Juventus – Turín 3:0 (kon.)
konec
Juventus FC
3:0 (0:0)
Turín FC
Sobota 01.12.2012, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    84
    Juventus právě vstřelil branku!
    Nádherná fotbalová akce znamená třetí gól domácích. Centr z pravé strany nahrál Vučinič prsy na střelu CLAUDIOVI MARCHISIOVI, který se do míče opřel levačkou a umístěnou křižnou střelou propálil Gilleta dnes již podruhé - 3:0!
     
    67
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pěkná přímočará akce Staré dámy končí druhým gólem v hostující síti! Domácí přenesli hru na pravou stranu, kde si s míčem pohrál SEBASTIAN GIOVINCO a přesnou ranou po zemi ke vzdálenější tyči nedal Gilletovi sebemenší šanci - 2:0!
     
    57
    Juventus právě vstřelil branku!
    A už to neplatí, Gillet konečně překonán. Na Giovincův centr z pravé strany si nasprintoval CLAUDIO MARCHISIO a zblízka uklidil míč hlavou do sítě - 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 57. Marchisio, 67. Giovinco, 84. Marchisio

    Karty:   19. De Ceglie (JUV), 59. Barzagli (JUV), 63. Giovinco (JUV), 80. Vučinič (JUV) - 21. Basha (TUI)   36. Glik (TUI)


    Juventus FC: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie (61. Asamoah) - Pogba, Pirlo, Marchisio - Giaccherini (46. Bendtner), Vučinič, Giovinco (79. Matri)
    Turín FC: Gillet - Darmian, Glik, Ogbonna, D'Ambrosio - Basha, Gazzi - Cerci (78. Sansone), Bianchi (63. Stevanovič), Meggiorini (40. Di Cesare), Santana

    Rozhodčí: G. Rocchi - L. Manganelli, M. Tonolini
    bahis siteleri