Žilina – Zvolen 1:2 (po s.n.) | Košice – Poprad 4:1 (kon.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Piešťany – Skalica 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 13.01.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:08
    Martin dal gól!
    Zbytočný gól, ktorý teraz domáci inkasovali, keď prepadli. MATEJA DÍRERA nechali uniknúť samého do nájazdu a ten túto možnosť využil na gól. Asistencia: Raimonds Vilkoits.
     
    56:50
    Martin hrá presilovku, ale šance si tvorí Dukla. Filo napriahol od modrej a trafil hornú žŕdku bránky hostí.
     
    56:20
    Dukla, Pozník 2 min, držanie.
     
    55:56
    Domáci už hrajú s obrovskou chuťou, teraz Lelkeš vyškolil pomaly celú defenzívu hráčov hostí, prihral na gól Otčenášovi, ale Šúrek sa stihol presunúť a dobre sa blysol.
     
    50:45
    MHC, Hollý, 2 min. podrazenie. Ďalšia presilovka domácej Dukly.
     
    47:56
    Trenčín dal gól!
    Dukle sa podarilo využiť presilovku a odpútať sa od súpera natoľko, že ten ak bude pokračovať v predstavení ako doteraz, nemá šancu na úspech v dnešnom zápase. Narozdiel od toho predviedli teraz domáci hráči ukážkovú kombináciu počas presilovky, ktorú z hranice bránkoviska zakončoval do odkrytej bránky JAKUB GAŠPAROVIČ. Asistencie: Ján Pardavý, Rostislav Marosz.
     
    46:05
    MHC, hráčska lavica, 2 min. príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    44:44
    Dukla, Pozník, 2 min. hákovanie.
     
    40:57
    Otčenáš sa dobre prepracoval až do gólového zakončenia v samostatnom nájazdi, bol však hákovaný, no tentoraz to zostalo bez povšimnutia hlavného rozhodcu.
     
    39:03
    Trenčín dal gól!
    A keď už sme si všetci mysleli že JAKUB GAŠPAROVIČ to nedá, ale on to tam dal. Prepáčte za trošku vtipnú frázu z jednej zábavnej šou, ale skutočne to takto vyzeralo. Nakoniec si po prihrávke Jána Pardavého položil strelec gólu Šúreka a z otočky skóruje. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    38:55
    Ďalšia spálená tutovka domácich, Gašparovič netrafil z osi klziska puk do bránky.
     
    37:31
    Chyba Martina v rozohrávke, puk zachytil Richard Lelkeš, ktorý išiel na Šúreka sám, ale po vcelku úspešnom prevedení blafáku do forhendu netrafil bránku.
     
    35:51
    Presilovka Trenčanov sa však skončila, Gašparovič nedržal svoju hokejku. Dukla, Gašparovič, 2 min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    34:38
    MHC, Petruška, 2 min, hákovanie.
     
    32:38
    Ale teraz čo spálil Fujerík, to sa často nevidí. Ten sa ocitol úplne sám pred bránkou Dukly, spoza nej dostal perfektnú prihrávku, zakončil z prvej, ale puk posielal príliš vysoko.
     
    31:29
    Dukla sa dostala počas oslabenia do protiútoku 2 proti 1. Tomáš Klíma si vybral možnosť strely, Šúrek puk vyrazil v momente pred seba, kedy korčuľoval okolo Ján Pardavý, ale bol trošku prirýchly a nestačil včas zareagovať.
     
    30:18
    Dukla, Lelkeš, 2 min. podrazenie. Príležitosť presilovej hry aj pre hostí.
     
    28:36
    A gól mal na hokejke aj Sojčík, ale ten zase netrafil odkrytú bránku po ďalšej Šúrekom vyrazenej strele. Veľmi dobre presilovka zo strany Dukly.
     
    28:17
    Pozníkovu strelu od modrej vyrazil Šúrek len pred Otčenáša, ktorý sa s pukom otočil, ale nedokázal dorážkou po ľade prekonať martinského brankára.
     
    26:55
    Dukla si zahrá presilovku, prvú v dnrešnom zápase. MHC, Hriňa, 2 min. podrazenie.
     
    24:42
    Emil Bagin sa teraz dostal do gólovej šance. Naznačil strelu z úrovne bránkove čiary od rohu klziska, puk si však potiahol za bránkou a po obkorčuľovaní ho chcel zasunúť do nej, Šúrekov relfex bol rýchly.
     
    20:46
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa ujala v zápase vedenia, ale skutočne nádherným gólom. Pozník uvoľnil smerom dopredu PETRA SOJČÍKA , ktorý spoza obrancu nádherne poslal puk od hornej žŕdky do bránky. Asistencie: Anton Pozník, Richard Lelkeš.
     
    19:00
    V momente, kedy ostávala do konca prvej tretina jedna minúta, sa do veľkej šance dostal Gašparovič, no jeho strelu so šťastím brankár Šúrek vyráža mimo.
     
    16:05
    Dukla, Bokroš, 2 min. hrubosť
    MHC, Tupý, 2 min. hrubosť.

    Obaja si trošku vysvetlili niekoľko hrejivých slov po menšom závare pred Nagyom.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 21. Sojčík (Pozník, Lelkeš), 40. Gašparovič (Pardavý), 48. Gašparovič (Pardavý, Marosz) - 60. Dírer (Vilkoits)


    HK DUKLA Trenčín: A. Nagy – Vizváry, T. Bokroš, Bagin, Pozník, Habšuda, Bednár, Nemčík – J. Pardavý, O. Rusnák, Jakub Gašparovič – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Marosz, T. Klíma, Otčenáš – Jakúbek, Broska, Filo.
    HK VITAR Martin: Šúrek – Hriňa Tupý, Perniš, Pukalovič, Zošiak, Dvořák – Važan, Vilkoits, Kolena – Petruška, M. Hollý, Slávik – Dírer, Fujerík, Kentoš.

    Diváci: 1210
    bahis siteleri