Cagliari – Chievo 0:2 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Pescara – Janov 2:0 (kon.)
Siena – Catania 1:3 (kon.) | Turín – AC Milán 2:4 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
konec
Turín FC
2:4 (1:1)
AC Milán
Neděle 09.12.2012, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín (27 128 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    80
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesávají naději na zvrat. Po centru před Ameliu, si na míč nejvýše vyskočil ROLANDO BIANCHI a poslal hlavou míč za záda bezmocného Amelii.
     
    76
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Velká chyba domácí obrany v čele s Gilletem a AC vede o tři branky! Nocerinův centr do pokutového území nechali domácí projít až na Gilleta, který si pro něj na zem vyběhl, ale neudržel jej v náruči a tak jej sebral napadající STEPHAN EL SHAARAWY, jenž míč poslal do prázdné branky.
     
    61
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Rossoneri vedou o dvě branky! GIAMPAOLO PAZZINI na hranici pokutového území obral o míč Masiella, ale vypadalo to jako faul, který však sudí nepískl a tak milánský útočník pokračoval k brance a z obtížného úhlu tvrdou střelou překonal potřetí Gilleta.
     
    53
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! El Shaarawy dostal dobrý pas na stranu, kde si poradil s bránícím hráčem a v pokutovém území ze strany vypálil na Gilleta, který vyrazil míč, ale jen na hlavu ANTONIA NOCERINA, který pohotově uklidil míč do brány.
     
    40
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Překrásná branka a máme vyrovnáno! Perfektní přihrávku z levé strany poslal do pokutového území De Sciglio, kde se míče ujal ROBINHO, jenž obehrál před sebou bránícího Di Cesareho efektní kličkou a sám před Gilletem nedal domácímu brankáři šanci.
     
    28
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po obrovské chybě Nocerina! Milánský záložník chtěl na středu hřiště přihrát dozadu Ameliovi, ale ukopl se a místo toho poslal domácího MARIA SANTANU do samostatného úniku a ten po obehrání Amelii zakončil do prázdné brány.

    Filip Bazala

    Branky: 28. Santana, 80. Bianchi - 40. Robinho, 53. Nocerino, 61. Pazzini, 76. El Shaarawy

    Karty:   33. Darmian (TUI), 62. Gazzi (TUI), 62. Masiello (TUI), 86. Cesare (TUI) - 55. Abate (ACM), 86. Emanuelson (ACM)


    Turín FC: Gillet – Darmian, Di Cesare, Ogbonna, Masiello – Basha, Gazzi – Cerci (46. Birsa), Bianchi, Meggiorini (65. Sansone), Santana (73. Verdi).
    AC Milán: Amelia – Abate, Mexés, Yepes, De Sciglio – Nocerino, De Jong (21. Ambrosini), Emanuelson – Robinho, Pazzini (81. Bojan), El Shaarawy (79. Flamini).

    Rozhodčí: Romeo – Bianchi, Giallattini – De Luca (brankoví: Bergonzi, Baracani)