Lipt. Mikuláš – Prievidza 5:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 7:0 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 3:0 (kon.)
Bardejov – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 1:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trebišov 3:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
MšHK Prievidza
sk Pátek 14.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V oslabení, resp. odvolanie brankára využil po buly vo vlastnom obrannom pásme JAKUB BAČA, ktorý vyhodil puk cez všetky čiary a trafil sa naozaj presne, presnou strelou medzi tyče zrejme uzavrel na konečných 5:2. Asistenciu si pripísal Michal Mravec, do pozornosti dám, že to je jeho štvrtá asistencia.
     
    42:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali do vedenia o dva góly, všetko zariadil PATRIK KUBÁŇ, ktorý prekonal brankár hostí. Asistenciu si pripisujú: Michal Mravec, Lukáš Paukovček.
     
    39:59
    Prievidza dala gól! Tak toto je gól do šatne ako sa patrí, do konca druhej tretiny ostávalo možno niečo menej ako jedna sekunda, keď strela spomedzi kruhov z hokejky IGORA BÁTORA prekonala brankára domácich. Asistencia: Radoslav Slávik, Roman Hús.
     
    30:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľká radosť na domácej tribúne, Liptovský Mikuláš sa dostáva do vedenia o dva góly, keď najskôr zaváhal Kubáň, keď neskóroval ani na dva krát, po chvíli sa puk odrazil na modrú odkiaľ sa tvrdou strelou do dolného rohu nemýlil JURAJ KLEDROWETZ. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.
     
    25:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa pár minút po začatí druhej tretiny dostávajú opäť do vedenia rozdielom jednéhogólu. Liptovskému Mikulášu pri druhom góle pomohla aj presilovka, strela od modrej sa odrazila medzi kruhy, následne z otočky prekonal brankára Volentiera MICHAL MRAVEC. Juraj Kuric.
     
    11:14
    Prievidza dala gól! Domáci sa z jednogólového vedenia dlho netešili, ich radosť studenou sprchou schladil MATEJ DÍRER, ktorý môže ďakovať aj domácej obrane, ktorá ho trestuhodne pustila pred bránu, následne tento hráč nedal šancu domácemu brankárovi. Bez asistencie.
     
    09:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia už v prvej tretine. Za vlastnou bránou sa tvrdo bojovalo o puk, Michal Mravec si obhodil obrancu, prihrávkou našiel PETRA BARTIKA, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Bartik (Mravec), 26. Mravec (Kuric), 31. Kledrowetz (Mravec), 60. Bača (Mravec) - 12. Dírer , 40. Bátora (Slávik, Hús)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    MšHK Prievidza: Volentier (Belák) - Chromý, Bátora, Liška, Adamec, Šimo, Jonák, Jasinský, Hús, Buraľ, Holúbek, Raček, Slávik, Herda, Paulik, Dírer, Tonhauser, Beláň, Kováč, Mach, Mendel.
    bahis siteleri