Vsetín – Opava 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Jindř. Hradec 7:3 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 2:5 (kon.)
Chotěboř – Mor. Budějovice 5:6 (po pr.) | Břeclav – Technika Brno 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 6:1 (kon.)
Tábor – Milevsko 10:1 (kon.) | Klatovy – Děčín 1:5 (kon.) | Sokolov – Řisuty 3:2 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 6:5 (po pr.) | Kobra – Klášterec nO 0:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Karviná (Baník) 4:5 (po pr.)
Přerov – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Havířov – Nový Jičín 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 4:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 19.12.2012, 18:05 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    O vítězi utkání je definitivně rozhodnuto. Hašek jen lehce posunul puk na MARTINA BUČKA a ten již pohodlně zavezl puk do opuštěné prostějovské klece. Asistence: Jiří Hašek.
     
    52:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zdálo se, že utkání směřuje k nerozhodnému stavu 1:1, ale v poslední desetiminutovce základní hrací doby se nám s góly roztrhl pytel. Tentokrát prostějovská obrana chybovala a LUDĚK KRAYZEL svůj samostatný nájezd na Vrbu dokázal zkušeně proměnit. RT TORAX potřetí v utkání vede. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    51:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Poruba se z vedoucí branky příliš dlouho neradovala. Její zadáci totiž za sebou nechali ROBINA ŠEVČÍKA, který využil přesné nahrávky Kolibára a zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Opět máme v Porubě srovnáno. Asistence: Jan Kolibár.
     
    49:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostům se pasivita z posledních minut nevyplácí. Po buly na modré čáře napřáhl Lukáš Prokop a LUKÁŠ VRÁNA podobně jako při první trefě porubského celku dokázal tečovat kus černé pryže přesně a především nechytatelně do horní části branky. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    38:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo staré známé "Nedáš – dostaneš". Prostějov však zaslouženě srovnává stav, když si s Berčákovou střelou ještě Tihlář dokázal poradit, ale na dorážku MARTINA KRYLA v předbrankovém prostoru již byl krátký. Začíná se tak za stavu 1:1 prakticky znovu. Asistence: Tomáš Berčák, Michal Popelka.
     
    08:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hra se okamžitě přesunula na druhou stranu a z rychlé akce Porubští otevírají skóre utkání. Jan Chaloupka poslal přesnou střílenou přihrávku na najetého LUKÁŠE VRÁNU, kterému stačilo jen lehce nastavit hůl a trefit se přesně do pravého horního růžku branky. Vrba byl naprosto bezmocný. Asistence: Jan Chaloupka.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 9. Vrána (Chaloupka), 50. Vrána (Prokop L.), 53. Krayzel (Prokop L.), 60. Buček (Hašek) - 39. Kryl (Berčák, Popelka), 52. Ševčík (Kolibár)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Rudl) – Šindelář, Wolf, Prokop P., Prokop L., Zientek, Vychodil, Slavík, Hruzík – Galajda, Krayzel, Vaněk – Buček, Holuša, Seidler – Hašek, Vrána, Chaloupka – Chomič, Piják.
    LHK Jestřábi Prostějov: Vrba (Vydržel) – Kolibár, Jedlička, Arnošt, Tomiga, Finkes, Kaluža, Handl, Zachar, Duba, Černý, Šebek, Novák, Kryl, Ševčík, Berčák, Stráněl, Janota, Popelka.

    Rozhodčí: Mrkva – Mrákava, Řezáč.
    bahis siteleri