Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:3 (3:2, 1:1, 0:0)
HK Skalica
sk Středa 19.12.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    32:19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania napokon strelili gól tesne po tom, ako sa na ľad vrátil prvý vylúčený Skaličan. Puk sa dostal na hokejku RICHARDA LINTNERA, ktorý od modrej páli z prvej a pred sebou mal úplne voľnú bránku a dostal do nej puk. Asistencie: Anton Pozník, Radoslav Tybor.
     
    25:33
    Skalica dala gól!
    Presilovková sila Skalice so Žigmundom Pálffym je veľká a potvrdilo sa to aj v tejto chvíli. Peknú kombináciu zakončil druhým gólom v zápase MIROSLAV LAŽO. Asistencie: René Školiak, Žigmund Pálffy.
     
    18:49
    Trenčín dal gól!
    Skalica inkasuje aj tretíkrát v tejto tretine. Puk sa po súboji v útočnej tretine Dukly odrazil na hokejku RADOSLAVA TYBORA, ktorý z prvej príklepom posiela svoj tím do vedenia. Bez asistencie.
     
    14:50
    Skalica dala gól!
    Hrubá chyba Richarda Lelkeša na útočnej modrej, puku sa zmocnil ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý sa v samostatnom nájazde nepomýlil a ľahko prekonal Kristína. Bez asistencie.
     
    12:44
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa napokon po dobrej chvíľke v útoku dostávajú do vedenia a opäť to bola vcelku pohľadná akcia. Jakub Gašparovič našiel prihrávkou spoza bránky pred ňu nabiehajúceho RICHARDA LINTNERA, ktorý z prvej prestrelil Lipovského. Asistencia: Jakub Gašparovič.
     
    03:26
    Trenčín dal gól!
    Domáci však neostávajú touto chvíľou súperovi nič dlžní a po peknej kombinácii vyrovnávajú. Tybor prebral puk pred útočnou modrou, skalická obrana trošku prepadla, PETER SOJČÍK si nakorčuľoval dobre pred bránku a zasunul Tyborovu prihrávku do nej. Asistencie: Radoslav Tybor, Richard Lelkeš.
     
    01:07
    Skalica dala gól!
    Nedáš - dostaneš sa potvrdilo opäť. Skalický prvý útok sa končí gólom po tom ako Lintner stratil puk prihral Stieler pred úplne odkrytú bránku MIROSLAVOVI LAŽOVI a ten sa nepomýlil. Asistencia: David Stieler.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 4. Sojčík (Tybor, Lelkeš), 13. Lintner (Gašparovič), 19. Tybor, 33. Lintner (Pozník, Tybor) - 2. Lažo (Stieler), 15. Pálffy, 26. Lažo (Školiak, Pálffy)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Imrich, Bokroš, Lintner, Pozník, Koma, Bednár, O. Rusnák, Vizváry – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Marosz, Otčenáš, Jak. Gašparovič – T. Klíma, Nemček, Mikula – Filo, Broska, Jakúbek
    HK Skalica: Lipovský – Jankovič, Vyrúbalík, Bobček, Gula, Jaborník, Barák, Mikeska – Šátek, Školiak, Pálffy – Sloboda, Stieler, Lažo – Konečný, Holovič, Kutálek – Klejna, Šille, Jurík.

    Diváci: 1290
    bahis siteleri