Šaľa – Šamorín 0:2 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 0:2 (kon.) | Ružiná – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
Dubnica – Podbrezová 0:0 (kon.) | R. Sobota – Senec 0:0 (kon.) | Michalovce – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0:2 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 24.11.2012, 13:00 • FŠ Okoličné • MONACObet liga
     
    Skončil sa zápas 19. kola medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom výsledkom 0:2, po dvoch rýchlych góloch začiatkom druhého polčasu, najskôr sa v 49. minúte krížnou strelou presadil De Azevedo, následne o minútu neskôr zvyšoval už na 0:2 Andraščík. (14:50:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Grohoľ ,v závere stretnutia prichádza ešte Pavúk.
     
    90
    Žltá karta v domácom tíme, za stiahnutie za dres ju vidí Michal Janec.
     
    89
    Pár minút pred koncom prichádza dobrá šanca pre domácich, po rohu sa hlavou v 16-tke presadil Lišivka, jeho pokus však bravúrne zlikvidoval brankár hostí.
     
    88
    V závere stretnutia sú domáci pri lopte, center Labuna pred 16-tkou končí u obrancov, ktorí odvracajú na roh.
     
    87
    Bardejov bol najskôr v útočnom pásme, ale po chvíli sa stiahol na vlastnú polovicu, kde kombinuje iba medzi obrancami.
     
    86
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Cuprišin nastupuje Lukáč.
     
    84
    Hostia držia loptu na svojich kopačkách, vyzerá to tak že to dotiahnú do víťazného konca.
     
    84
    Hostia sa iba bránia, na teraz to vyskúšali dlhým odkopom z vlastnej polovice.
     
    82
    Lišivka prehadzoval okolo obrancu, ale jeho pokus neskončil na hráčovi domácich.
     
    81
    Center z polovice Liptovského Mikuláša končí pred 16-tkou, následne sa lopta odrazila späť k domácim hráčom.
     
    80
    Malec si prehral loptu na polovici súpera, jeho následné zakončenie z voleja skončilo iba u brankára, síce lopta mu spravila problémy, ale nebol nikým ohrozovaný.
     
    77
    Liptovský Mikuláš postupoval do útoku, center z pravej strany neskončil hlavičkou nikoho, následne z kraja 16-tky vystrelil Ďungel, jeho pokus skončil mimo.
     
    77
    Morong perfektne prenikol po pravej strane, obhodil si obrancu a prízemným centrom našiel Lišivku, ktorý z prvej páli mimo.
     
    75
    Kubena rozohrával z vlastnej polovice, jeho pokus však prečítal vybiehajúci hráč, lopta však končí v aute.
     
    74
    Už to nie je ničím zaujímavý duel, lopta ide zo strany zo stranu.
     
    72
    Pri autovej čiare bojoval Labun, ten však loptu stratil a hostia idú do útoku, ich šanca na vstrelenie tretieho gólu končí ofsajdom.
     
    70
    Domáci zakladali útok, center predĺžil hlavou Malec, ale tento hráč sa do zakončenia nedostal.
     
    69
    Center z pravej strany mieril do 16-tky, avšak loptu zachytil domáci brankár Šavol.
     
    69
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Macečko, nastupuje Benes.
     
    68
    Hostia dobre otočili hru v podaní Dupkalu, avšak na kraji 16-tky dobre zaregistroval Janec, ktorú situáciu vyriešil bravúrne.
     
    67
    Lišivka sa obtáčal okolo obrancu, následne však stratil loptu čím doprial Bardejovu šancu, po prihrávke na kraj ihriska prišiel iba center, ktorý skončil na Kubenovi.
     
    66
    Posledné striedanie v tíme domácich, ihrisko opúšťa Fuják, nastupuje Morong.
     
    64
    Hostia s výhodou o jedného hráča znovu pohrozili, v prieniku 2 na 1 prišiel iba center z kraja ihriska, ktorý pokryl domáci brankár.
     
    63
    Ďaško potiahol loptu po kraji ihriska, následne si ju však hodil celkom dosť pred seba a to využil obranca hostí, ktorý ihneď prerušil.
     
    62
    Lišivka dobre zbadal nabiehajúceho Ďungela, lopta smerovala medzi obrancov, ale ten ju v páde prerušil.
     
    60
    Bardejov sa dostal do rýchleho útoku, ten však zakončili aj strelou z ľavej strany, tá však skončila u domáceho brankára.
     
    59
    Po centri z vlastnej polovice sa lopta dostala až ku domácej 16-tke, tam však naplno úraduje Daško, ktorý s loptou naťahuje ihrisko a po chvíli ju aj potiahol po čiare.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 150 divákov.
     
