Francie – Rakousko 1:3 (kon.) | Slovensko – Česko 5:1 (kon.)
konec
Francie
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Rakousko
sk Pátek 14.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine boli oba tímy približne rovnako aktívne, no napokon sa podarilo skórovať len Francúzkam, ktoré si na svoje konto pripísali jediný gól, ktorý vsietila Gicquelová, ktorá získala puk po skvelej prihrávke od Bouchéovej. Rakúšanky sa dostali do niekoľkých gólových šancí, no gólmanka Baldinová si zachovala v tomto zápase čísté konto.

    Najlepšími hráčkami zápasu sú - za Francúzsko Anouck Bouchéová a za Rakúsko gólmanka Nicole Arnbergerová.

    Dovidenia o 17:00 pri večernom online prenose zo zápasu Slovensko vs. Česko!
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:34:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Po peknej strele od Gicquelovej sa k puku dostala gólmanka Arnbergerová. Tá nám predviedla dobrý zákrok lapačkou a už je asi rozhodnuté.
     
    59:51
    Do hry na posledných deväť sekúnd nastupuje šesť francúzskych hráčok a Baldinová odchádza z brány!
     
    59:51
    Francúzska trénerka si vyžiadala oddychový čas!
     
    59:51
    Pri mantileni za rakúskou bránou sme mohli vidieť tvrdú zrážku Hofbauerovej a Locatelliovej. Hra sa prerušila, no napokon sa obe hráčky vracajú na striedačku.
     
    59:11
    Francúzske hráčky to už asi vzdali. Po nepresnej prihrávke od Cuasnetovej puk nezachytil nikto, a tak končí za rakúskou bránou za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    58:34
    Zakázané uvoľnenie nám tentokrát predviedli aj Francúzky, a tak sa hra presunie napravo od francúzskej brány. Rakúšankaam to momentálne vyhovuje.
     
    58:11
    Nekompromisné zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Baudritová, no gólmanka Arnbergerová zasahovať nemusela. Puk letel len mimo jej brány.
     
    57:51
    Tentokrát nám dobrý obranný zákrok proti Locatelliovej predviedla Wittichová, ktorá s prehľadom poslala puk cez všetky čiary popri pravom mantineli.
     
    57:30
    Nepresnú prihrávku od Allemozovej tentokrát schmatla Verwornerová a puk poslala cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    56:59
    Po nepresnej strele od Goncalvesovej sa k puku dostali rakúske obrankyne, ktoré opäť upokojujú tempo hry. Uvidíme, či sa im to podarí udržať.
     
    56:17
    Hra sa nám presunula do neutrálneho stredného pásma, kde oba tímy bojujú o puk. Lepšie to zatiaľ ide Rakúšankam, ktoré poľahky získavajú puky.
     
    55:48
    Po nepresnej prihrávke od Baudritovej sa k puku dostali opäť Rakúšanky, ktoré svojími dobrými pohybmi zdržiavajú hru a získavajú cenné sekundy.
     
    55:29
    Po peknom úniku cez ľavé krídlo nám tvrdé zakončenie predviedla Hummelová! Tú však gólmanka Baldinová svojou lapačkou vychytala.
     
    54:57
    Francúzske hráčky sa snažili zaútočiť, no stredné pásmo dobre bránia Rakúšanky, ktoré inkasovať dnes už pravdepodovne nechcú.
     
    54:04
    Pri puku sú opäť hráčky Rakúska, ktoré si chcú toto vedenie podľa všetkého udržať. Uvidíme, či sa im to proti Francúzkam, ktoré by potrebovali budíček, podarí.
     
    53:41
    Baldinová nám predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát dobre zlikvidovala projektil z hokejky Hofbauerovej, ktorú odstavila betónmi.
     
    52:59
    Rakúšanky sa aj v tejto početnej nevýhode dokázali ubrániť. Nasledovať bude vhadzovanie po pravici rakúskej gólmanky, ktorá nám predviedla ďalší pekný zákrok.
     
    52:30
    Po peknej prihrávke od Passardovej sa k puku dostala Escuderová, no tá bola napokon neúspešná. Svojou strelou minula priestor rakúskej brány.
     
    51:55
    Francúzske hráčky hrajú v tejto presilovej hre opäť len veľmi nevýrazne. Po nepresnej prihrávke od Goncalvesovej sa napokon píska zakázané uvoľnenie.
     
