Chanty-Mansijsk – Barys 6:4 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 6:5 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:3 (po s.n.)
Lev – HC Slovan 3:4 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
6:4 (4:1, 1:2, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 15.01.2013, 14:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté opět snižují v přesilové hře, kdy se prosadil po přesné kombinaci DUSTIN BOYD po přihrávce Ruděnka a prostřeluje Birjukovova. Asistence: Konstantin Ruděnko, Roman Starčenko.
     
    49:15
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Bleskový atak Sitnikovova, který nalezl na druhé straně úplně osamoceného IGORA SKOROCHODOVOVA, který neměl problém trefit odkrytou branku Poluektovova. Ten se nestačil přesunout. Domácí využívají chybu v rozehrávce Astany a opět vedou o tři branky. Asistence: Vitalij Sitnikov.
     
    35:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté znovu bleskově snižují po překvapivé akci Žajlauovova, který zavezl kotouč do útočné třetiny, kde jej poslal do druhé vlny na najíždějícího ANDREJE GAVRILINA. Ten z levého kruhu prostřeluje Birjukovova. Asistence: Talgat Žajlauov, Vadim Krasnoslobodcev.
     
    28:14
    Astana právě vstřelila branku!
    MAXIM SPIRIDONOV dostal parádní pas na střed hřiště v útočném pásmu, odkud nikým nehlídaný prostřelil vyjíždějícího Birjukovova proti jeho ráně. Ovšem prudkou ránu zápěstím nezachytil. Asistence: Nigel Dawes.
     
    23:51
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Domácí prohlubují zoufalost Astany v dnenším zápase, ve kterém se jí vůbec nic nedaří. Glazačev vybojoval kotouč ve vlastním oslabení a ujel s ním spolu s ANTONEM KRYSANOVOVEM do situace dva na jednoho. Také mu předložil kotouč na druhou stranu a ten jej poslal do odkryté branky. Poluektov se nestačil přesunout. Asistence: Konstantin Glazačev.
     
    17:47
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Nahozený kotouč od Glazačeva si našel před brankářem Poluektovovem SERGEJ DĚMAGIN a uklidil jej do poloprázdné branky. Hostující brankář nemohl nic dělat. Asistence: Konstantin Glazačev, Tomáš Starosta.
     
    13:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana snižuje v přesilové hře. Když u mantinelu zapracoval Žajlauov, poslal kotouč na modrou, kde si vyměnili puk Savčenko s ALEXEJEM LITVINĚNKOVEM, který propálil Birjukovova. Asistence: Roman Savčenko, Talgat Žajlauov.
     
    10:32
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Ale na další jeho ránu už nestačil. IGOR SKOROCHODOV se výborně uvolnil u hrazení, kde jej neubránil Puškarjov a z levého kruhu prostřeluje Jeremejevova, který se snažil zmenšit úhel. Ale brance už nezabránil. Asistence: Rinat Ibragimov.
     
    07:50
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hned po buly se dostal za brankou ke kotouči KONSTANTIN GLAZAČEV, který s ním objel branku a po nepozornosti hostující obrany si vyjel před Jeremejevova a prudkou přízemní ránou jej prostřelil. Asistence: Anton Krysanov.
     
    04:40
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Magogin si výborně vyměnil kotouč v mezikruží a poslal jej před brankou, kde se výborně zorientoval domácí VITALIJ SITNIKOV, který posílá po pasivním začátku Jugru do vedení. Asistence: Igor Magogin, Igor Skorochodov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 5. Sitnikov (Magogin, Skorochodov), 8. Glazačev (Krysanov), 11. Skorochodov (Ibragimov), 18. Děmagin (Glazačev, Starosta), 24. Krysanov (Glazačev), 50. Skorochodov (Sitnikov) - 14. Litviněnko (Savčenko, Žajlauov), 29. Spiridonov (Dawes), 35. Gavrilin (Žajlauov, Krasnoslobodcev), 56. Boyd (Ruděnko, Starčenko)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Masalskis) - Pepeljajev, Grebeškov, Šafronov, Ibragimov, Trončinský, Starosta (C), Ďjakov - Skorochodov, Magogin, Sitnikov - Krysanov, Děmagin, Glazačev - Běljaev, Bočarov, Jacenko.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (11.Poluektov) - Mnacjan, Grigorjev, Novopašin, Hutchinson, Kairov, Rachmanov, Savčenko, Litviněnko - Spiridonov, Gavrilin, Puškarjov - Ruděnko, Starčenko, Upper (C) - Dawes, Boyd, Savenkov - Žajlauov, Poliščuk, Krasnoslobodcev.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin - Koposov, Otmachov

    Diváci: 2840
    bahis siteleri