Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:5 (po s.n.) | Plzeň – Sparta 2:1 (kon.)
K. Vary – Pardubice 2:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Středa 26.12.2012, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Leška z rohu kluziště nabil na modrou čáru Tomáši Linhartovi a jeho tvrdou ránu tečoval za Hanuljaka PAVEL KUBIŠ. Regulérnost si ještě potvrdil sudí po konzultaci s videem. Asistence: Tomáš Linhart, Petr Leška.
     
    31:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští tak dlouho obléhali branku Chomutova až se dočkali čtvrté trefy. MAREK MELENOVSKÝ nahodil puk na Kostúra, brankář hostí ho vyrazil pouze před Kubiše, který si všiml ještě volného MELENOVSKÉHO a ten kus černé gumy pohodlně zasunul za Matúše Kostúra. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    25:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka domácích už je využita. Linhartovo nahození od modré čáry šikovně tečoval těsně před Kostúrem JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistence: Tomáš Linhart, Martin Hamrlík.
     
    10:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dávají utkání opět nerozhodný stav a prsty v tom měl zase Michael Frolík. Hráč ze zkušenostmi z NHL zavezl puk do útočné třetiny, bekhendem nahrál před branku a důrazný MIROSLAV ZÁLEŠÁK překonává Sedláčka mezi betony. Asistence: Michael Frolík.
     
    9:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si opět berou těsné vedení na svoji stranu. Balaštíkovo nahození od modré čáry tečoval s velikou dávkou štěstí za Kostúra PAVEL KUBIŠ. Puk se od hokejky zlínského útočníka odrazil a doplazil se za Kostúra. Asistence: Jaroslav Balaštík, Martin Hamrlík.
     
    8:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Frolík na sebe šikovně natáhl k mantinelu dva zlínské hráče, a poté puk předložil na modrou čáru ALEŠI PAVLASOVI. Chomutovský obránce se z první opřel do puku a hosté se mohou radovat z vyrovnávací branky. Asistence: Michael Frolík, David Hruška.
     
    2:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle je velice rychlý nástup domácích. MARTIN MATĚJÍČEK obdržel od Melenovského přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč pozastavil a tvrdou střelou překonává Kostúra přes hradbu těl. Asistence: Marek Melenovský.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 3. Matějíček (Melenovský), 10. Kubiš (Balaštík, Hamrlík), 26. Balaštík (Linhart, Hamrlík), 32. Melenovský (Kubiš), 60. Kubiš (Linhart, Leška) - 9. Pavlas (Frolík, Hruška), 11. Zálešák (Frolík)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Kotvan, Tesařík, Matějíček, Řezníček, Šenkeřík - Balaštík, Leška, Kubiš - Okál, Čajánek, Veselý - Honejsek, Holík, F. Čech - Fořt, Melenovský, Köhler.
    Piráti Chomutov: Kostúr (32. Hanuljak) - Palin, Pulpán, Rýgl, Mrázek, Trefný, Pavlas, Bartejs, Macháček - D. Hruška, Zálešák, Frolík - Procházka, Y. Treille, Důras - Hřebejk, Sikora, Lušňák - Chlouba, Gajovský, Hromas.

    Rozhodčí: Husička, Šír - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4417
    bahis siteleri