    51:04
    V úvode oslabenia sa Rakúšanky zatiaľ bránia veľmi dobre. Po nepresných francúzskych prihrávkach nám predviedli vyhodenie puku cez všetky čiary.
     
    50:45
    Francúzky si zahrajú opäť v početnej výhode. Rakúska lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľa hráčok na ľadovej ploche.
     
    50:25
    Herné tempo zápasu sa nám opäť mierne spomalilo. Pri puku sú striedavo oba tímy, no ani jednému sa v ofenzíve momentálne nedarí.
     
    49:57
    Po tvrdom zakončení z ľavej strany v podaní Gendarmeovej nám gólmanka Arnbergerová predviedla ďalší úspešný zákrok! Tentokrát puk dobre vyrazila svojou lapačkou.
     
    49:04
    Francúzsko dalo gól!
    Napokon sa dokázali presadiť aj francúzske hráčky. V presilovej hre sa k puku po skvelej prihrávke od Bouchéovej dostala nebránená DORIANE GICQUETOVÁ, ktorá nemala žiaden problém so zasunutím puku do rakúskej siete. Asistencie si pripisujú hráčky Anouck Bouchéová a Mylene Goncalvesová.
     
    48:30
    Francúzkam sa v tejto presilovej hre zatiaľ veľmi nedarí. Rakúšanky sa dobre bránia a puk vyhadzujú do neutrálneho stredného pásma.
     
    47:55
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolený faul si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Meixnerová.
     
    47:28
    Francúzky hrajú už v plnom počte, no rakúska ofenzívna snaha pokračuje. Po pekných prihrávkach sa k puku dostala Baldinová, ktorá nám predviedla dobrý zákrok.
     
    46:57
    Po nepresnej prihrávke od Prosenzovej sa k puku dostala pozorná Riddeová, ktorá nám predviedla efektívne oslobodenie vyhodením puku.
     
    46:24
    Na francúzsku bránu sa momentálne valilo veľké množstvo striel. Strely však dobre blokujú francúzske obrankyne na čele s gólmankou Baldinovou.
     
    45:43
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Verwornerová, no gólmanka Baldinová ostala v strehu a zasiahla vyrážačkou.
     
    45:04
    Rakúšanky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru telom si odchádza sadnúť Locatelliová.
     
    44:51
    Altmannová nám predviedla ďalšiu veľmi peknú strelu, no napokon jej gólmanka Baldinová previedla dobrý zákrok svojími betónmi.
     
    44:22
    Rakúšanky sa opäť držia v útočnom pásme, kde si dobre prihrávajú. Gólmanka Baldinová nám však predvádza veľmi dobrý výkon, ktorým svoje súperky odstavuje.
     
    43:49
    Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku po prihrávke od Meixnerovej dostala Kantorová, no tá napokon nedokázala prekonať dobre chytajúcu Baldinovú.
     
    43:21
    Na druhej strane sa do zakončenia dostala Cuasnetová, no gólmanka Arnbergerová jej predviedla ďalší úspešný zákrok.
     
    42:57
    Altmannová nám predviedla ďalší skvelý samostatný prienik, po ktorom sa snažila prekonať Baldinovú z tesnej blízkosti, no nepodarilo sa jej to. Jej strela minula francúzsku bránu.
     
    42:16
    Rakúšanky hrajú už v plnom počte, no Francúzky sa stále držia v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú. Potrebné zakončenia však chýbajú.
     
    41:52
    Tvrdé zakončenie spoza ľavého kruhu nám tentokrát predviedla Gendarmeová! Následne sa snažila dorážať Passardová, no už sa jej to nepodarilo. Gólmanka Arnbergerová si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    41:30
    Francúzky si svoje ofenzívne sily opäť dobre rozložili a po peknej prihrávke od Cuasnetovej sa do zakončenia dostala Bouchéová! Rakúska gólmanka ju však s prehľadom vychytala.
     
    40:37
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám predviedla Allemozová! Gólmanka Arnbergerová však jej strelecký pokus vyrazila k Baudritovej, ktorá nám následne predviedla poriadne minutie brány!
     
    40:10
    Ihneď v úvode tretej tretiny si Francúzky zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Hofbauerová.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Na začiatku tretej treiny nastúpi do francúzskej brány gólmanka Baldinová, ktorá nahradí doposiaľ nevýraznú gólmanku Duquesneovú.
     
