nové Zámky: Zima (Beňo)- Kráľ, Hrudík, Mikhailov, Štefanka M., Uhnák- Sucharda, Joanidis, Dobrý, Ružička, Varga- Lehocký, Baron, Púchovský, Štefanka O., Barčák- Németh, Vojtkó, Hardi, Tarnóczy, Klobučník
    HSC Csíkszereda: Kožuch (Ruczuj)- Adorján, Bors, Molnár, Flinta, Kóša, Becze, Tranca, Hurtaj, Moldován, Novák, Miháli, Péter, Molnár, Szocs, Papp, Biro O. Bíro T.
    bahis siteleri