Omsk – Minsk 5:3 (kon.) | Barys – Čerepovec 3:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 4:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Spartak Moskva 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Doněck 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 7:2 (kon.)
Ufa – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:4 (po s.n.)
Petrohrad – Mytišči 4:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Lev – N.Novgorod 4:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:0 (0:0,0:0,1:0)
Spartak Moskva
Středa 05.12.2012, 14:00 • Jekatěrinburg stadion, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácí hokejisté tak nakonec dokázali udržet jednobrankový náskok a trochu překvapivě se připisují plný počet bodů. Spartak svého soupeře jasně přestřílel, ale bylo mu to na nic. Domácí gólman Lobanov předvedl parádní výkon a byl největším strůjcem dnešního domácího úspěchu. (16:06:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 3000 diváků.
     
    59:15
    Domácí se brání zuby nehty. Ještě poslední sekundy je dělí od tříbodového zisku, který by byl jistě pro domácí hezkou mikulášskou nadílkou.
     
    58:01
    Rozběhli se nám poslední dvě minuty poslední dvacetiminutovky. Spartak dostává domácí bruslaře do tlaku. Ti se ubránili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    56:55
    Utkání se blíží do samotné závěru. Domácí hokejisté Avtomobilistu vedou o jedinou branku. Možná se dočkáme i hry bez brankáře.
     
    54:03
    Moskevští jsou aktivnější a pokoušejí se přesně zacílit. Jenže proti byl však znovu domácí brankář, který dnes chytá fantasticky.
     
    52:44
    Domácí se snaží dohrát utkání v poklidu a hlavně daleko od své branky. Mezei neměl komu přihrát a tak raději vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    50:35
    Hosté se snaží o rychlou odpověď. Ta zatím ale nepřichází. Proti byl tentokrát pravý beton domácí brankáře Lobanova, který poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    48:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Domácí se nakonec ujímají vedení. Po přihrávce Guseva a Simakova se před brankou ocitl úplně osamocený Rostislav Špirko a posílá Jekatěrinburg do vedení - 1:0.

    Asistence: Sergei Gusev, Alexei Simakov.
     
    48:10
    Dění posledních minut se znovu odehrává převážně ve středním pásmu. Oba celky se několikrát dopustily nepřesné rozehrávky. Aktuálně drží puk moskevský Spartak.
     
    47:01
    Domácí brankář Lobanov si připsal již šestadvacátý úspěšný zásah. Naposledy vychytal hostující Bušujeva, který se snažil o blafak.
     
    45:21
    Kvalita hry se nijak nezměnila a hodně připomíná první dvě třetiny. Dál tak v Jekatěrinburgu sledujeme hodně nudné a neatraktivní utkání.
     
    44:14
    Tentokrát předvedli oba celky nepřesnou rozehrávku a dvakrát to skončilo zakázaným uvolněním. Poslední, kdo vyhodil přes všechny čáry byli domácí hokejisté. Vhazování před Lobanovem.
     
    42:49
    Poprvé ve třetí třetině si na kotouč sáhl také hostující gólman Borisov. Ten musel zasahovat po střele z pravé kruhy, kterou vyslal Kryukov.
     
    41:31
    Spartak si zahrál další přesilovou hru. Ani tu ale nedokázal pořádně využít. Lobanov sice musel dvakrát zasahovat, ale jinak se nic zajímavého na ledě neudálo.
     
    40:45
    Úvodní vhazování vyhráli hostující hráči a hned se vrhli do útoku. Avšak do palebné pozice se nedostali. Dobře zakročil obránce Nikita.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:33.

    Jakub Martínek

    Branky a nahrávky: 49. Špirko (Gusev, Simakov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov ( Borodin) - Mezei, Sokolov, Gusev, Nikita, Eugene K., Stupin, Sazonov - Kryukov, Eugene L., Lupul - Rastislav, Simakov, Gimatov - Igor, Nemolodyšev, Fedor - Pronin, Strelcov A., Strelcov V.
    Spartak Moskva: Borisov (Yakhin) - Nakládal, Shefer, Budkin, Sčitov, Morrisonn, Mamkin, Pokrovskij, Želdakov - Gubin, Petrov, Suglobov - Lewandowski, Radivojevič, Junkov, Khokhlačev, Nikoncev, Bušujev - Medvěděv, Voronin, Romanovskij.

    Rozhodčí: Denis, Shčenev - Korshak, Chernyšev

    Diváci: 3000
    bahis siteleri