    Druhá tretina nám predviedla veľmi dobrý výkon na strane rakúskych hokejistiek, ktoré si dokázali vybojovať už trojgólové vedenie. Najskôr sa v 31. minúte presadila kapitánka Altmannová a následne v 32. minúte sa gólovo v presilovej hre presadila jej kolegyňa - Kantorová. Francúzske hráčky si vytvorili tiež niekoľko veľmi dobrých šancí, no cez pozornú gólmanku Arnbergerovú sa im nepodarilo skórovať.

    Podarí sa Francúzkam s týmto zápasom ešte niečo urobiť alebo to bude už jasná výhra Rakúšaniek?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:38
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Gicquelovej dostala Goncalvesová, no tá zoči-voči gólmanke Arnbergerovej neuspela! Rakúšanka jej predviedla zákrok svojím ľavým ramenom.
     
    39:09
    Od modrej čiary tentokrát zakončovala Escuderová, no jej snaha o gól bola zastavená, pretože sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    38:51
    Francúzky nám predviedli opäť niekoľko veľmi nepresných prihrávok, po ktorých sa k puku dostali rakúske hráčky. Tie čakajú na prestriedanie.
     
    38:09
    Nedôrazné zakončenie od modrej čiary nám predviedla Gendarmeová. Gólmanka Arnbergerová proti tejto strele úspešne zakročila pravým betónom.
     
    37:44
    Francúzky si vytvorili mierny ofenzívny tlak, no ten im Rakúšanky zneškodnili vyhodením puku cez všetky čiary, ktoré nám predviedla Hausbergerová.
     
    36:59
    Na druhej strane sa do útoku opäť dostali Francúzky, no tie nám dnes predvádzajú len veľmi zlý výkon. Po nepresnej prihrávke od Baudritovej sú pri puku Rakúšanky.
     
    36:28
    Po pekných prihrávkach sa k puku na pravej strane dostala Kantorová, ktorá mala na dosah štvrtý gól Rakúska! Gólmanka Duquesneová sa však dobre premiestnila a zasiahla svojou ľavou rukou!
     
    35:50
    Allemozová tentokrát veľmi dobre zaviezla puk do útočného pásma, no tesne pred jej prihrávkou sa k puku dostala Verwornerová, ktorá jej ho uchmatla.
     
    35:21
    Hra sa nám mierne vyrovnala a momentálne sa puk prelína zo strany na stranu a nedominuje ano jeden zo zúčastnených tímov.
     
    34:35
    Passardová nám predviedla pekný únik po ľavom krídle a následné nahodenie puku na rakúsku bránu. Gólmanka Arnbergerová však puk radšej ukryla vo svojej lapačke.
     
    33:57
    Ďalšie zaujímavé zakončenie z ľavej strany nám predviedla Passardová, no aj ona bola napokon veľmi nepresná. Puku sa následne zmocnili Rakúšanky.
     
    33:25
    Francúzske hráčky sa opäť odhodlali zaútočiť, no gólmanka Arnbergerová po peknej strele od Allemozovej zasahovať nemusela. Puk letel mimo jej brány.
     
    32:52
    Herné tempo zápasu sa nám mierne upokojilo. Pri puku sú rakúske hráčky, ktoré získavajú cenné sekundy prihrávkami vo vlastnom obrannom pásme.
     
    32:02
    Francúzske hráčky pravdepodobne dostali druhý dych a momentálne nám predvádzajú dobrú ofenzívnu hru, no uvidíme ako dlho im to vydrží. Rakúšanky sa zatiaľ dobre bránia.
     
    31:26
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúske hráčky pridávajú aj tretí úspešný zásah - tentokrát v presilovej hre! Po skvelej prihrávke sa k puku na pravej strane dostala ESTHER KANTOROVÁ, ktorá ho následne veľmi dobre potiahla na stred a švihom puk umiestnila k pravej žŕdke francúzskej brány. Asistencie si pripisujú hráčky Denise Altmannová a Eva Verwornerová.
     
    31:08
    Rakúšanky nám predvádzajú veľmi dobré prihrávkové kombinácie v útočnom pásme, na ktoré Francúzky zatiaľ nedokážu veľmi reagovať.
     
    30:38
    Rakúšanky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na francúzsku trestnú lavicu odchádza sadnúť Cuasnetová.
     
