Warriors Brno – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Písek 15:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Třinec – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Tábor
Neděle 02.12.2012, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Máme tu konec zápasu, který rozhodla hlavně třetí třetina, kdy dala Dukla tři branky, zatímco hosté ani jednu. V závěru se hra zbytečně přiostřila a byly k vidění i tvrdé zákroky. Z celkového pohledu Jihlava vítězí zaslouženě, takže ukončuje sérii sedmi porážek za sebou. Hosté si naopak na první body v této sezoně budou muset ještě počkat. Přejeme jim tedy příjemnou cestu domů. Z Horáckého zimního stadionu se s přáním hezkého zbytku víkendu loučí Tomáš Lysá a Vlasta Hledíková. (13:28:36)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:08
    A je po přesilové hře domácích. Vladimír Oščádal (JIH) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    58:44
    Dukla si hlídá čtyřbrankové vedení a ani v přesilovce se nikam nežene.
     
    58:25
    A je tady to, k čemu se také poslední minuty schyluje. Další menší šarvátka mezi hráči obou týmů vyvrcholila pěstním soubojem mezi jihlavským Huňáčkem a táborským Václavem Prchalem. Oba jsou vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Nicméně výhodu přesilové hry bude mít jihlavská Dukla, protože rozhodčí vylučuje i Marek Duben (TAB) za krosček.
     
    58:03
    Hosté v plném počtu.
     
    02:03
    Už jsem si myslel, že tato přesilovka Dukly zůstane bez šancí, když Havelka pálil od modré a Novák na poslední chvili puk levým betonem vyráží.
     
    03:14
    Na ledě se přiostřuje. Jihlavský Kořenář teď dorážel střelu jednoho ze svých spoluhráčů, jenže to se nelíbilo táborským obráncům a ti ho dost důrazně odstrčili z prostoru brankoviště. Následně si hráči něco velmi hlasitě vyříkávali, ale vylučovat se nebude. Hlavní rozhodčí jede pouze na střídačku hostů a konzultuje poslední momenty utkání s trenérem Tábora.
     
    56:03
    Dukla si zahraje přesilovku. Tomáš Hubáček (TAB) byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    55:49
    Gabriel Havelka chtěl střílet od modré a Tomáš Havránek se pokusil jeho střelu tečovat, jenže tečoval ji hodně mimo branku. Po právu se teď na sebe zlobí, protože pravá část hostující klece byla úplně odkrytá.
     
    54:59
    Tvrdá střela Kořenáře z pravého kruhu prolétla těsně vedle levého horního rohu Novákovy branky.
     
    53:33
    Vladimír Oščádal je stále v péči zdravotníka domácích. Po chvíli to však už vypadá, že bude v pořádku a bude připraven do hry.
     
    53:10
    Přesilová hra domácích končí bez využití. Domácí si vypracovali pouze jednu vážnější situaci.
     
    52:33
    Tomáš Havránek měl před sebou pouze gólmana Nováka poté, co se k němu dostal odražený puk, ale jeho slabá střela končí v lapačce táborského gólmana.
     
    51:10
    Tak to mi promiňte, vážení, ale tohle by se v mládežnickém hokeji opravdu stávat nemělo. Vladimír Oščádal zůstal teď pěkných pár desítek vteřin ležet ne ledové po nepěkném zákroku Petra Hoška (TAB). Ten také po zásluze odchází na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za faul kolenem.
     
    49:55
    Po inasovaném gólu si ještě Havránek cosi důrazně vysvětluje s hostujícím Vojtěchem Prchalem.
     
    49:55
    Dukla právě vstřelila branku!

    Přiznám se, že teď jsem dlouho nevěděl, jestli padla branka nebo ne. Ladislav Pospíchal vypálil od modré tvrdou střelu, která nadělala Novákovi velké problémy. Už to vypadalo, že kotouč odpálí jeden z obránců hostů, který ho také měl na holi. Jenže kde se vzal, tu se vzal, zjevil se TOMÁŠ HAVRÁNEK a svým důrazem protlačil puk za záda Nováka. Bez asistence.
     
    49:36
    A stejný prohřešek - postavení mimo hru - i na straně Dukly.
     
    49:15
    Kořenář si teď koledoval, když na modré čáře podcenil rozehrávku a Václav Prchal mu sebral puk, jenže sám sebe postavil do ofsajdu.

    Tomáš Lysý

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 11. Havránek (Pospíchal), 26. Havránek (Pospíchal), 33. Najman (Čermák ), 39. Čermák (Najman), 50. Havránek - 12. Hubáček (Prchal Václav)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) - Havelka, Pospíchal, Dörrer, Pražák, Hunáček - Čermák, Najman, Havránek - Oščádal, Mejzlík, Kousal - Křížek, Peschout, Bína - Kořenář, Chylík
    HC Tábor: Novák M. (Novák R.) - Vápeník, Dvořák, Růžek, Hošek, Duben, Hubáček, Brabec, Štěpán - Hajič, Pastyřík, Kalaš - Prchal Vojtěch, Jelínek, Prchal Václav - Novák, Kadilak, Jansa - Trepka, Skalický, Raiterman

    Rozhodčí: Dostál - Horký, Rampír
    bahis siteleri