Catania – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
Calcio Catania
1:3 (1:0)
AC Milán
Pátek 30.11.2012, 20:45 • Stadio Angelo Massimino, Catania (23 420 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Nádhera, Milán vede 3:1! STEPHAN EL SHAARAWY ukázal, proč je momentálně jedním z největších talentů fotbalu a také nejlepším střelcem ligy. Dostal přihrávku do pokutového území a perfektním obstřelem Andújara, trefil tyč, od které míč zamířil potřetí do sítě Catanie.
     
    56
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Rossoneri vedou 2:1! Tři minuty stačily Milánu, aby v početní výhodě vstřelili dvě branky a tahle patřila do kategorie TOP! Před pokutovým územím se dostal ke střele KEVIN PRINCE BOATENG, který točenou ranou od brankáře, se trefil přesně k tyči domácí brány. Andújar jen sledoval, jak míč zapadl k jeho tyči – 1:2.
     
    53
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po centru Robinha z pravé strany se za obranu domácích dostal nejlepší střelec ligy STEPHAN EL SHAARAWY a jen lehkým dotykem poslal míč do sítě domácích.
     
    11
    Catania právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu se domácí ujímají vedení! Standardní situaci zahrál perfektně Francesco Lodi, který přesným centrem našel nepokrytého NICOLU LEGROTTAGLIEHO, po jehož hlavičce Amelia neměl šanci – 1:0.

    Filip Bazala

    Branky: 11. Legrottaglie - 53. El Shaarawy, 56. Boateng, 90+2. El Shaarawy

    Karty:   41. Barrientos (CTN), 86. Bellusci (CTN), 90+5. Rolín (CTN) - 54. El Shaarawy (ACM), 60. Amelia (ACM)   49. Barrientos (CTN) - 90. Boateng (ACM)


    Calcio Catania: Andújar – P.Álvarez, Legrottaglie, Rolín, Marchese – Salifu (72. Paglialunga), Lodi, Almirón (72. Bellusci) – Castro, Barrientos (77. Doukara), Bergessio.
    AC Milán: Amelia – De Sciglio, Mexés, Acerbi, Constant – Montolivo (66. Emanuelson), De Jong, Nocerino – Robinho (90+3 Ambrosini), Boateng, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Orsato – Passeri, Rosi – Barbirati (brankoví: Velotto, Damato)
    bahis siteleri