    30:15
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky vsieťujú ďalší gól! Po tvrdej strele od Wittichovej dokázala gólmanka Duquesneová ešte zasiahnuť, no puk vyrazila len na hokejku DENISE ALTMANNOVEJ, ktorá nezaváhala a z pravej strany prekonáva francúzsku bránu! Asistencie si pripisujú hráčky Charlotte Wittichová a Tamara Grascherová.
     
    29:58
    Rakúske hokejistky sa v tomto oslabení dokázali ubrániť a stále sa držia v útočnom pásme. Nevýrazný výkon francúzskeho tímu je momentálne prekvapujúci.
     
    29:37
    Rakúšanky dokázali vo svojom oslabení aj zaútočiť. Po ľavom krídle si tentokrát dobre korčuľovala Meixnerová, ktorá zakončila a jej strelu gólmanka Duquesneová chytila v lapačke.
     
    28:53
    Rakúšanky hrajú v tomto oslabení opäť veľmi organizovane a ich efektívny forčeking ničí akékoľvek francúzske šance na vážnejšie zakončenie.
     
    28:25
    Allemozová nám predviedla ďalšie pekné zakončenie z ľavej strany, ktoré však rakúska brankárka poľahky vyrazila svojími betónmi.
     
    28:02
    Po peknej strele z pravej strany od Locatelliovej sa snažila dorážať Allemozová, no tej napokon puk odskočil z hokejky len za rakúsku bránu.
     
    27:39
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť Rakúšanka Hyblerová.
     
    27:07
    Z pravej strany tentorkát tvrdo zakončovala Goncalvesová, no gólmanka Arnbergerová zasahovať nemusela. Puk letel len tesne mimo jej brány.
     
    26:51
    Rakúšanky opäť pritvrdili vo svojej ofenzívnej aktivite. Momentálne sú usadené v útočnom pásme, kde si puk zatiaľ veľmi sympaticky prihrávajú. Francúzky nám následne predviedli zakázané uvoľnenie.
     
    26:26
    Na druhej strane nám nebezpečné backhandové zakončenie predviedla Kantorová, no tá bola napokon neúspešná. Francúzska gólmanka Duquesneová síce s problémami, ale napokon upratala puk do bezpečia.
     
    25:59
    Arnbergerová opäť zahviezdila. Tentokrát sa po strele od Passardovej predviedol jej dobre osadený ľavý betón, ktorý poslal puk na ochrannú sieť.
     
    25:28
    Tvrdé zakončenie z medzikružia nám tentokrát predviedla Allemozová, no tá napokon ostala sklamaná, keďže jej gólmanka Arnbergerová predviedla ďalší úspešný zákrok.
     
    24:55
    Po peknej strele od modrej čiary z hokejky Leclercovej sa puk snažila tečovať Jouannyová, čo sa jej aj podarilo, no napokon ho umiestnila len mimo rakúskej brány.
     
    24:26
    Rakúšanky hrajú v tomto oslabení opäť veľmi dobre. O malú chvíľu začnä hrať v plnom počte a ich súperky hrajú opäť len veľmi nervóznym dojmom.
     
    23:45
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo vypálila Baudritová, no jej strela napokon opečiatkovala len mantinel za rakúskou bránou. Arnbergerová zasahovať nemusela.
     
    23:22
    Francúzky sa usadili v útočnom pásme, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Ich prihrávky sú síce dobré, no ich zakončeniam chýba potrebný ráz a presnosť.
     
    22:53
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Hyblerová.
     
    22:13
    Francúzske hráčky boli asi v najväčšej gólovej šanci v zápase! Po skvelej prihrávke od Cuasnetovej sa k zakončeniu na ľavej strane dostala Escuderová, no tá napokon minula odkrytú rakúsku bránu!
     
    21:51
    Do útoku sa opäť dostali aktívne Rakúšanky, no napokon sa im nepodarilo prekonať pozornú gólmanku Duquesneovú, ktorá oprášila svoje reflexy.
     
    21:20
    Do peknej palebnej pozície v medzikruží sa tentokrát dostala Passardová, no jej zakončenie letelo len presne na výstroj rakúskej gólmanky, ktorá so zákrokom nemala problém.
     
    20:48
    Do rýchleho protiútoku sa mohla dostať Hofbauerová, no francúzska obrankyňa Riddeová jej predviedla dobré vypichnutie puku, ktorým pomohla svojmu tímu.
     
