Jihlava – Polsko 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Polsko
Pondělí 03.12.2012, 13:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    55:37
    Polská reperezence dostala příležitost ke změně stavu. Filip Dundáček odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    53:06
    Domácí tlak byl nedovoleně přerušen Gaczolem, který si jde odsedět dvě minuty za držení protiháče.
     
    44:01
    Marek Vantuch vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    40:18
    To však netrvalo dlouho. Na trestnou lavici odešel jeden z hráčů Polska na dvě minuty za podražení. Dukla má tedy další příležitost k k ataku Zabolotneho branky.
     
    38:05
    Polští hráči hráči se nedovolenými způsobem snažili o udžení útočného pásma a tak Piotr Huzarski odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    35:05
    Na trestnou lavici odchází další hráč Dukly. Erik Polívka si nedovoleným bráněním vysloužil dvě munity na tretsné lavici.
     
    34:44
    Marek Lupač se opět dostal až před hostujícího brankáře, který střelu chytil. Následně se před brankou strhla potyčka, kterou museli ukončit rozhodčí. Na straně Dukly Marek Lupač (2 + 2 min) za hrubost a na druhé straně Dawid Majoch se stejným trestem.
     
    20:17
    Po faulu hostů si Dukla zahraje dnešní druhou peřisilovou hru. Filip Starzyński odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    14:18
    I domácí si zahrají přesilovou hru. Radoslaw Nalenajka si odchází odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici za sekání.
     
    06:55
    Hosté mají další výhodu jednoho hráče na ledě. Dundáček odchází na trestnou lavici na dvě minuty za krosček.
     
    04:21
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází Miroslav Žáček na dvě minuty za sekání.

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 45. Mikeš (Dundáček ), 54. Mandát (Dundáček, Košař), 54. Vantuch (Horký) - 45. Guzik (Starzyńsky)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Svoboda) - Tobola, Čermák, Polívka, Březka, Žáček, Dundáček, Košař, Port - Gregar, Mikeš, Mandát - Horký, Zídek, Jícha - Vlček, Vantuch, Beran - Lupač, Přidal, Kuchta
    Polsko: Zabolotny (Kowalówka) - Szaniawski, Bukanowski, Sznotala, Kostek, Huzarski, Giniński, Malicki, Gaczol - Kapka, Starzyński, Guzik - Nalenajka R., Stopiński, Nalenajka L.- Zarotyński, Demkonicz, Kalinonski - Majoch, Pawelski, Domogana

    Rozhodčí: Vokurka - Kotlík, Polák
    bahis siteleri