    58
    Po signále z priameho kopu sa do zakončenia dostal kapitán hostí Seman, ktorý z prvej pálil prudko, ale vedľa.
     
    58
    Pri lopte až trojica hráčov, domáci brankár Šavol si postavil do múru piatich hráčov.
     
    56
    Tak toto je veľký úder pre domáci tím, ihrisko práve v tejto chvíli opúšťa Šupej, ktorý mieri pod sprchy po druhej žltej karte, navyše hostia budú zahrávať priamy kop tesne spoza 16-tky.
     
    55
    Druhé striedanie v tíme Liptovského Mikuláša, ktorý po dvoch rýchlych inkasovaných góloch musí niečo robiť s výsledkom, na teraz ihrisko opúšťa Moravčík, nastupuje Pastva.
     
    54
    Center z pravej strany mieril na Macečka, ktorý by sa dostal do dobrej strleckej možnosti, avšak ešte pred ním posiela loptu do bezpečia hlavou Kubena.
     
    52
    Domáci sa snažia držať loptu u seba a niečo spraviť s výsledkom, avšak teraz v strede ihrisko vzniklo nedorozumenie, keď Fuják nezachytil loptu, následne hostia budú vhadzovať.
     
    50
    Bardejov dal gól! Vzápätí sa hostia dostavajú do dvojgólového vedenia, ihneď po tom ako Šavol vyberal loptu z brány prišiel druhý úder v podaní VLADIMÍRA ANDRAŠČÍKA, ktorý tesne spoza 16-tky umiestni loptu k pravej tyči.
     
    49
    Bardejov dal gól! Hostia sa krátko po začatí druhého polčasu ujali vedenia zásluhou DE AZEVEDA, ktorý krížnou strelou po prvý krát zmenili gólový účet na 0:1.
     
    46
    V úvode druhého polčasu prichádza striedanie v tíme domácich, odchádza Balluch, nastupuje Ďungel.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Domáci pred 16-tkou súpera, prízemný center z ľavej osi ihriska skončil na kopačke Lukáša Ballucha, ktorý zakončil tesne mimo.
     
    45
    Rozhodca nastavuje ešte jednu minútu.
     
    44
    V závere sa dostávajú do útoku domáci, po kombinácii medzi Labunom a Malecom končí lopta v aute.
     
    43
    Priamy kop v zahráva Dupkala.
     
    41
    V závere prvého polčasu prichádza obrovská šanca pre hostí, po nedôraznom bránení sa osamotený Vladimír Andraščík dostal do zakončenia, jeho krížna strela prekonala Šavola, ale lopta sa späť do hry odrazila od pravej tyče, následne na roh pred útočníkom odkopol obranca.
     
    39
    Opäť v obrannom súboji Kubena, ten znovu perfektne vytlačil od lopty súpera a počkal kým sa lopta dostane za čiaru, aby domáci mohli rozohrať od brány.
     
    39
    Malec prehadzoval pred súperom trošku vyššie s nahou ako by mal, po chvíli obranca hostí odkopával do bezpečia, Bardejov si však pýta faul za hru s vysokou nohou.
     
    37
    Dlhý center z vlastnej polovice hostí dostal do osobného súboja medzi Cuprišinom a Kubenom, posledný menovaný čiže domáci hráč hlavou posúva loptu rovno brankárovi.
     
    36
    Pri autovej čiare drží loptu Janec, ten práve hodil aut, ale z odrazenej lopty pálil iba do autu.
     
    35
    Daško si vymenil loptu na dva krát, jeho poslednú prihrávku však zachytil obrana hostí, ktorý ihneď zakladal útok Bardejova.
     
    33
    Hostia držali loptu na kraji hracej plochy, avšak po chvíli ich dobre zatlačili domáci a Bardejov bol nútený sa stiahnuť, lopta skončila až u brankára.
     
    32
    Loptu späť do hry poslal od vlastne brány brankár hostí, po odkope pri lopte hostia.
     
    31
    Na kraji ihriska sa snažil presadiť Daško, ten však s loptou na kopačke dlho nevydržal, keď v páde prerušil hru hráč hostí.
     
    30
    Dobrá šanca opäť na domácej strane, na center si pred päťkou vyskočil najvyššie obranca domácich Kubena, ktorý hlavou zakončil iba do náručia brankára Číkoša.
     
    29
    Hra sa trošku po množstve šancí spomalila, postupný útok po kraji ihriska zakladali Bardejovčania, ale ich zámer o ohrozenie mikulášskej brány prerušil na kraji ihriska obrana domácich.
     
