Olomouc – Přerov 7:2 (kon.) | HC Kladno – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:0 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 5:3 (kon.) | Slavia – Sparta 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 4:6 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 1:9 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 14.12.2012, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:42
    Dukla právě vstřelila branku!

    No tak tohle byla panečku kombinace, minimálně na zlatou helmu. Čermák se na modré čáře dostal k puku, ale se střelbou se neukvapil. Mezi kruhy viděl najíždějícího Jana Mandáta, který také "nechrtil" a přihrál ještě lépe postavenému LUKÁŠI ANDĚLOVI. Pro útočníka je skoro povinnosti trefit prázdnou klec a to se hráči Dukly také podařilo. Asistence: Jan Mandát, Roman Čermák.
     
    54:43
    Že by poslední možnost Dukly? Na trestnou lavici totiž usedá Dominik Hrníčko (LIB) za sekání.
     
    49:46
    Aktivita Dukly ji přináší ovoce v podobě přesilové hry. Martin Šír (LIB) dostává dvě minuty za sekání.
     
    49:27
    Šance Dukly ve zkrácené přesilovce. Jan Mandát vystřelil od modré a Skřebský měl co dělat, aby jeho ránu vyrazil mimo.
     
    46:46
    Početní převaha pro Liberec. Michal Mandát (JIH) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    45:45
    Liberec byl v další šanci. V situaci dva na jednoho najížděli na Vacka hostující Gecko s Lakatošem. Druhý jmenovaný vzal situaci na sebe a snažil se najít skulinku mezi betony domácího gólmana, ten však byl pozorný.
     
    42:31
    Liberec právě vstřelil branku!

    No a to se také hostům vyplácí. Jeden z nejlepších libereckých hráčů dnešního zápasu Zdeněk Král ve spolupráci s Dominikem Lakatošem získali ve středním pásmu puk a zavezli jej před Vacka. Lakatoš poté rychle přihrál na JIŘÍHO BABCE, který mířil naprosto přesně k pravé tyči domácí branky. Asistence: Dominik Lakatoš, Zdeněk Král.
     
    38:23
    Dukla bude hrát oslabení. Zbyněk Král se dostal za modrou čáru a šikovně si obhodil Kochánka (JIH), který jej po obehrání zahákoval a dostává za to dvě minuty. Pokud hosté přesilovku nevyužijí, rozdělí ji druhá a třetí třetina
     
    37:27
    Brabec se dostal až před Vacka, jenže ještě krásně viděl lépe najíždějícího spoluhráče Beloviče. Přihrávka se k němu však nedostala, protože Vacek byl pozorný a stačil do ní vložit hůl.
     
    29:09
    Následná "normální" přesilovka Dukly pět na čtyři neměla dlouhého trvání. Jan Mandát (JIH) totiž dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    28:26
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel. Dukla bude mít opět výhodu přesilovky pět na tři, i když jen na patnáct vteřin. Jan Heřmánek (LIB) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:05
    Za menší potyčku před gólmanem Skřebským jsou vyloučeni Jaroslav Hotař (JIH) a Tomáš Havlín (LIB) - oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    26:41
    Další přesilová hra pro Duklu. Robin Škoda (LIB) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    26:31
    Hned po buly to tentokrát zkusil Žuček a jeho pokus byl velmi podařený. Neméně dobrý byl ale i zákrok Skřebského, který vyráží levým betonem.
     
    25:10
    Liberec právě vstřelil branku!

    Dukla ale oslabení hrát nebude, protože Liberec vstřelil branku a signalizovaný trest se ruší. Gecko s Chlapíkem si mezi kruhy přihráli a druhý jmenovaný prověřil pozornost Vacka. Ten jeho rychlou střelu vyrazil před sebe, kde stál DOMINIK LAKATOŠ. Proti jeho dorážce již neměl Vacek nárok. Asistence: Filip Chlapík, Michal Gecko.
     
    23:06
    Dukla právě vstřelila branku!

    Čermák po zachycení puku vystřelil. Na jeho střelu Skřebský možná dostatečně neviděl, tak ji pouze vyrazil. Puk se dostal k LUKÁŠI JÍCHOVI, který srovnává stav zápasu a Dukla tak využívá přesilovku pět na tři. Asistence: Roman Čermák.
     
    22:14
    Domácí budou hrát přesilovku čtyři na tři. Jan Heřmánek (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    21:50
    Síly na ledě se vyrovnají. Dominik Lakatoš (LIB) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    20:30
    Hned na začátku druhé třetiny bude mít Liberec výhodu přesilové hry. Lukáš Jícha (JIH) je potrestán dvouminutovým trestem za sekání.
     
    18:22
    Čermák vystřelil od modré a Skřebský se měl co ohánět, aby zachytil jeho pokus. Lukáš Jícha se ještě pokoušel o dorážku či vyšťourání puku zpod gólmana, ale nebylo to nic platné.
     
    17:25
    Domácí budou mít příležitost k vyrovnání. První formace Dukly zatopila pod kotlem u Skřebského branky a výsledkem je vyloučení Tomáše Havlína (LIB) na dvě minuty za krosček.
     
    16:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté otáčejí stav zápasu. JIŘÍ BABEC vystřelil a jeho střela byla rychlejší než Vackova lapačka. Asistence: Zdeněk Král.
     
    13:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Liberečtí hráči dostali ve středním pásmu k puku, kde se před nimi otevřela dálnice prostoru. Michal Kupčík toho využil a rychle přihrál ZDĚNKU KRÁLOVI, který šťastně překonal Vacka, když se jeho střela odrazila od tyčky a doklouzala za brankovou čáru. Asistence: Michal Kupčík
     
    08:32
    Liberec se opět bude muset bránit. Vyloučen je Ondřej Šťáva (LIB) za vysokou hůl, k dvouminutové stopce navíc dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    07:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Navrátilec z trestné lavice JAN MANDÁT si počkal na přihrávku zpoza branky od Jána Mahúta a doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Lukáš Jícha, Ján Mahút
     
    05:31
    Teď budou pro změnu hrát přesilovku hosté - Jan Mandát (JIH) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    03:25
    Máme tu první vyloučení zápasu. Ondřej Šťáva (LIB) bude dvě minuty mimo za vražení na hrazení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Mandát J. (Jícha, Mahút), 24. Jícha (Čermák), 56. Anděl (Mandát J., Čermák) - 14. Král (Kupčík), 17. Babec (Král, Lakatoš), 26. Lakatoš (Chlapík, Gecko), 43. Babec (Lakatoš, Král)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Půža, Čermák, Brussmann, Port, Žuček, Mandát M., Kochánek - Anděl, Jícha, Severa - Mahút, Dvořák, Mandát J. - Hotař, Bambula, Balaštík - Hubert, Vykouk.
    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Hosnedl) - Havlín, Šťáva, Arlt, Šír, Kupčík, Zedek, Divila - Škoda, Hrníčko, Kalfiřt - Belovič, Chlapík, Ordoš - Gecko, Lakatoš, Král - Babec, Heřmánek, Kratochvíl.

    Rozhodčí: Coufal - Klouda, Šťastná
    bahis siteleri