    20:07
    V úvode druhej tretiny získali vhadzovanie na svoju stranu francúzske hokejistky, no už po pár sekundách puk stratili kvôli dobre postavenej rakúskej obrane.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V úvode prvej tretiny sme mohli vidieť aktívnejší výkon na hokejkách francúzskyh hráčok, no tým sa skórovať nepodarilo, pretože ich ofenzívne snahy zastavovala pozorná rakúska obrana na čele s gólmankou Arnbergerovou. Rakúšanky následne prebrali iniciatívu aj v ofenzíve, čo viedlo v 18. minúte k úvodnému gólu, ktorý nám predviedla Denise Altmannová, ktorá urobila sťahovačku na pravú stranu a následne puk umiestnila do odkrytej francúzskej brány.

    Podarí sa Francúzkam v druhej tretine zabrať a predviesť nám tak lepší výkon, aký sa od nich očakáva?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:56
    Herné tempo zápasu majú v moci rakúske hokejistky, ktoré momentálne držia puk v strednom pásme a čakajú na hvizd hlavnej rozhodkyne.
     
    19:22
    Po nepresnej prihrávke od Goncalvesovej sa k puku dostala Meixnerová, ktorá napokon v samostatnom nájazde na francúzsku bránu zvolila backhandové zakončenie, ktoré jej gólmanka Duquesneová prečítala.
     
    18:59
    Na druhej strane nám skvelú strelu predviedla Allemozová, no tá napokon z ľavého krídla neprekonala Arnbergerovú! Rakúska gólmanka jej vystavila pekný lapačkový semafór!
     
    18:17
    Rakúšanky hrajú opäť aktívnejšie a momentálne prebrali iniciatívu a herné tempo zápasu na svoju stranu. Po nepresnej prihrávke od Meixnerovej sa však k puku dostala gólmanka Duquesneová.
     
    17:34
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky sa dostávajú do jednogólového vedenia! Po peknej prihrávke od Kantorovej sa k puku dostala DENISE ALTMANNOVÁ, ktorá okabátila francúzsku obranu a následne blafákom prekonala aj gólmanku Duquesneovú! Asistenciu si pripisuje Esther Kantorová.
     
    16:49
    Francúzske hokejistky hrajú už v plnom počte, no momenálne sa im veľmi nedarí. Rakúšanky hrajú veľmi dobre a už by si zaslúžili aj nejaký ten gól.
     
    16:21
    Technické zakončenie z medzikružia nám tentokrát predviedla Altmannová, no gólmanka Duquesneová odolala a pripisuje si ďalší úspešný zákrok svojou lapačkou.
     
    15:54
    Z pravého kruhu to tentokrát skúšala Kantorová, ktorá na teč hľadala Hummelovú, no tá napokon puk netrafila, a tak letel len mimo francúzskej brány.
     
    15:22
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Meixnerová, no jej projektioil napokon len tesne minul priestor francúzskej brány.
     
    14:54
    Po nepresnej prihrávke od Verwornerovej sa k puku dostala Bouchéová, ktorá ho potiahla do stredného pásma a následne vyhodila až za rakúsku bránu.
     
    14:29
    Rakúšanky si svojou ofenzívnou aktivitou vybojovali presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Duvinová, ktorá nám predviedla hákovanie.
     
    13:55
    K zakončeniu na ľavej strane sa tentokrát dostala Hummelová, no napokon sa jej to nepodarilo! Svojím švihom len tesne minula pravý horný roh francúzskej brány.
     
    13:22
    Pri puku sú momentálne francúzske hokejistky, ktoré sa síce snažia, no proti pozornej rakúskej obrane sa im zatiaľ veľmi nedarí. Rakúšanky nám predvádzajú naozaj skvelý výkon.
     
    12:48
    Po peknej prihrávke od Hyblerovej sa k vyloženej gólovej šanci mohla dostať Altmannová, no tej puk v medzikruží odskočil a následne už nedokázala trafiť bránu súpera!
     
    12:10
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Allemozová, no jej delovka bola zblokovaná Hyblerovou len mimo rakúskej svätyne.
     
    11:40
    Za uplynulých tridsať sekúnd nám Rakúšanky predviedli až štyri vyhodenia puiku do bezpečia. Nepresné prihrávkové kombinácie Francúzska a obetavá hra Rakúšaniek.
     
