Cercle Brugge – Club Brugge 0:0 (odl.) | Anderlecht – Waregem 0:0 (odl.)
odloženo
RSC Anderlecht
0:0 (-:-)
SV Zulte-Waregem
Neděle 20.01.2013, 18:00Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    Zápas byl odložen z důvodu sněhové kalamity. Bude odehrán v náhradním termínu, který zatím nebyl stanoven. (14:21:47)
     
    Vzájemné zápasy

    V této sezoně se už oba celky potkaly. Hrálo se v září a na hřišti Waregemu zvítězil Anderlecht 3:2. O vítězství tehdy rozhodl Tom De Sutte, který vstřelil vítěznou branku čtyři minuty před koncem.
     
    SV Zulte-Waregem

    Hosté zažívají sezonu snů. Na svém kontě mají 44 bodů a jsou na druhém místě. Waregem dokázal v této sezoně už 13x vyhrát, 5x remizoval a zatím pouze 4x prohrál. Na třetí Lokeren má Waregem náskok jeden bod.

    Klub sídlí ve městě Waregem a hraje na stadionu Regenboogstadion s kapacitou 8 500 diváků. SV Zulte Waregem se stal v roce 2006 vítězem belgického poháru. Belgickou ligu zatím tento klub nikdy nevyhrál.
     
    RSC Anderlecht

    Domácí mají na svém kontě po 22 zápasech 52 bodů a jsou na prvním místě. Anderlecht dokázal v této sezoně 16x vyhrát, 4x remizoval a pouze 2x prohrál. Nastřílel už 57 branek, což je suverénně nejvíc ze všech týmů v soutěži.

    RSC Anderlecht je světově nejslavěnjší a nejúspěšnější belgický fotbalový celek. Mistrem Belgie se stal již 29-krát. Ačkoli v Bruselu hrají Jupiler League ještě dva týmy, největším rivalem RSCA je tým Bruggy FC a v posledních letech také lutyšský Standard.
     
    Přeji krásný den všem fanouškům dobrého fotbalu. Belgická liga má na programu 23. kolo a my budeme sledovat utkání mezi Anderlechtem a Zulte-Waregemem. Favoritem tohoto zápasu je domácí celek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Martin Pešout

    Branky:


    RSC Anderlecht:
    SV Zulte-Waregem:
    bahis siteleri