Šaľa – Šamorín 0:2 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 0:2 (kon.) | Ružiná – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
Dubnica – Podbrezová 0:0 (kon.) | R. Sobota – Senec 0:0 (kon.) | Michalovce – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0:2 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 24.11.2012, 13:00 • FŠ Okoličné • MONACObet liga
     
    90+1
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Grohoľ ,v závere stretnutia prichádza ešte Pavúk.
     
    90
    Žltá karta v domácom tíme, za stiahnutie za dres ju vidí Michal Janec.
     
    89
    Pár minút pred koncom prichádza dobrá šanca pre domácich, po rohu sa hlavou v 16-tke presadil Lišivka, jeho pokus však bravúrne zlikvidoval brankár hostí.
     
    86
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Cuprišin nastupuje Lukáč.
     
    69
    Striedanie v tíme hostí, ihrisko opúšťa Macečko, nastupuje Benes.
     
    66
    Posledné striedanie v tíme domácich, ihrisko opúšťa Fuják, nastupuje Morong.
     
    56
    Tak toto je veľký úder pre domáci tím, ihrisko práve v tejto chvíli opúšťa Šupej, ktorý mieri pod sprchy po druhej žltej karte, navyše hostia budú zahrávať priamy kop tesne spoza 16-tky.
     
    55
    Druhé striedanie v tíme Liptovského Mikuláša, ktorý po dvoch rýchlych inkasovaných góloch musí niečo robiť s výsledkom, na teraz ihrisko opúšťa Moravčík, nastupuje Pastva.
     
    50
    Bardejov dal gól! Vzápätí sa hostia dostavajú do dvojgólového vedenia, ihneď po tom ako Šavol vyberal loptu z brány prišiel druhý úder v podaní VLADIMÍRA ANDRAŠČÍKA, ktorý tesne spoza 16-tky umiestni loptu k pravej tyči.
     
    49
    Bardejov dal gól! Hostia sa krátko po začatí druhého polčasu ujali vedenia zásluhou DE AZEVEDA, ktorý krížnou strelou po prvý krát zmenili gólový účet na 0:1.
     
    46
    V úvode druhého polčasu prichádza striedanie v tíme domácich, odchádza Balluch, nastupuje Ďungel.
     
    41
    V závere prvého polčasu prichádza obrovská šanca pre hostí, po nedôraznom bránení sa osamotený Vladimír Andraščík dostal do zakončenia, jeho krížna strela prekonala Šavola, ale lopta sa späť do hry odrazila od pravej tyče, následne na roh pred útočníkom odkopol obranca.
     
    24
    ĎALŠIA OBROVSKÁ ŠANCA PRE DOMÁCICH! Balluch vysunul do samostatného nájazdu Tomáša Maleca, ktorý zoči-voči jemne bránený obrancom zaváhal, keď prízemnú strelu v páde vyrazil brankár hostí Číkoš na roh.
     
    22
    Aj po chvíli sa domáci mohli tešiť z gólu, po rohovej situácii nevybehol na loptu najlepšie brankár hostí, k lopte sa tak dostal Malec, ktorý ho skúšal prehodiť, ale jeho pokus bol príliš privysoký.
     
    21
    Postupný útok Liptovského Mikuláša, i keď zo začiatku to vyzeralo na protiútok. Loptu preniesol na pravú stranu Malec, odkiaľ následne centroval Balluch, jeho pokus si tesne nad bránu tečoval kapitán hostí Seman.
     
    12
    Na trávniku v Liptovskom Mikuláši sa nám to pomaly žltí, za faul niečo za polkou vidí žltú kartu hráč domácich, Richard Šupej.
     
    9
    K odrazenej lopte sa dostal pred chvíľou zranený De Azevedo, ten loptu potiahol až na kraj ihriska, odkiaľ po chvíli centroval pred bránu Grohoľ. Po nedôraznej obrane domácich sa z kraja päťky dostal do zakončenia Dzurík, avšak v hodine dvanástej domáca obrana odvracia na roh.
     
    5
    V úvode prvého polčasu domáci nastrelili tyč! Z priameho kopu na ľavej strane Labun zakrútil loptu ponad múr a nastrelil konštrukciu Číkošovej brány, následne z dorážky nedorazil loptu skoro do prázdnej brány Šupej, ktorý z prvej minul bránu.

    Tomáš Batiz

    Branky: 49. De Azevedo, 50. Andraščík

    Karty:   12. Šupej (LMI), 90. Janec (LMI)   56. Šupej (LMI)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol - Janec, Kubena, Labun (K), Šupej, Fuják, Daško, Lišivka, Moravčík, Balluch, Malec.
    Partizán Bardejov: Číkoš-Pavličko - Grohoľ, Seman (K), Kica, De Azevedo, Cuprišin, Dzurík, Dupkala, Andraščík, Macečko, Hanuščák.

    Rozhodčí: Vlk - Adám, Hancko
    bahis siteleri