    11:10
    Rakúšanky sa opäť bránia veľmi dobre a svoje defenzívne snahy vysunuli už do stredného pásma. Francúzky sú zatiaľ bezmocné a pri prechode cez stred sa im nedarí.
     
    10:24
    Francúzky si zahrajú opäť v početnej výhode. Na dve minúty za držanie hokejky si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Verwornerová.
     
    10:19
    Ďalšie tvrdé zakončenie z pravej strany nám predviedla Baudritová, no gólmanka Rakúska bola v strehu a úspešne zasiahla aj tentokrát. Puk ukryla medzi svojími betónmi.
     
    09:43
    Rakúšanky sa v početnej nevýhode dokázali ubrániť a ihneď zaútočili. Po peknej strele z medzikružia od Altmannovej sa však svojími betónmi blysla gólmanka Duquesneová.
     
    09:07
    Z pravej strany sa tentokrát snažila zakončovať Passardová, no aj ju napokon gólmanka Arnbergerová vychytala. Tentokrát sa blysla jej pozorná vyrážačka.
     
    08:41
    Od modrej čiary opäť nebezpečne zakončovala Gendarmeová, no gólmanka Arnbergerová bola v strehu a predviedla nám veľmi dobrý zákrok svojou lapačkou!
     
    08:08
    Ďalšie veľmi dobré vyhodenie puku nám predviedla Verwornerová. Rakúšanky tak presilovú hru o dve hráčky dokázali ubrániť, no nasleduje početná výhoda o jednu ženu.
     
    07:41
    Rakúšanky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Po nepresnej prihrávke od Locatelliovej sa k puku dostala Brunnerová, ktorá ho následne poslala cez všetky čiary.
     
    07:17
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode o dve hráčky, ktorá bude trvať 44 sekúnd. Na trestnú lavicu si odchádza za hákovanie sadnúť Kantorová.
     
    06:50
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Gendarmeová, no gólmanka Arnbergerová bola v strehu a predviedla nám úspešný zákrok a pokrytie puku vo svojom náručí.
     
    06:34
    Francúzky hrajú už v plnom počte a momentálne sa usadili v útočnom pásme, kde sa im zatiaľ darí veľmi dobre. Rakúšanky sa však dobre bránia a zatiaľ tlak odvracajú.
     
    06:01
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na trestnú lavicu Rakúska si na dve minúty odchádza sadnúť Hausbergerová, ktorá nám predviedla nedovolený bodyček.
     
    05:30
    Rakúšanky hrajú v tejto presilovej hre len veľmi zle a proti dobre brániacim francúzskym hokejistkám sa im vôbec nedarí. Cez útočnú modrú čiaru prešli asi dvakrát.
     
    04:56
    Francúzky sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Po nebezpečnom prieniku od Kantorovej sa k puku dostala Locatelliová, ktorá ho poslala do bezpečia až k rakúskej bráne.
     
    04:17
    Rakúšanky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Francúzka Gendarmeová.
     
    03:54
    Altmannová to opäť skúšala z ľavej strany, no jej nedôraznú strelu švihom napokon gólmanka Duquesneová vyrazila svojou vyrážačkou za vlastnú bránu.
     
    03:15
    Po ďalšom tvrdom zakončení z medzikružia v podaní Baudritovej nám gólmanka Rakúska predviedla ďalší zákrok. Tentokrát puk úspešne zblokovala betónmi.
     
    02:59
    Na druhej strane sa do útoku dostali aj Francúzky, no tvrdé zakončenie od Allemozovej tentorkát gólmanka Arnbergerová veľmi dobrým zákrokom vytlačila von z bránkoviska.
     
    02:24
    Po niekoľkých pekných prihrávkach sa k puku tentokrát dostala Altmannová, no tá z pravej strany napokon nedokázala trafiť francúzsku bránu.
     
    01:52
    Rakúšanky nám momentálne predvádzajú veľmi dobrý forčeking, ktorý poriadne ničí snahy francúzskyh hráčok, ktoré chcú zaútočiť.
     
    01:05
    Na druhej strane nám predviedla pekný prienik a následnú strelu z ľavej strany Meixnerová! Tá však napokon svojím projektilom netrafila bránu Francúzska.
     
    00:30
    Po malej chvíli sa k puku dostali Francúzky, ktoré nám predvádzajú dobrú ofenzívnu aktivitu, no zatiaľ je to bez väčšieho streleckého nasadenia. Arnbergerová nemusela zasahovať.
     
