Aston Villa – Newcastle 1:2 (kon.) | Queens Park – Manchester City 0:0 (kon.) | Stoke – Wigan 2:2 (kon.)
Sunderland – Swansea 0:0 (kon.)
konec
Stoke City
2:2 (1:0)
Wigan Athletic
Úterý 29.01.2013, 20:45 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    61
    Wigan právě vstřelil branku!
    Další vynikající spolupráce Espinozi s McCarthem vyústila v přesný pas na FRANCA DI SANTA, který překonává domácího brankáře Begoviče a srovnává skóre zápasu!
     
    50
    Wigan právě vstřelil branku!
    Přichází blesková odpověď na druhý gól Stoke, když si za obranu zaběhl z pravé strany JAMES MCARTHUR a po přesné přihrávce Espinozi překonává vyběhnutého Begoviče, když trerfuje šibenici domácí branky.
     
    48
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Walters výborně obrátil hru na druhou stranu a z hranice vápna vystřelil na Al Habsiho, který vyrazil míč pouze před sebe, kde jej vrátil do jeho sítě PETER CROUCH a posílá svůj tým již do dvoubrankového vedení.
     
    23
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Přišel však vynikající a hlavně přesný centr na zadní tyč Al Habsiho branky a domácí jdou do vedení. RYAN SHAWCROSS se zavěsil do vzduchu a akrobaticky, úplně volný posílá pas za záda hostujícího brankáře.

    Jaroslav Keř

    Branky: 23. Shawcross, 48. Crouch - 50. McArthur, 61. Di Santo

    Karty:   63. Whitehead (STK) - 45+4. Espinoza (WIG)


    Stoke City: Begovič - Cameron, Shawcross, Huth - Whelan, Adam(66.Jerome) - Whitehead, N'Zonzi(68.Wilkinson), Etherington - Walters, Crouch(86.Jones).
    Wigan Athletic: Al Habsi - Golobart, Caldwell, Figueroa - McArthur, Espinoza - Boyce(45.Stam), McCarthy, Beausejour(83.McManaman) - Maloney, Di Santo.

    Rozhodčí: Jones - Mullarkey, Bankes