Vsetín – Poruba 2011 6:4 (kon.) | Hr. Králové – V.Popovice 5:4 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 6:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 02.12.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    Až třetí třetina, a konkrétně 56. minuta, rozhodly o tom, že tři body dnes zůstanou na východě Čech! Viděli jsme skutečně napínavý a dramatický duel dvou nejsilnějších týmů skupiny Střed. Díky vítězství se Hradečtí dostávají už do desetibodového náskoku před svým dnešním soupeřem a teď si užívají děkovačku se svými příznivci. V hradecké malé hale se během zápasu oteplilo na pět stupňů, a to je ode mě už úplně poslední informace. Užijte si zbytek neděle! (17:34:18)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Stále se hraje blíže Uhlíkovi.
     
    59:33
    Hosté se nemohou dostat za červenou čáru.
     
    59:14
    Nakonec vybojoval dokonce útočné buly.
     
    59:02
    Zdeněk Čáp zavezl kotouč do popovického pásma a ještě šetří cenné vteřinky.
     
    58:44
    Užuž to vypadalo, že se hosté usadí v pásmu a budou moci zkusit hru bez brankáře, jenže jejich kapitána Hynka zastavil ofsajd.
     
    57:59
    Oddechový čas pro Velké Popovice.
     
    57:59
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    No a hosté se skutečně vracejí do hry o body! MIKULÁŠ BÍCHA působil v přesilovce nebezpečně už od začátku a když pak dostal přihrávku od Tomáše Hynka a zůstal sám mezi kruhy, zakončil přesně k tyčce - 5:4! Asistence: Tomáš Hynek.
     
    57:08
    Popovice ale rozhodně nepotřebují pomoc od sudích. Daniel Voženílek odstavil Lukáše Buriana a vyslechl si od sudího menší trest za krosček. To budou ještě pěkně horké chvilky pro Hradec!
     
    56:58
    Hosté to ještě nezabalili, ale zbývá jim už dost málo času.
     
    56:36
    Michal Brida mohl celý zápas už definitivně rozhodnout, ale chvíli čekal a pak už před ním zase bylo brankářovo tělo.
     
    55:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Výborná minuta pro Hradec, příšerná pro Popovice. V obraně hostů se otevřelo velké okno a Zdeněk Čáp mohl napříč pásmem parádně najít ALEŠE PŮLPÁNA, jenž se z první nemýlil a nekompromisně napálil puk za záda přesouvajícího se Uhlíka - 5:3! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    55:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka posílá Hradečáky do vedení v tom nejlepším možném okamžiku! Lukáš Kastner ještě Uhlíka nepropálil, ale kotouč se brankáři vykutálel z výstroje. Tam byl z dobré pětice hokejistů nejpohotovější TOMÁŠ PŮLPÁN, který dokázal kotouč dorazit do branky - 4:3! Asistence: Lukáš Kastner, Dominik Rejl.
     
    54:48
    Kotouč se nebezpečně odrážel před popovickým brankovištěm, do sítě ho ale nikdo nedopravil.
     
    54:25
    Dobrá možnost pro Hradec! Martin Vacek se krátce po své šanci ohnal po protihráči a vysloužil si menší trest za hrubost.
     
    54:06
    A teď dokonce zakázané uvolnění. Hradečtí se sami dostávají z tempa.
     
    53:46
    Královské lvy zastavuje ofsajd.
     
    53:24
    Na druhé straně zacinkala skrytá rána Mikuláše Bíchy na tyčku!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. A. Půlpán (Kováč, Pravda), 28. Voženílek (Ouzký), 33. Pravda (Voženílek, Čáp), 56. T. Půlpán (Kastner, Rejl), 56. A. Půlpán (Čáp) - 16. Farbula (Freisler), 17. Hynek (Burian), 24. Hynek (Šmicr), 58. Bícha (Hynek)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Červený "C", Rejl, Štědrý, Čáp, Konečný, Kováč, Souček – Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, A. Půlpán, Šťastný, Brida, Procházka, Pravda, Ropický, Suk, Voženílek, Ouzký. Trenér: Miloš Říha.
    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík – Janač, Bursík, Farbula, Mrva, Rejna, Hynek "C", Vilímek, Vacek, Jeništa, Bícha, Šmicr, Zach, Rod, Babický, Šobíšek, Burian, Freisler. Trenér: Petr Kotraš.
    bahis siteleri