    00:05
    Úvodné vhadzovanie tohto zápasu získali na svoju stranu Rakúšanky, ktoré sa stiahli do obranného pásma, odkiaľ sa snažia presadiť rýchlymi prienikmi po stranách.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Francúzsko: Duquesneová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Gendarmeová, Riddeová - Parmentová, Sage Vallierová - Leclercová, Lacombeová - Gicquelová, Allemozová ("C"), Baudritová - Rihetová, Jouannyová, Passardová - Escuderová, Bouchéová, Cuasnetová - Obreová, Duvinová, Allemandová.

    Rakúsko: Arnbergerová (Hornichová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.

    Rozhodca: Mária Zemiaková - .
     
    Srdečne Vás vítam pri úvodnom zápase druhého hracieho dňa vrámci popradskom Turnaja štyroch krajín v hokeji žien!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na popradskom zimnom štadióne, kde si od 13:30 zmerajú sily reprezentácie Francúzska a Rakúska.

    Aktuálne poradie reprezentácií v popradskom Turnaji štyoroch krajín:
    1. Česko - 3 body (skóre +6)
    2. Slovensko - 3 body (skóre +2)
    3. Francúzsko - 0 bodov (skóre -2)
    4. Rakúsko - 0 bodov (skóre -6)

    Francúzky nám vo svojom úvodnom vystúpení proti slovenskej reprezentácii predviedli sympatický výkon, ktorý však na výhru nestačil. Už v 3. minúte im uštedrila ranu kapitánka Jana Kapustová, ktorá sa preštrikovala cez celé ihrisko a napokon z prvého zakončenia prekonala nerozchytanú gólmanku Baldinovú. Jana Kapustová napokon úradovala aj pri druhom góle Sloveniek, keď gólmanku Baldinovú prekonala nekompromisným švihom z pravej strany v presilovej hre. Brankárku Baldinovú však treba aj vyzdvihnúť, lebo keby nebolo jej, tak francúzsky tím prehráva debaklom. Francúzske útočníčky si vytvorili niekoľko skvelých šancí, no napokon sa nedokázali gólovo presadiť, keďže ich šance drvila gólmanka Tomčíková. Po nevydarenom úvodnom zápase sa Francúzky budú určite snažiť proti Rakúšankam uhrať dôležité tri body, ktoré im môžu dať nádej na výhru v turnaji.

    Rakúšanky sa vo svojom prvom zápase na popradskom turnaji stretli s reprezentantkami Českej republiky, ktoré ich napokon rozdrvili v pomere 8:2. Po prvej dvadsaťminútovke Rakúšanky prehrávali len 0:2, no po druhej tretine to už bolo priepastných - 1:5, čo rozhodlo o zápase. Keď Češky poľavili, tak sa rakúskym hokejistkám podarilo aj skórovať - najskôr sa v 36. minúte gólovo presadila Kantorová a napokon v 50. minúte pridala ďalší gól Altmannová. Celkový herný prejav rakúskeho celku bol len veľmi nevýrazný a aj keď sa im už niečo podarilo, tak ich šance dobre likvidovali české gólmanky Bečevová a Hladíková. Na druhej strane nám rakúske gólmanky - najmä Hornichová predviedli len veľmi zlý výkon. Rakúske hokejistky budú mať teda čo naprávať, ak chcú v tomto turnaji získať aspoň nejaký čestný bod.

    Ktorému z týchto dvoch tímov sa podarí získať dôležité body, ktoré získajú minimálne prívlastok "čestné"?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:30.

    Branky a nahrávky: 50. Gicquelová (Bouchéová, Goncalvesová) - 18. Altmannová (Kantorová), 31. Altmannová (Grascherová), 32. Kantorová (Altmannová, Verwornerová)


    Francie: Duquesneová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Gendarmeová, Riddeová - Parmentová, Sage Vallierová - Leclercová, Lacombeová - Gicquelová, Allemozová ("C"), Baudritová - Rihetová, Jouannyová, Passardová - Escuderová, Bouchéová, Cuasnetová - Obreová, Duvinová, Allemandová.
    Rakousko: Arnbergerová (Hornichová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.

    Rozhodčí: Mária Zemiaková - Katarína Janíková, Viera Šilhavíková

    Diváci: 93
    bahis siteleri