Catania – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
Calcio Catania
1:3 (1:0)
AC Milán
Pátek 30.11.2012, 20:45 • Stadio Angelo Massimino, Catania (23 420 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Ještě jedna žlutá karta, tentokrát pro Rolína po faulu na Nocerina.
     
    90+3
    Milán střídá. Ambrosini nahrazuje na hřišti Robinha.
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Nádhera, Milán vede 3:1! STEPHAN EL SHAARAWY ukázal, proč je momentálně jedním z největších talentů fotbalu a také nejlepším střelcem ligy. Dostal přihrávku do pokutového území a perfektním obstřelem Andújara, trefil tyč, od které míč zamířil potřetí do sítě Catanie.
     
    90
    Zbytečný faul zezadu v podání Boatenga, který skluzem doslova sejmul Castra a vidí červenou kartu.
     
    89
    Neskutečné! AC předvádí, co všechno se dá nedát, tentokrát tři hráči před samotným Andújarem, ale nikdo domácího brankáře nedokázal překonat, až Robinho, který však trefil jen tyč.
     
    86
    Bellusci se hodně diví, ale před pokutovým územím fauloval El Shaarawyho a dostává žlutou kartu.
     
    80
    Tři na dva šli milánští na branku Catania a po velmi hezké kombinaci dostal míč do stoprocentní šance Robinho, ale bránu Andújara netrefil! Milán by tyto zahozené šance mohly hodně mrzet. Trenér Allegri se u postranní čáry velmi zlobí na své svěřence.
     
    77
    Poslední střídání domácích. Bergessio jde ze hřiště a na jeho místo míří Doukara.
     
    75
    V pokutovém území mohl pálit Boateng, ale nešťastně, nebo možná i záměrně upadl a z šance není nic, sudí Orsato zůstal v naprostém klidu.
     
    72
    Dvojnásobné střídání na straně domácích. Salifu je nahrazen Paglialungou a zraněný Almirón je vystřídán Belluscim.
     
    60
    Žlutou kartu vidí hostující brankář Amelia.
     
    68
    Mohlo být rozhodnuto! Perfektní přihrávku na druhou stranu hřiště před branku Andújara dostal El Shaarawy, ale sám před domácím brankářem trestuhodně nedal!
     
    66
    Zajímavé střídání. Ze hřiště odchází Montolivo, kterého nahrazuje Nizozemec Emanuelson.
     
    56
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Rossoneri vedou 2:1! Tři minuty stačily Milánu, aby v početní výhodě vstřelili dvě branky a tahle patřila do kategorie TOP! Před pokutovým územím se dostal ke střele KEVIN PRINCE BOATENG, který točenou ranou od brankáře, se trefil přesně k tyči domácí brány. Andújar jen sledoval, jak míč zapadl k jeho tyči – 1:2.
     
    54
    Po vstřelené brance se El Shaarawy ukázal i v trochu méně sportvní pozici, když nafilmoval pád v pokutovém území, sudí Orsato mu ukazuje žlutý kartónek.
     
    53
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po centru Robinha z pravé strany se za obranu domácích dostal nejlepší střelec ligy STEPHAN EL SHAARAWY a jen lehkým dotykem poslal míč do sítě domácích.
     
    49
    Nepříjemnost pro domácí tým! Zbytečný faul Barrientose na Nocerina, který vidí druhou žlutou kartu a následně červenou. Bohužel pro domácí zaslouženou.
     
    41
    Ve středu hřiště předvedl něco ze svého hereckého umění Barrientos, který ihned dostává žlutou kartu.
     
    11
    Catania právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu se domácí ujímají vedení! Standardní situaci zahrál perfektně Francesco Lodi, který přesným centrem našel nepokrytého NICOLU LEGROTTAGLIEHO, po jehož hlavičce Amelia neměl šanci – 1:0.

    Filip Bazala

    Branky: 11. Legrottaglie - 53. El Shaarawy, 56. Boateng, 90+2. El Shaarawy

    Karty:   41. Barrientos (CTN), 86. Bellusci (CTN), 90+5. Rolín (CTN) - 54. El Shaarawy (ACM), 60. Amelia (ACM)   49. Barrientos (CTN) - 90. Boateng (ACM)


    Calcio Catania: Andújar – P.Álvarez, Legrottaglie, Rolín, Marchese – Salifu (72. Paglialunga), Lodi, Almirón (72. Bellusci) – Castro, Barrientos (77. Doukara), Bergessio.
    AC Milán: Amelia – De Sciglio, Mexés, Acerbi, Constant – Montolivo (66. Emanuelson), De Jong, Nocerino – Robinho (90+3 Ambrosini), Boateng, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Orsato – Passeri, Rosi – Barbirati (brankoví: Velotto, Damato)
    bahis siteleri