Fribourg – Ufa 5:1 (kon.) | Team Canada – Mannheim 1:2 (po pr.)
konec
Fribourg-Gottéron
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 26.12.2012, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:22
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Jestli existovala nějaká šance na zvrat, tak ji nyní MIKE KNOEPFLI ukončil. Snažil se poslat přihrávku před branku, puk se mu však od Blaťákovy nohy vrátil zpět na hokejku a pak už střílel do odkryté branky, neboť Tarkki reagoval pouze na předcházející přihrávku. Asistence: Maxime Talbot.
     
    53:11
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Jak se má proměňovat samostatná akce, ukázal JULEIN SPRUNGER, který si udělal z protihráčů slalomové tyče a úspěšnou kličku provedl i Tarkkimu. Asistence: Bruno Gervais.
     
    49:30
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    A je tu obligátní "nedáš - dostaneš". Fribourg se dostal do rychlého brejku, Talbot našel před brankou volného ANDREJE BYKOVA a ten střelou z první prostřelil Tarkkiho. Asistence: Maxime Talbot.
     
    26:45
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Jenže přesilovka se Ufě nedaří a navíc inkasuje! Proškin zapomněl za sebou puk, kterého se zmocnil GREGORY MAULDIN a bekhendovým blafákem překonal Tarkkiho! Bez asistence.
     
    25:20
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Ale přece jen se Fribourg těší z vyrovnání. Sprunger za brankou přenechal Bykovovi, ten si vyjel do rohu, okamžitě poslal prudký puk před branku na BENJAMINA PLÜSSE a ten mezi Tarkkiho betony srovnává. Asistence: Andrej Bykov, Julein Stpunger.
     
    15:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa využila přesilovou hru. Po kombinaci se puk odrazil k IGORU MIRNOVOVI, který si bruslí zpracoval a následně střílel do prázdné branky. Asistence: Kirill Kolcov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. Plüss (Bykov, Sprunger), 27. Mauldin, 50. Bykov (Talbot), 54. Sprunger (Gervais), 57. Knoepfli (Talbot) - 16. Mirnov (Kolcov)


    Fribourg-Gottéron: Conz - Kwiatkowski, Heins, Birbaum, Ngoy, Loeffel, Schilt, Gervais - Mauldin, Gamache, Dubé - Talbot, Hörnqvist, Desharnais - Plüss, Sprunger, Bykov - Knoepfli, Hasani, Botter.
    Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Aťušov, Proškin, Zubarev, Kolcov, Blaťák, Koněv, Šulakov, Baranka - Chlystov, Zinovjev, Saprykin - Mirnov, Pihlström, Kajgorodov - Trubačev, Svitov, Paršin - Musatov, Stěpanov, Gluchov.

    Rozhodčí: Piechaczek, Skilliter - Arm, Fluri
    bahis siteleri