Getafe – Malaga 1:0 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 2:5 (kon.) | Barcelona – Ath. Bilbao 5:1 (kon.)
Real Madrid – Atlético 2:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (3:0)
Athletic Bilbao
Sobota 01.12.2012, 20:00 • Camp Nou, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    70
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Po těžkém závaru v pokutovém území Bilbaa, který zařídil zejména Pedro, se po jeho kličkované dostal k míči LIONEL MESSI a křížnou ranou do horního růžku navýšil na 5:1.
     
    65
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Gólu se dočkali i hosté, to když Amorebieta krásným pasem vysunul IBAIE GÓMEZE a ten svoje sólo zakončil střelou pod padajícím Valdésem.
     
    57
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Busquets skluzem vyhrál míč, který se dostal k Iniestovi, ten geniálně posunul na CESCA FÁBREGASE a ten v souboji proti Iraizozovi jasně vyhrál - 4:0.
     
    45+1
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól na cestu do šaten. Messi pronikl do vápna, posunul na Fábregase, který se rozhlédl a do uličky přihrál na ADRIANA a ten střelou pod břevno zvýšil na 3:0.
     
    24
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lionel Messi byl chvíli nebráněný a okamžitě na něho šla přihrávka. Postupoval na branku, udělal gólmanovi kličku a střelu, která by pravděpodobně šla vedle, si FERNANDO AMORABIETA srazil do vlastní branky.
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu pálil Fábregas, Iraizor vyrazil, ale pouze na nohu GERARDA PIQUÉHO, před kterým tak zívala poloodkrytá brána. Trefit ji z pěti metrů nebyl pro hráče jeho kvalit žádný problém.

    Aleš Pur

    Branky: 22. Piqué, 24. Amorabieta (vla.), 45+1. Adriano, 57. Fábregas, 70. Messi - 65. Ibai

    Karty:   26. Busquets (BAR) - 34. De Marcos (ATB), 56. Iturraspe (ATB), 90+1. Ander (ATB)


    FC Barcelona: Valdés - Adriano (73. Montoya), Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets (75. Song), Iniesta (73. Thiago) - Pedro, Messi, Fábregas. Trenér: Tito Vilanova.
    Athletic Bilbao: Iraizoz - Ramalho (73. San José), Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta (64. Toquero), Adúriz (46. Llorente), Ibai. Trenér: Marcelo Bielsa.

    Rozhodčí: Antonio Mateu Lahoz
    bahis siteleri