    27
    S rozohrávkou domácich z pravej osi ihriska to nebolo najlepšie, domáci to chceli umiestniť na stred ihriska, kde na prihrávku číhal Labun, jemu však ťažká a prudká prihrávka skĺzla popod kopačku.
     
    26
    Opäť je to Balluch, ktorý pred pár sekundami prihrával na gólovku Maleca, tento krát to tento krídelník domácich skúšal po pravej strane, kde najskôr prešiel cez dvoch hráčov a odcentroval rovno pred bránu hostí, tam to už vyriešila obrana hostí.
     
    24
    ĎALŠIA OBROVSKÁ ŠANCA PRE DOMÁCICH! Balluch vysunul do samostatného nájazdu Tomáša Maleca, ktorý zoči-voči jemne bránený obrancom zaváhal, keď prízemnú strelu v páde vyrazil brankár hostí Číkoš na roh.
     
    23
    Bardejov dnes na Liptákov hrozí hlavne dobrým a rýchlim prechodom, hostia to na teraz skúšali po kraji ihriska, kde po centri pokryl loptu Šavol.
     
    22
    Aj po chvíli sa domáci mohli tešiť z gólu, po rohovej situácii nevybehol na loptu najlepšie brankár hostí, k lopte sa tak dostal Malec, ktorý ho skúšal prehodiť, ale jeho pokus bol príliš privysoký.
     
    21
    Postupný útok Liptovského Mikuláša, i keď zo začiatku to vyzeralo na protiútok. Loptu preniesol na pravú stranu Malec, odkiaľ následne centroval Balluch, jeho pokus si tesne nad bránu tečoval kapitán hostí Seman.
     
    20
    Z ničoho nič sa lopta po prihrávke ocitla medzi dvojicou brániacich hráčov Liptovského Mikuláša, Janec videl že na loptu si tak trošku nebezpečne zbieha De Azevedo. Uprednostnil odkop mimo hraciu plochu.
     
    19
    V strede ihriska prišiel jemný kontakt medzi Semanom a Labunom, rozhodca však neprerušuje hru. Lopta sa dostala po tejto situácii k domácemu brankárovi, ktorý pomaly už aj rozohráva.
     
    18
    Bardejov dobre otočil hru zásluhou Grohoľa, lopta sa ocitla na pravej strane, kde ju potiahol hráč hostí, jeho následný center mal síce oči, ale lopta preletela tesne popred bránu.
     
    17
    Ani z rohu sa domáci netešili, ich pokus skončil rovno na hranici päťky, kde to najlepšie videl brankár hostí.
     
    17
    Kombinácia cez stred ihriska, loptu si vymenil medzi sebou Balluch a Malec, posledný menovaný to skúšal presne z hranice 16-tky, jeho krížnu strelu v poslednej tečoval na roh obranca hostí.
     
    16
    Hra sa opäť prerušuje, všetko začína pri mikulášskej bráne, kde loptu späť do hry pošle domáci brankár Šavol.
     
    16
    K priamemu kopu sa postavil kapitán hostí, Marek Seman, jeho tvrdý pokus skončil iba na domácom múre.
     
    14
    Bardejov preniká po kraji ihriska, po chvíli sa však kombináciou presunuli na stred ihriska, kde prichádza faul Lišivku. Bardejov bude mať možnosť štandardnej situácie cca z 30 metrov.
     
    14
    Viac krát sa lopta vymenila medzi obidvoma tímami, všetko je však zakončené nepresnou prihrávkou na kraj ihriska, po ktorej hostia budú vhadzovať.
     
    13
    Na oko celkom pekná akcia domácich, ihneď ako sa dostal k lopte Malec, skúšal prehodiť dvojicu obrancov, jeho pokus sa aj podaril, lenže na razancii bolo niečo naviac, lopta končí v aute.
     
    12
    Po kraji ihriska sa snažili dostať do územia domácich hostia, tí však pohoreli u Martina Kubena, ktorý na pravej osi ihriska potvrdil svoje kvality a loptu súperovi zobral, následne tento mladý obranca vybojoval pre svoj tím aj faul.
     
    12
    Na trávniku v Liptovskom Mikuláši sa nám to pomaly žltí, za faul niečo za polkou vidí žltú kartu hráč domácich, Richard Šupej.
     
    10
    Z rohu sa taktiež Bardejov gólu nedostal, lopta sa ocitla v päťke domácich, kde to má dobre pokryté domáci brankár Šavol, ktorý loptu stiahol k sebe.
     
    9
    K odrazenej lopte sa dostal pred chvíľou zranený De Azevedo, ten loptu potiahol až na kraj ihriska, odkiaľ po chvíli centroval pred bránu Grohoľ. Po nedôraznej obrane domácich sa z kraja päťky dostal do zakončenia Dzurík, avšak v hodine dvanástej domáca obrana odvracia na roh.
     
    9
    Hra sa po faule spomalila, hostia síce mali možnosť štandardnej situácie, tú nevyužili. Domáca obrana odrazila loptu späť mimo hraciu plochu, vhadzujú hostia.
     
    8
    Rozhodca neposúdil faul Kubenu žiadnou kartou, hráč hostí De Azevedo odchádza až po minúte z ihriska, vyzerá že bude môcť pokračovať v hre.
     
    7
    Hra sa nám prerušila, v strede ihriska prišiel tvrdý faul Kubenu, po ktorom ostáva ležať na trávniku niektorý hráč z Bardejova.
     
    5
    V úvode prvého polčasu domáci nastrelili tyč! Z priameho kopu na ľavej strane Labun zakrútil loptu ponad múr a nastrelil konštrukciu Číkošovej brány, následne z dorážky nedorazil loptu skoro do prázdnej brány Šupej, ktorý z prvej minul bránu.
     
    4
    Ďalšia dobrá možnosť pre Liptovský Mikuláš, štandardná situácia ľavej strany, pri lopte kapitán Labun.
     
    3
    V úvode stretnutia mali domáci dobrú možnosť z priameho kopu, ale brankár hostí stiahol loptu do náručia.
     
    2
    Liptovský Mikuláš sa pomaly natláča do útoku, po chvíli píska hlavný rozhodca faul pred 16-tkou.
     
    1
    V úvode stretnutia sa pred veľké vápno dostali hostia z Bardejova, po chvíli však prichádza prerušenie hry, pretože jeden z hráčov v osobnom súboji zle pristál na trávnik.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol - Janec, Kubena, Labun (K), Šupej, Fuják, Daško, Lišivka, Moravčík, Balluch, Malec.

    Partizán Bardejov: Číkoš-Pavličko - Grohoľ, Seman (K), Kica, De Azevedo, Cuprišin, Dzurík, Dupkala, Andraščík, Macečko, Hanuščák.

    Rozhodca: Vlk - Adám, Hancko.
     
    Druhá najvyššia súťaž na Slovensku sa blíži k zimnej prestávke, ešte pred tým však prichádza zápas 19. kola medzi futbalistami MFK Tatran Liptovský Mikuláš a Partizán Bardejov.

    Zverencov Jána Karaffu čaká posledný zápas v jesennej časti 2012/2013, v ktorom si zmerajú sily s aktuálnym šiestym tímov tabuľky - Bardejovom. „Vieme o interných problémoch Bardejova, určite budú chýbať viacerých hráči zo základnej zostavy.“ Informoval pred samotným zápasom výkonný riaditeľ Martin Pohlod.

    Bardejov sa v doterajšom priebehu súťaže nemôže sťažovať na počet vstrelených gólov, s číslom 24 patrí medzi tých najproduktívnejších v súťaži. V minulom kole privítali na vlastnom ihrisku nováčika z Ružinej, ktorého porazili gólom z úvodnej 4. minúty zásluhou Semana. Svoj jednogólový náskok mohli navýšiť v 55. minúte, keď Grohoľ netrafil prázdnu bránu.

    Liptovský Mikuláš v minulom zápase nastúpil proti Šali, proti ktorej prehral jednogólovým rozdielom 1:2. Ojedinelá šanca vo veľmi vyrovnanom prvom polčase prišla z kopačky Čurgaliho, ktorý mieril tesne mimo. Úvodný gól zápasu prišiel tesne po začiatku druhého dejstva, keď sa domáci ujali vedenia po presnom zásahu Charizopulosa. Vedenia Šale poistil v 73. minúte Čurgali. Hostia z Liptovského Mikuláša sa v závere stretnutia postarali o vyrovnanie zásluhou Ballucha, ale to však už nič nezmenilo na tom, že trojbodový zisk ostane na domácej pôde v Šali.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:00.

    Tomáš Batiz

    Branky: 49. De Azevedo, 50. Andraščík

    Karty:   12. Šupej (LMI), 90. Janec (LMI)   56. Šupej (LMI)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol - Janec, Kubena, Labun (K), Šupej, Fuják, Daško, Lišivka, Moravčík, Balluch, Malec.
    Partizán Bardejov: Číkoš-Pavličko - Grohoľ, Seman (K), Kica, De Azevedo, Cuprišin, Dzurík, Dupkala, Andraščík, Macečko, Hanuščák.

    Rozhodčí: Vlk - Adám, Hancko
    bahis siteleri